:thanx2: :thanx2:stayros είπε:Ομορφιες!!!![]()
Καλοριζικα Τζων!!!![]()
Σε ευχαριστώ πολύ. Έτσι όπως τα λες πάντως είναι φίλε. Θέλει υπομονή και λεφτά! Ειδικά μερικοί τίτλοι είναι άστα να πάνε!! Πρόσφατα παρέλαβα ακόμη ένα σπάνιο τίτλο το Fifa 96.viking4a είπε:Μπραβο φιλε για την τεραστια συλλογη σου,πρεπει να εχεις ξοδεψει πολλα λεφτα(λογικο)..κι εγω ειχα καποτε ενα game gear που μου ειχε χαρισει ο ξαδερφος εξ Αθηνων,με αρκετα παιχνιδια..ομως η τυχη τους αγνοειται,και χωρις ελπιδες να το βρω..καπου χαθηκε/δοθηκε/πεταχτηκε(.. :xm:
Ευχαριστώ πολύ. Η αλήθεια είναι ότι είναι μεγάλο σε διάρκεια βίντεο. Την επόμενη φορά θα βάλω κανένα παιχνίδι να παίζει στο background.geo2004z είπε:Ωραίος johnny!! Στο επόμενο βίντεο βάλε λίγη μουσική όμως ή δώσε λίγη ζωντάνια, πήγε να με πάρει ο ύπνος....![]()
Σ' ευχαριστώ φίλε για τα καλά σου λόγια. Πριν 4 χρόνια με έπιασε η τρέλα και ξεκίνησα τη συλλογή.vasilas432 είπε:Σε ευχαριστούμε για το video, καλά έκανες και τα δείχνεις ένα ένα. Έχεις φανταστικά κομμάτια. Τις συλλογές τις ξεκίνησα απο το Game Gear γιατί ήταν η πρώτη μου κονσόλα.
Αναρωτιέμαι...είχε κυκλοφορήσει κανένας τίτλος street fighter στο game gear;Περυσι εκανα το μεγαλο βημα και αποφασισα να μαζεψω ολα τα Ευρωπαικα κομματια που κυκλοφορησαν στην κονσολα. Σε ενα χρονο μεσα απο 76 κουτατα εφτασα στα 188. Εννοειται οτι εμειναν 8 σπανιοι και ακριβοι τιτλοι για το full set.
Επισημα οχι, ανεπισημα ναι.Αναρωτιέμαι...είχε κυκλοφορήσει κανένας τίτλος street fighter στο game gear;