Η πρώτη σας σχολική τσάντα (Α' δημοτικού)

BETTY BOOP

Aliens Implanted me all Human History
Joined
25 Απρ 2010
Μηνύματα
7.717
Αντιδράσεις
1.476
candy82 είπε:
Η πρώτη μου σάκα ήταν κοκκινωπή τετράγωνη με εγγράφα της εταιρείας Χατζηγιάννης με σήμα το κροκοδειλάκι. Φυσικά την κράτησα για κάποια χρόνια. Στο γυμνάσιο θυμάμαι πήρα μια New Balance η οποία είχε από κάτω τσεπάκι με αδιάβροχη κουκούλα. Πολύ μπροστά για την εποχή.

Στο λύκειο αγόρασα μόνη μου μια της Camel η οποία υπάρχει ακόμα και σήμερα.
Και εγώ είχα στην Α' Λυκείου μια τσάντα Camel bags Lifestyle έγραφε επάνω, υπήρχε τέτοια μάρκα; Την είχα διαλέξει εγώ, δεν θυμάμαι πού την είχα αγοράσει...
 

BETTY BOOP

Aliens Implanted me all Human History
Joined
25 Απρ 2010
Μηνύματα
7.717
Αντιδράσεις
1.476
perlastar είπε:
Η πρώτη μου τσάντα ομολογώ ότι δεν μου άρεσε, γιατί ήταν πολύ απλή, αλλά ήταν δώρο κι έτσι μου την επέβαλλαν! Την έφερε ο θείος μου από την Ιταλία και ήταν μια μωβ σάκα με κάτι κίτρινα λουριά. Ήταν πάντως πολύ καλής κατασκευής. Μετά από δύο χρόνια, την αντικατέστησα με μία Nakis δικής μου πια επιλογής (με το βατραχάκι μπρελόκ βέβαια!)
Θα ηθελα πολυ να δω το βατραχακι-μπρελοκ της τσαντας Nakis...το θυμαμαι πολυ αμυδρα...αν θυμαμαι καλα, ηταν πρασινο χρωμα...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Crimson Moonlight

RetroActive
Joined
13 Ιολ 2015
Μηνύματα
524
Αντιδράσεις
224
Ήταν μία τετράγωνη μπλε με την μικρή γοργόνα. Την μισούσα όσο δεν φαντάζεστε! Δεν μου άρεσε η μιρκή γοργόνα, ήταν βαριά, άσχημη, άβολη, και το σκληρό μαύρο πλαστικό που είχε από μέσα έσπαγε και γέμιζε κομμάτια τα βιβλία. Και την είχα για τρία χρόνια γιατί δεν με άφηναν να πάρω άλλη, λές και ήταν τόσο ακριβό πια ένα σακίδιο! Στο τέλος αγανάκτησα και την κατέστρεψα με το ψαλίδι. Εγώ ήθελα μία γκρί με τα τρία αρχικα pokemon επάνω (Βulbasaur, Charmander, Squirtle) και την pokeball για τσέπη. :cry: Και μου λέγανε "όχι γιατί είναι αγορίστικη"! :rant:
 

BETTY BOOP

Aliens Implanted me all Human History
Joined
25 Απρ 2010
Μηνύματα
7.717
Αντιδράσεις
1.476
Πρώτη δημοτικού, άρα 1991 (καθώς δεν πήγα νηπιαγωγείο) ...ήταν μια κίτρινη τσάντα με ένα κρανίο από βουβάλι!

Ήταν ψιλογνωστή μάρκα της εποχής, αλλά πάνε 22 χρόνια από τότε και αδυνατώ να θυμηθώ λεπτομέρειες.
ηταν μαρκα pratelli ή nakis...σε βοηθάω να θυμηθεις?
 

Retro_geek

RetroN00b
Joined
23 Μάρ 2020
Μηνύματα
26
Αντιδράσεις
50
Έχω κρατήσει όλες μού τις σάκες από την Α' Δημοτικού (1983), μέχρι και που τελείωσα το σχολείο το '95.

Αυτή είναι η πρώτη μου σάκα, της Α' Δημοτικού (Σχ. Έτος 1983-'84), την οποία την είχα μέχρι την Γ' Δημοτικού. Εν τω μεταξύ, μέσα υπάρχουν κι όλα τα τετράδιά μου από την Α' μέχρι την Γ' Δημοτικού, καθώς κι όλες οι σημειώσεις που μάς έδινε η δασκάλα μας τότε. Και μάλιστα οι σημειώσεις είναι σε πολύγραφο, ακόμα θυμάμαι την μυρωδιά τους - την μυρωδιά του οινοπνεύματος :) O εικονιζόμενος οδηγός, είναι η μεγάλη μορφή της Φόρμουλα 1, ο Νίκι Λάουντα με την Ferrari.

school_bag.jpg
 
Μπλουζα