Η επιστροφή των arcades;;;;

Eδω που τα λεμε Μαριε,οντως εσενα πρεπει να σου εχει ''κοστισει'' και κατι τις παραπανω το GRM,μια και μπαινεις με..την φαρμακερη πλεον PSTN.!!:animeek:
 
Ω ναί και σήμερα σταμάτησα να περιμένω την forthnet πότε θα αξιωθεί με το adsl. Τόσα λεφτά που έχω δώσει στον οτε με την pstn χαλαρά αγόραζα τώρα ένα arcade!
 
Απευθυνθηκες σε αλλο παροχο δηλαδη...;
 
Rygar είπε:
Με το σκεπτικό σου, τί καλύτερο έχει να προσφέρει ένα αμιγκάκι σε σχέση με το 360; Τίποτα. Ετσι δεν είναι; Εσύ πόσες φορές έχεις ΞΑΝΑπαίξει ένα παιχνίδι για πισί ή 360 (εάν έχεις); Μια αντε δυο. Κι εγώ. Ξέρεις πόσες φορές έχω παίξει Rainbow Islands στο αμιγκάκι το τελευταίο 2μηνο. Κι ας μην το τελειώνω. Η μουσική του μου θυμίζει μια ζωή ολοκληρη. Θα γουσταρα πολύ να ξαναβάλω κέρματα σε ενα MS Pacman ας πούμε. Δεν είναι τα απλοικά γραφικα του ή η πλοκή του (ο Θεος να την κάνει πλοκή). Είναι το συναίσθημα που μου προκαλεί, οι αναμνήσεις. Μα για ποιό λόγο υπάρχει και το GRM άλλωστε;
Αβτά....
Αχέμ:

1). Doom και πάσα clones. Από 500+ φορές. Δεν θυμάμαι από το 1993 πόσα pc έχουν περάσει από τα χέρια μου (υπολόγιζε 2 μηχανάκια κατά μέσο όρο το χρόνο, μόνο το 2007 να βάλεις που είμαι στο τέταρτο..... ) ΠΟΤΕ το Doom δεν έπαψε να είναι στο δίσκο.

2). Unreal Tournament classic. Έχω χάσει το λογαριασμό.

3). Colin Mc Rae. Όλα εκτός από το 3ο. Το 5ο έπρεπε να μην βλέπει τους νέους επεξεργαστές για να φύγει από το δίσκο.

4). Unreal Tournament 2003, 2004. Δεν μετράω πιά τα έχω χάσει κι εδώ.

5). Half Life 1: Χιλιάδες ώρες.

6). Half Life 2: Είναι η 10η φορά που το τελειώνω.

7). OBLIVION: Πάνω από 4 φορές με διαφορετικούς χαρακτήρες.

8). STALKER: 7 και το λουρί της μάνας......

9). DOOM III: Μόλις 3.

10). Chronicles of Riddick: 7 και βάλε.

11). KOTOR: Από 3 το καθένα. Να το εμπεδώσουμε:

Σταματώ εδώ, θέλω να την πέσω για ύπνο.
 
Βρε ναι, δεν αντιλέγω. Εγώ αναφερόμουν στην αίσθηση που μου προκαλείται κάθε φορά που ανοίγω το αμιγκάκι και ξαναπαίζω π.χ. Kick Off ή κάποιο άλλο, και στην ψυχρότητα του να ξαναπαίξω για 2η και 3η φορά π.χ. το Doom 3.Καταλαβαίνεις. Ρετροκατάσταση ρε. Δεν αναφερόμουν στις δυνατότητες.

Ρε ουστ! :D
 
Πιθανη επιστροφη των arcades σε αιθουσες σημερα,κατα τη γνωμη μου,δε θα σημαινε τιποτα πλεον...

Απλα,ισως σε καποιο νησι,πηγαινοντας διακοπες,θα μπορουσαμε να βρουμε κανα ουφαδικο και να αρχισουμε να τσιγκωνουμε τα μπλιμπλικια σαν βλαμμενοι... :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:

Νομιζω περασε ανεπιστρεπτι η εποχη της δοξας τους,τωρα κυριαρχουν οι κονσολες νεας γενιας και κανεις δεν εχει ορεξη να παει να δινει τα λεφτα του στα arcades...

(αλλωστε με 2e/game,θα ειναι κι ακριβο χομπι συν τοις αλλοις...!!)
 
arcades

Eαν βλέπαμε κάποιο από τα παρακάτω arcades μάλλον θα πηγαίναμε όλοι μας μια βόλτα...
 
Τα νεα ειναι ασχημα και στην Ιαπωνια ,φαινεται οτι οι κονσολες εχουν το πανω χερι.

Tυχεροι που τα ζησαμε.

Namco Bandai, Sega Closing Arcades All Over Japan

Hard times are falling on the arcade scene in Japan. Thanks to a combination of high oil prices - keeping families away from shopping malls - and the continual inroads of home console gaming, two of Japan's biggest gaming names have announced they're closing down huge numbers of their branded arcades. Namco Bandai have announced they're closing 50-60 of their Namcoland centres (around 20% of their total), news which comes not long after Sega also announced closures, planning to shutter around 100 of their own arcades
 
Πίσω
Μπλουζα