Η ζωή του ανθρώπου σε εφαρμογές.

johnny19818

Retromaniax Thread Excavator!
Joined
18 Απρ 2010
Μηνύματα
7.711
Αντιδράσεις
1.924
Πως θα ήταν η ζωή μας αν όλες μας οι λειτουργίες ήταν εφαρμογές όπως ένα κινητό ή tablet;

Καταρχάς θα έπρεπε να υπήρχαν κάποιες που τρέχουν συνεχώς στο background. Αυτές θα ήταν η αναπνοή, η λειτουργία της καρδιάς, το άνοιγμα και κλείσιμο των ματιών. Το βράδυ που πάμε για ύπνο θα πέφταμε σε sleep mode. Το πρωί που ξυπνάγαμε θα είχαμε ενεργοποιήσει το εσωτερικό μας ρολόι συγκεκριμένη ώρα. Για να πάμε στη δουλειά θα θέλαμε walk ή drive app και ένα gps φυσικά

Εφαρμογές που τρέχουν στο background και θα θέλαμε να κλείσουμε θα ήταν, η νύστα το πρωί που ξυπνάμε, η πείνα μετά το φαγητό, η δίψα μετά την πόση κάποιου υγρού. Όταν θέλαμε να μιλήσουμε με κάποιον θα ανοίγαμε το chat.
 
χαχα, βεβαία μα και ο εγκέφαλος μας δεν είναι ένας εξαιρετικά πολύπλοκος πρωτεϊνικός υπολογιστής; Με το στέλεχος να αναλάβει τις βασικές λειτουργίες και το πνευμονογαστρικό νεύρο επίσης;Ίσως κάποιος γιατρός να μπορεί να πει πιο πολλά από μένα.
 
Θα ήθελα μια εφαρμογή περασμένη σε ένα αντίγραφο μου (από 3d εκτυπωτή) που να τρέχει όλα τα θέματα της δουλειάς και εγώ να ασχολούμαι με φραπόταβλο στο χωριό.
 
Uskoke είπε:
Ίσως κάποιος γιατρός να μπορεί να πει πιο πολλά από μένα.
Που είναι ο Maddog?

PT8 είπε:
Θα ήθελα μια εφαρμογή περασμένη σε ένα αντίγραφο μου (από 3d εκτυπωτή) που να τρέχει όλα τα θέματα της δουλειάς και εγώ να ασχολούμαι με φραπόταβλο στο χωριό.
Και μ'ένα ολόγραμμα ευχαριστημένος θα ήμουν :p
 
To εργο με τον Ανταμ Σαντλερ και το μαγικο τηλεχειριστηριο το ξερετε?? :p

Kλικ νομιζω λεγοταν...
 
Πίσω
Μπλουζα