elephadas
MultiDimensional RetroDivinitY
- Αντιδράσεις
- 14.847
Οι Village People είναι (υπάρχουν ακόμη, με αλλαγές στη σύνθεσή τους φυσικά) μουσικό συγκρότημα της ντισκοεποχής. Στη σκηνή εμφανίζονταν μασκαρεμένοι σε διάφορους χαρακτήρες (οικοδόμος, καουμπόι, Αμερινδιάνος, μηχανόβιος(?) μουστακαλής με μαύρο δερμάτινο κλπ). Ήμασταν τόσο αθώοι και άσχετοι την εποχή εκείνη που δεν είχαμε καταλάβει ότι οι χαρακτήρες τους ήταν στερεότυπα της γκέι κουλτούρας και το Village ήταν το Greenwich Village της Νέας Υόρκης (άλλωστε πού ξέραμε από τέτοια τότε στην Ελλάδα?) . Η επιτυχία τους όμως πέρασε τα σύνορα του τότε γκέι γκέτο και έγιναν δημοφιλείς στο ευρύτερο κοινό και φυσικά αργότερα τελείως καλτ. Μεγάλο τους σουξέ ήταν το YMCA. Εϊναι αδύνατον να το ακούσω χωρίς χαμόγελο και χωρίς να αρχίσω να χοροπηδάω στην καρέκλα μου, και να φανταστείτε ότι ποτέ δεν μου άρεσε η ντίσκο.
Η Kristy ήταν ηθοποιός, νομίζω, αλλά δεν θυμάμαι τίποτε άλλο. Φυσικά το Γκουγκλ απαντάει σε όλες τις απορίες αλλά δεν έχει νόημα να το ρωτήσω, το θέμα είναι να σκαλίζουμε τις αναμνήσεις μας.
Η Kristy ήταν ηθοποιός, νομίζω, αλλά δεν θυμάμαι τίποτε άλλο. Φυσικά το Γκουγκλ απαντάει σε όλες τις απορίες αλλά δεν έχει νόημα να το ρωτήσω, το θέμα είναι να σκαλίζουμε τις αναμνήσεις μας.
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: