Η τιμή, τιμή δεν έχει (1991 ANT1)

denim13

Retro Member
Joined
18 Οκτ 2008
Μηνύματα
121
Αντιδράσεις
28
Η τιμή, τιμή δεν έχει (1991 ANT1)


RetroDB:
http://retrodb.gr/wiki/index.php/Η_τιμή_τιμή_δεν_έχει

Θυμάται κανένας το τηλεπαιχνίδι "Η τιμή, τιμή δεν έχει"? Παιζόταν στον ΑΝΤ1 το 1992-93 κάθε Σάββατο απόγευμα και επειδή συνέπεφτε με το "Ραντεβού στα τυφλά" η μάνα μου και η γιαγιά μου δεν με άφηναν να το δω. Ηταν μια μεταφορά του αντίστοιχου γερμανικού τηλεπαιχνιδιού που ονομαζόταν "Der Preis ist teuer" που στα ελληνικά μεταφράζεται "η τιμή είναι ακριβή".
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το θυμάμαι και μάλιστα ήταν από τα αγαπημένα μου γιατί είχε πολλά και διαφορετικά υπο-παιχνίδια. Νομίζω όμως πως ο γερμανικός τίτλος ήταν Der Preis ist heiss (Η τιμή είναι καυτή). Κάποια ξαδέρφια μου ήταν από Γερμανία και το παρακολουθούσαμε τότε (SAT1 ή RTL - δεν θυμάμαι καλά) μέσω δορυφορικής πριν έρθει η ελληνική έκδοση. Εάν δεν κάνω λάθος το παρουσίαζε ο Ηλίας Μπενέτος και συμπαρουσιάστρια ήταν η Τζένη Δεν-Θυμάμαι-Το-Επίθετό-Της (μια ωραία ξανθιά κοπέλα - αυτό το θυμάμαι ;) .)
 
ναι το θυμαμαι και μου εχει κολλησει αυτη η φραση απο τοτε
 
Παρουσιαστης του τηλεπαιχνιδιου ηταν ο Ηλιας Μπενέτος και συμπαρουσιαστρια του η Τζέιν

attachment.php
attachment.php


λιγα ακομη screenshots

attachment.php
attachment.php


attachment.php
attachment.php


Για καθε παιχνιδι που ξεκιναει γινεται κληρωση και οι τυχεροι που βρισκονται στο κοινο,καλουνται να παιξουν και να μαντεψουν τις πραγματικες τιμες των αντικειμενων.Οποιος πλησιασει περισσοτερο στην πραγματικη τιμη ειναι ο νικητης και συνεχιζει για να κερδισει καποιο δωρο

3.JPG

t.JPG

1.JPG

2.JPG

5.JPG

6.JPG
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το θυμαμαι...

Αλλη μια εισαγομενη αμερικανια, που τοτε (ως πιτσιρικας) μου φαινοταν ως χαριτομενο παιχνιδι, ενω τωρα, βλεπεις ξεκαθαρα οτι ηταν καθαρα ενα διαφημιστικο τρικ για να διαφημιζουν οι εταιρειες τα διαφορα προιοντα τους.

Το μονο που δεν μου αρεσε ηταν το καπως αντι-αισθητικο λουκ του παρουσιαστη με το μουστακι (ειδικα σε οποια συγκριση με τον Πολυχρονιου εχανε παντου), και ισως και αυτος να ηταν και ενας λογος που δεν ειχε ιδιαιτερη επιτυχια (και ο Πολυχρονιου και η Τριφυλλη κανανε πολλη καλυτερη τηλεοραση τοτε).
 
Μετά τη Μέγκα Μπάνκα βρήκα και μια καρτούλα για το εν λόγω παιχνίδι...

37.jpg


38.jpg


39.jpg
 
Εγω θυμαμαι τον αγγλικό τιτλο "The Price is Right", και τον βλεπω και στη retrodb. Τωρα αν αυτο ηταν απο γερμανικό δεν ξέρω.

