Μου θυμισες την τες και το χαρεμι τώρα είχε πρωταγωνιστήσει και ήταν αγγελοςΕγώ ψηφίζω Κέλυ Λε Μπροκ. Η Μπρουκ Σηλντς είχε μια μίξη αθωότητας και σεξαπηλ. Η Ορνέλα Μούτι επισης πολύ όμορφη και σέξυ αλλά μου φαίνεται ότι κρατάει μια ταμπέλα που γράφει ΣΕΞ. Νομιζω ότι η Κιμ Μπάσιτζερ είναι πιο ισορροπημένη. Αλλά εγώ είμαι γυναίκα μπορεί οι άντρες αυτό που εγώ θεωρώ μείον στην Ορνέλα αυτοί να το θεωρούν προσόν. (που πολύ το υποψιάζομαι).
Μια πολύ γλυκιά και σέξυ κοπέλα των 80ς που δεν έχει αναφερθεί είναι και η Ναστάνζια Κίνσκυ. Προσωπικά τη βρίσκω ότι ήταν σέξυ κορίτσι.
Προβολή συνημμένου 214058
Η Νασταζια Κινσκι κακογερασε. Στα νιατα της ομως ηταν θεα.Μου θυμισες την τες και το χαρέμι τώρα είχε πρωταγωνιστήσει σε αυτές τις δύο ταινίες και ήταν αγγελος
Η κόρη της Μπάμπι είναι όμορφη κοπέλα και της φερνειΗ Νασταζια Κινσκι κακογερασε. Στα νιατα της ομως ηταν θεα.
Μαλλον κατι αλλο ηθελε να πει η Αριαδνη: "Η κορη της, Μπαμπι, ειναι ομορφη κοπελα κ.λ.π." Κι εδω καταλαβαινουμε τη χρησιμοτητα του κομματος....Σοβαρά bambinella; Όπως και να χει να την χαιρεσαι την κόρη σου.