Αστα Gryzor!!!Gryzor είπε:Σε 3 χρόνια δεν έχουν αναπληρωθεί πλήρως τα μαλλιά, τόσο σε μήκος όσο και σε νέες τρίχες;
Δεν το πηγα σεξιστικα - αν δεις ποτε το κεφαλι του Saulot θα καταλαβεις@Paspartoo Να μην σου φαινεται τιποτα περιεργο σε αυτο το φορουμ καλε μου Paspartoo!!! Εδω ολοκληρα γαιδουρια γραφουμε στο Thread ΒΙΒΙΒΟ!!! Εκει να δειτε πορωση!!! Για αυτο λατρευω αυτο το φορουμ!!!
ΟΟΟΟ!!!! Μαμωτο... σας εχω μακρυα!!! Saulot μην πτοησε!!! Ολα αυτα ειναι τριχες κατσαρες. Ο χαρακτηρας ειναι το σημαντικο στον ανδρα. Ενω οι αμοιρες οι γυναικες εχουν να σκανε και για το μαλλι κτλ κτλPaspartoo είπε:Δεν το πηγα σεξιστικα - αν δεις ποτε το κεφαλι του Saulot θα καταλαβεις
το τσογλάνι (ουσιαστικό) προέρχεται από το τουρκικό coglan (τσογλαν) + την ελλ. κατάλληξη -ιΑναστασια είπε:Και εγω να προσπαθω να καταλαβω τι ειναι το τσογλανι.8)
Ναι, ο ενεστώτας με μπέρδεψε.alkis21 είπε:Εμ.. είμαι σίγουρος πως τώρα ξέρει τι σημαίνει. Όταν ήταν μικρή προσπαθούσε να καταλάβει.
Τετοια ετυμολογικη αναλυση ειναι ομως πολυ χρησιμη!!! Ηξερα οτι ειναι τουρκικος ο ορος αλλα σιγουρα δεν ηξερα σε βαθος την ετυμολογια!audiodee είπε:Ναι, ο ενεστώτας με μπέρδεψε.Αλλά βρήκα την ευκαιρία για μια (ακόμα) ανάλυση!
και ο Πάριος!noxrider είπε:Από τις πιο κακόγουστες στυλιστικές στιγμές των 80s..και ο Ψωμιάδης είχε περμανάντ όταν ήταν b τραγουδιστής/πολιτευτής.