elephadas
MultiDimensional RetroDivinitY
- Αντιδράσεις
- 14.847
Ο Δώρος Γεωργιάδης δεν ήταν (είναι ακόμη, υποθέτω) μόνο τραγουδιστής αλλά και συνθέτης. Το "Αν ήμουν πλούσιος" που ανέφερε η bambinella 100 ήταν δικό του τραγούδι, όπως και το "Ας κάνουμε απόψε μιαν αρχή" που λίγα χρόνια μετά τραγούδησε η Άννα Βίσσ(υ,η) πάλι στο φεστιβάλ Θεσ/νίκης, πήρε και βραβείο νομίζω. Άλλο δημοφιλες τραγούδι του τω καιρώ εκείνω το "Ταξίδευα παιδί κι εγώ." Αλλά δεν τραγουδούσε μόνο δικά του τραγούδια, ερμήνευσε και άλλων γνωστών συνθετών (Πλέσσα, Κατσαρό κλπ). Συμπαθητικά τραγούδια, ωραία φωνή και παρουσία και ζεστό χαμόγελο που έδειχνε οδοντοστοιχία σαν διαφήμιση οδοντόκρεμας (χειρότερη κι από του Δάκη - εμένα του στραβοδόντη μου ερχόταν να τους ρίξω μπουνιά αλλά τους έκανε ακόμη πιο αγαπητούς σε μεσόκοπες κυρίες σαν τη μαμα-elephada). Περιέργως στο εξώφυλλο πιο πάνω χαμογελάει χωρίς δοντάκια.
Μπα? Κοιτώντας για φωτό του είδα ότι πρώτον υπάρχει μια στο retrodb και δέυτερον ότι δικό του τραγούδι ήταν και το "Σωκράτης" που ερμήνευσε ξεφωνίζοντας "Σωκράτη εσύ σουπερστααααααααάρ" η Ελπίδα σε ένα φεστιβάλ Eurovision.
Μπα? Κοιτώντας για φωτό του είδα ότι πρώτον υπάρχει μια στο retrodb και δέυτερον ότι δικό του τραγούδι ήταν και το "Σωκράτης" που ερμήνευσε ξεφωνίζοντας "Σωκράτη εσύ σουπερστααααααααάρ" η Ελπίδα σε ένα φεστιβάλ Eurovision.
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: