Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Διαφωνώ...ακόμα και τώρα η 4870-4890 είναι best value for money και δεν υστερούν πουθενά! Η σειρά 2χχ της Nvidia είναι συγκριτικά ακριβή σε βαθμό που συμφέρει καλύτερα να πάρεις 2 crossfire ati αντί μια 2χχ.manos426f είπε:Αν η AMD δε πήρε κεφάλι και με την 4xxx σειρά,προφανώς δε θα το καταφέρει ΠΟΤΕ....
Δεν ξέρω αν είναι brand loyalty ή κάτι πολύ απλούστερο, δηλαδή προωθούνται περισσότερο ή θεωρούνται στάνταρ (ιδίως για την Intel).spyros_s είπε:Κατάλαβα Μάνο! Δικό μου το λάθος! Απλά όταν αγοράζεις επί χρόνια την ίδια μάρκα τσιπ γραφικών ή cpu και δεν είσαι στην πράξη δυσαρεστημένος(βλ. nvidia-intel) δεν έχεις λόγω να την αλλάξεις με κάποια άλλη ανταγωνιστική ακόμα και αν αθτή αποτελεί πιο συμφέρουσα επιλογή. Αυτό έχει πάθει ο κόσμος τόσο με την ιντελ αλλά ΚΥΡΙΩΣ με την nvidia! Κρίνω σοφή την επιλογή με βάση τον συνδυσμό τιμής-επιδόσεων και όχι με γνώμονα μονάχα της επιδόσεις. IMHO πάντα!
Έτσι είναι. Δεν είναι τυχαίο ότι τα παιχνίδια που έκαναν μεγάλη επιτυχία στα PC δεν χρειάζονταν της παναγιάς τα μάτια για να τα παίξεις (βλέπε Sims, World of Warcraft, κτλ) αλλά έπαιζαν μια χαρά και σε παλιό hardware.Maddog είπε:Αν δεν λάβουν αυτό υπόψη οι εταιρίες παραγωγής και hardware και software, νομίζω ότι θα έχουν πρόβλημα (όχι ότι δεν έχουν ήδη σε κάποιο βαθμό...αλλά είναι να απορείς που δεν λαμβάνουν υπόψη τα στοιχεία, ειδικά οι εταιρίες software)