Εμενα αυτο το παιχνιδι μου θυμιζε αρκετα το Μεγαλο Παζαρι. Τον Ηλια Μπενετο δε θυμαμαι να τον εχω ξαναδει πουθενα αλλου, και αν θυμαμαι καλα ασχολουταν κυριως με το ραδιο του Αντ1 και οχι με την τηλεοραση. Παντως μου φαινοταν πιο ευπαρουσιαστος και συμπαθητικος απο τον Πολυχρονιου, που ηταν παντα καπως υπερβολικός.

Η συμπαρουσιαστρια ηταν η παντα εντυπωσιακη Τζειν Σαμπανίκου (κι εγω ειχα ξεχασει το επιθετο της). Ηταν αλλο ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα της "πιπινολατρείας" (οπως θα ελεγε ο Ζουράρις :p ) των 90ς με το παιχνιδι να πλαισιωνεται απο "τσαούσες". Απο την πρωτη φωτο που ανεβασε ο Tony αναγνωριζω την προτελευταια κοπελα αλλα δε θυμαμαι το ονομα της. Αν θυμαμαι καλα μεταξυ τους πρεπει να ηταν και η Τινα Τοσκα αν και δεν τη βλεπω στη φωτο.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
δεν θυμαμαι καθολου το τηλεπαιχνίδι αυτο...
 
Rakeesh είπε:
Ηταν αλλο ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα της "πιπινολατρείας" (οπως θα ελεγε ο Ζουράρις :p ) των 90ς με το παιχνιδι να πλαισιωνεται απο "τσαούσες".
Ωραία χρόνια... :headbangdude:

Rakeesh είπε:
Απο την πρωτη φωτο που ανεβασε ο Tony αναγνωριζω την προτελευταια κοπελα αλλα δε θυμαμαι το ονομα της. Αν θυμαμαι καλα μεταξυ τους πρεπει να ηταν και η Τινα Τοσκα αν και δεν τη βλεπω στη φωτο.
Νομίζω πρέπει να ήταν η Μύριαμ Πανάγου.
 
Αυτός είσαι :)

Ειδα ενα βιντεακι στο ΥΤ και ο αφηγητης εκτος απο την Μυριαμ, ανεφερε μια Κατερινα (Κανονίδου?), Ελινα (Κέφη?) και μια Τζώρτζια. Εχουμε καμια ιδεα;
 
Μπήκα και το είδα και γω και οι 2 πρώτες είναι αυτές που λες (η Κανονίδου πρέπει να είναι και στην φωτο που ανέβασε ο tony). Η Τζώρτζια πάλι δεν μου λέει κάτι.
 
Ενημερώνω τη retrodb και ελπιζω εν καιρω να ξεθαψουμε κι αλλες πληροφοριες
 
Ούτε κι εγώ το ήξερα καν. Βασικά μάλλον τότε πιο πολύ Mega έβλεπα παρά ANT1.
 
Το θυμάμαι αν και δε το έβλεπα. Όντως ο παρουσιαστής είχε αντιτηλεοπτική φάτσα και δε νομίζω να τον έχω ξαναδεί πουθενά..
 
"Η Τιμή Τιμή Δεν Έχει" το τηλεπαιχνιδη με παρουσιαστη τον Ηλια Μπενετο.


Η εκπομπή προβάλλονταν κάθε Σαββατοκύριακο το 1991 στον ΑΝΤ-1
 
Oυτε εγω θυμαμαι το παιχνιδι,αλλα απο το βιντεο που εβαλε ο ford ,και μονο για τις θηλυκες παρουσιες αξιζε να το δεις :p
 
Καλημέρα..Έχω την εντύπωση πως δεν κράτησε πολύ καιρό σαν τηλεπαιχνίδι
 
Μονο τη σεζον 91-92 (απο οσο θυμαμαι)
 
Πίσω
Μπλουζα