Η δισκογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
102.jpg

103.jpg

104.jpg

105.jpg

119.jpg

120.jpg

Γιαπωνέζικο δισκάκι από τις "Διπλοπεννιές"!!!

121.jpg

122.jpg

Πάρα πολύ ωραίο θέμα!Γενικά η Αλίκη είχε μια πλούσια δισκογραφία,αν και στα soundtracks της ερμήνευε συνήθως 3-4 κομμάτια και τα υπόλοιπα ήταν από το Δημήτρη Παπαμιχαήλ ή από άλλους καλλιτέχνες ή ορχηστρικά.Μου κάνει όμως εντύπωση που το κομμάτι "Νανούρισμα" δεν είχε μπει στο soundtrack της ταινίας "Η νεράιδα και το παλικάρι".Μάλλον αυτό έγινε επειδή στο soundtrack τα κομμάτια ήταν του Μαμαγκάκη,ενώ το "Νανούρισμα" του Λοϊζου,τουλάχιστον κυκλοφόρησε σε συλλογή αυτό το κομμάτι.Επίσης μεγαλύτερη εντύπωση μου προκαλεί ότι το κομμάτι "Λευτέρη" δεν μπήκε στο soundtrack "Διπλοπενιές" αλλά ούτε κυκλοφόρησε επίσημα ποτέ,μόνο στην ταινία ακούγεται.Στο soundtrack μπήκε μόνο η ορχηστρική εκδοχή με τίτλο "Ο χορός της Μαρίνας".Πάντως είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθούν όλα τα κομμάτια της Αλίκης,σχεδόν όσα έχεις βάλει τα έχω σε mp3!

[edit] δεν υπάρχει υλικό για κατέβασμα....

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Χρήστο, το γράφω στο ακριβώς από πάνω ποστ από το δικό σου: Δεν υπάρχει παράνομο υλικό για κατέβασμα, οπότε μην ευχαριστείς τζάμπα! :)

(Φυσικά, το ποστ σου θα διαγραφεί.)

Δυστυχώς ποτέ δεν βγήκε μία ολοκληρωμένη συλλογή με όλα τα κομμάτια της,που υπολογίζονται γύρω στα 130.Σε κάθε cd λόγω μικρής διάρκειας θα χωρούσαν περίπου 27 κομμάτια,και έτσι μπορούσε να βγει μια 5πλή συλλογή.Όλες οι συλλογές έχουν κάτω από 20 κομμάτια,και είναι 40-45 λεπτά το κάθε cd,αλλά φαίνεται ότι το κάνουν μόνο και μόνο για εμπορικούς σκοπούς.

Επίσης,υπήρχαν και ελλείψεις στα soundtracks πχ το κομμάτι Ξανθομαλλού δεν ήταν στο soundtrack "Το πιο λαμπρό αστέρι",ούτε το "Λευτέρη" στις "Διπλοπενιές",ούτε το "Νανούρισμα" στο "Η νεράιδα και το παλικάρι"

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Η "Ξανθομαλλού", στο soundtrack από το "Πιο λαμπρό αστέρι" -τουλάχιστον στην LP έκδοση- υπάρχει. Εκτός αν εννοέις ότι κόπηκε στην CD έκδοση.

Στην έκδοση του cd δεν υπάρχει,ποιος ξέρει για ποιο λόγο.Δεν το ήξερα ότι υπήρχε στο LP.Πάντως από τότε έκαναν περίεργα πράγματα οι δισκογραφικές εταιρείες.

Πίσω
Μπλουζα