Αστα Gryzor!!!Gryzor είπε:Σε 3 χρόνια δεν έχουν αναπληρωθεί πλήρως τα μαλλιά, τόσο σε μήκος όσο και σε νέες τρίχες;
Δεν το πηγα σεξιστικα - αν δεις ποτε το κεφαλι του Saulot θα καταλαβεις@Paspartoo Να μην σου φαινεται τιποτα περιεργο σε αυτο το φορουμ καλε μου Paspartoo!!! Εδω ολοκληρα γαιδουρια γραφουμε στο Thread ΒΙΒΙΒΟ!!! Εκει να δειτε πορωση!!!![]()
Για αυτο λατρευω αυτο το φορουμ!!!
ΟΟΟΟ!!!! Μαμωτο... σας εχω μακρυα!!!Paspartoo είπε:Δεν το πηγα σεξιστικα - αν δεις ποτε το κεφαλι του Saulot θα καταλαβεις![]()
το τσογλάνι (ουσιαστικό) προέρχεται από το τουρκικό coglan (τσογλαν) + την ελλ. κατάλληξη -ιΑναστασια είπε:Και εγω να προσπαθω να καταλαβω τι ειναι το τσογλανι.8)
Ναι, ο ενεστώτας με μπέρδεψε.alkis21 είπε:Εμ.. είμαι σίγουρος πως τώρα ξέρει τι σημαίνει. Όταν ήταν μικρή προσπαθούσε να καταλάβει.![]()
Τετοια ετυμολογικη αναλυση ειναι ομως πολυ χρησιμη!!! Ηξερα οτι ειναι τουρκικος ο ορος αλλα σιγουρα δεν ηξερα σε βαθος την ετυμολογια!audiodee είπε:Ναι, ο ενεστώτας με μπέρδεψε.Αλλά βρήκα την ευκαιρία για μια (ακόμα) ανάλυση!
και ο Πάριος!noxrider είπε:Από τις πιο κακόγουστες στυλιστικές στιγμές των 80s..και ο Ψωμιάδης είχε περμανάντ όταν ήταν b τραγουδιστής/πολιτευτής.