Η ιστορία των G&W [History of Nintendo 1981-1991]

Donnie_D

RetroWannaBe
Joined
17 Ιαν 2009
Μηνύματα
44
Αντιδράσεις
11
Έφτασε σήμερα με το ταχυδρομείο το δεύτερο μέρος της Ιστορίας της Nintendo το οποίο αφορά τα G&W.

Προβολή συνημμένου 48450

Απο μια γρήγορη ματιά που έριξα, έχει άπειρο υλικό, πάμπολες φωτογραφίες και αναλυτική παρουσίαση όλων των συσκευών που κατασκευάστηκαν ποτέ.

Και ένα ενδιαφέρον trivia.

Πίστευα -όπως και οι περισσότεροι νομίζω- οτι η πρώτη εμφάνιση των αδερφών Mario ήταν στο ομώνυμο arcade της Nintendo. Aπ' οτι φαίνεται ομως, πρωτοπαρουσιάστηκαν σε G&W, στο οποίο μάλιστα ήταν υπάλληλοι σε εργοστάσιο αναψυκτικών!

Προβολή συνημμένου 48451
 
Ωραιος φιλε καλοδιαβαστο και ευχαριστουμε για της πληροφοριες.Αν λεει καμια πληροφορια αγνωστη στο ευρυ κοινο εδω ημαστε να την ακουσουμε.
 
Πράγματι πρέπει να είναι πολύ όμορφο ανάγνωσμα ! Καλοδιάβαστο !
 
Μπορεις να μας πεις τι λεει για τα Micro Vs systems;;;
 
To πρωτοείδα να αναφέρεται σε πρόσφατο τεύχος του Retrogamer και μου τράβηξε το ενδιαφέρον.

Προσθέτω link στην σχετική σελίδα της εκδοτικής εταιρίαςγια επίδοξους αγοραστές. Έχει και preview pages για να ξεφυλλίσετε. :)

Φαίνεται να αξίζει τον κόπο αν και για την Ελλάδα της κρίσης οι 25 λίρες δεν είναι εντελώς αμελητέες. Αν μου περίσσευαν, θα το είχα ήδη παραγγείλει πάντως.
 
Φίλε Aardvark, μόλις σήμερα ήρθε και δεν είχα χρόνο να το διαβάσω διεξοδικά. Οπότε, σου παραθέτω απλώς τις σελίδες με τα παιγνίδια τα οποία και αναλύει.

Scan-120320-0002.jpg

Scan-120320-0001.jpg
 
Ευχαριστω εισαι σουπερ,ειναι τρομερα ενδιαφερον και οι πληροφοριες στο νετ ελαχιστες.


 
Αγαπητέ Maddog, σίγουρα 25 λίρες ΔΕΝ είναι και λίγες. Και μάλιστα με ξένισε λίγο το γεγονός οτι ήταν πιο ακριβό απο το πρώτο μέρος-που είχε και περισσότερες σελίδες.-

Αλλά χαλάλι του. Η ποιότητα της έκδοσης και ο πλούτος των πληροφοριών είναι τέτοια, που πραγματικά θεωρώ οτι αξίζει το έξοδο.

(και με είχε συγκινήσει και το χειρόγραφο post-it που ήταν κολλημένο στο εξώφυλλο όταν μου είχαν στείλει τον πρώτο τόμο και έγραφε "Ευχαριστούμε και καλή ανάγνωση")
 
Donnie_D είπε:
Αγαπητέ Maddog, σίγουρα 25 λίρες ΔΕΝ είναι και λίγες. Και μάλιστα με ξένισε λίγο το γεγονός οτι ήταν πιο ακριβό απο το πρώτο μέρος-που είχε και περισσότερες σελίδες.-
Αλλά χαλάλι του. Η ποιότητα της έκδοσης και ο πλούτος των πληροφοριών είναι τέτοια, που πραγματικά θεωρώ οτι αξίζει το έξοδο.
Πίστεψε με, σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα το είχα ήδη αγοράσει χωρίς δεύτερη κουβέντα και συμφωνώ απόλυτα ότι ως βιβλίο φαίνεται πραγματικά ποιοτικό. Επίσης τα G&W είναι από τις πιό αγαπημένες μου πλευρές της Nintendo. Απλά η παρούσα συγκυρία είναι κακή και για εμένα και για πολλούς άλλους φαντάζομαι. :xm:
 
Το βιβλιαρακι φαινεται ιδιαιτερα προσεγμενο και πλουσιο (200 σελιδες)...θα το κτυπουσα και εγω αλλα μολις χτες εδωσα 25 λιρες για ενα XT-IDE ::)
 
Το πέτυχα χθες που είχα κατέβει Λονδίνο για μια συνέντευξη σε ένα GAME (όσο υπάρχουν ακόμα) και στο τσακ ήμουν να το τσιμπήσω. Τελικά κι εμένα με αποθάρρυνε το 25άρι (£24.99 για την ακρίβεια), αν και με ένα γρήγορο ξεφύλλισμα, μάλλον τις αξίζει. Λογικά, θα το πάρω κατά πάσα πιθανότητα κάποια στιγμή...

Τελικά, πήρα με £9.99 το Guinness World Records: Gamer's Edition 2012, για συλλεκτικούς κυρίως λόγους γιατί έχω και τα 4 προηγούμενα, αλλά και για να έχω κάτι να διαβάζω στο τρένο του γυρισμού...
 
Πίσω
Μπλουζα