Η συλλογή μου!

stelios_knight

RetroWannaBe
Joined
9 Mαϊ 2008
Μηνύματα
46
Αντιδράσεις
4
ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΙΕΧΗ ΠΟΛΛΑ ΕΙΔΗ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΖΑΛΙΖΩ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ..ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ...

022.jpg


067.jpg


014.jpg
 
3 φωτογραφιες...χιλιες λεξεις :D
 
OMG!!!!!!!!
 
εχω αλλα τοσα περιπου μεσα σε κουτια ακομα επειδη δεν εχω χωρο να τα βαλω!μεγαλη μου αγαπη παντως τα masters of the universe..gijoe kai transformers!!
 
Κάπου είδα το Freddy Kruger ή μου φάνηκε? Η αγαπημένη μου φιγούρα.
 
πολυ καλα ειδες.φυσικα δεν ειναι μονο ενας!εχω ολες τις εκδοσεις απο ολες σχεδον τις ταινιες του!!
 
WOW ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !
 
πωπω....εντυπωσιακότατη και αξιοζήλευτη η συλλογή σου φίλε!!!

Μπράβο μπράβο!!!
 
αυτην την συλλογη αν εξαιρεσετε καποια παιχνιδια που εχω κρατησει απο μικρος..τηνε χω ξεκινησει επισημα το 1998.10 χρονια συλλογη και ακομα μεγαλωνει κι αλλο!!ειδικα τωρα που εχουν τρελαθει να βγαζουν επανεκδοσεις στα παιχνιδια transformers & gijoe....παει..δεν θα μεινει φραγκο!!!χχαχχααχα
 
Πώε το λένε το μαγαζί δίπλα στο Queen? :D
 
Εντυπωσιακότατες φωτογραφίες! Οι δύο φιγούρες του batman begins που βλέπω ποιές εκδόσεις είναι;
 
το μαγαζι λεγετε dvd world αλλα δεν εχει τιποτα αυτο!οι βατμαν που λες η μια ειναι της ματτελ η απλη και η αλλη ειναι της hot toys αν θυμαμαι καλα!
 
Στην φωτο του Αβαταρ εισαι εσυ; :xm:

Ποτε θα μας πας βολτα;

To Μοd team προηγειται. :D
 
ναι εγω ειμαι!εγραψα για τον κιττ που εχω στα νεα μελη μαλλον δεν το ειδατε ακομα!το αμαξι ειναι τελειος κιττ.θα κανω αλλο Thread για το αμαξι μου πληρες αφιερωμα!απλα θελω να το φτιαξω να ειναι ωραιο!οχι προχειρο διοτι ειναι η μεγαλη μου αγαπη απο 4 χρονων!
 
Άν και δεν είμαι της φιγούρας, η συλλογή είναι απλά εντυπωσιακή. :thumbup: . Keepup the good work.
 
Πες μου που μένεις και ποιες ωρες ΔΕΝ εισαι σπιτι :D

Καταπληκτική συλλογή
 
φίλε είσαι ''όλα τα λεφτά'' που λένε! καταπληκτική συλλογή... φανταστικό αυτοκίνητο... τί να σου πώ! εσύ είσαι ρετρό από μόνος σου!!! Ειδικά τέτοιο αυτοκίνητο (εκτός από μοντελάκι) αποκλείεται να έχει άλλος!!!
 
συγχαρητηρια για τη συλλογη σου και το αυτοκινητο που ειναι ολα τα λεφτα.
 
Τετοιες φιγούρες μπορείτε να βρείτε σ'ένα μαγαζί στην ερμού κοντά στο θησείο. Ωραία συλλογή έχεις Στέλιο.. Περιμένουμε και ποιο κοντινές φωτό στα ανάλογα threads όταν έχεις όρεξη και χρόνο... Εύγε!
 
Ναι τις περισσότερες από αυτές τις φιγούρες τις πουλάνε εδώ στην Ελλάδα (όπως και στο κέντρο, στην καλλιθέα, στον κορυδαλλό κλπ) αλλά οι τιμές είναι εξωφρενικές σε σχέση με την Αμερική. Για όποιον κάνει συλλογή συμφέρει να αγοράσει 3 - 4 φιγούρες από έξω παρα να αγοράσει από εδώ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο darth vader της kotobukyia που αγόρασα 99 δολλάρια από την Αμερική + τα μεταφορικά και εδώ το πουλάνε 150 ευρώ!
 
Πίσω
Μπλουζα