Η ωραιότερη αντρική φωνή Α' μέρος

Ποιες φωνες προτιματε;

• Συνολικοί ψηφοφόροι
    10
  • Αυτή η δημοσκόπηση θα κλείσει: .

Bambinella

Extra Galactic RetroEntity!
Αντιδράσεις
30.542
Ψηφιστε τις φωνες των ηθοποιων που βρισκετε γοητευτικοτερες. Εχετε δικαιωμα μεχρι και τεσσερις ψηφους και σας ενημερωνω πως η ψηφοφορια ειναι φανερη.

Τον Φέρτη πρώτο πρώτο δηλ.ποιον άλλον, έβαλα και κάρρα, Μάνο Κατράκη και Βύρων παλλη.

Όσο κι αν έχω αδυναμία στον Πάλλη (και στη φωνή του μαζί) όταν μου βάζουν τον Καστανά στο παιγνίδι, ε, δεν μπορώ να τον αγνοήσω. Φωνάρα! (αν και πάντα θα με παραπέμπει σε εκπομπές και ντοκυμανταιρ). Κατά τα άλλα Φέρτης και Καρράς για μένα είναι στην ίδια (υψηλή) θέση. Ο Κατράκης είναι μια κατηγορία από μόνος του.

@Αρμαγεδών Ε, ναι! Αυτην την ψηφο περιμενα απο σενα. :)
Τον ψήφισα με κριτήριο την "αυστηρότητα" της φωνής του που ταιριάζει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ με το διαπεραστικό του βλέμμα :)

Ναι, ίσως να μου αρέσει αρκετά ο Βασταρδής :D

ξεχωριστες φωνες ειναι αυτες που ψηφησα
ο καστανας εχει ωραια φωνη για ραδιοφωνο,εκφωνηση κτλ
ο καρρας πολυ ζεστη,τελειος ειναι στο "θυμησου το σεπτεμβρη"
ο μακης εχει επισης θα τον εβαζα τεταρτο

Από τις κορυφαίες φωνές στην ελληνική μεταγλώττιση ο Μάκης Ρευματας! Ωραία ζεστή χροιά, φανταστική άρθρωση, και μπορούσε εύκολα να ειναι voice actor και για καλούς, αλλά και για μοχθηρους χαρακτήρες. Εξαιρετικές φωνές επίσης ο Κώστας Καστανας κ ο Γιάννης Φέρτης, ενώ ο Βασίλης Μαυρομματης είναι ίσως η πιο χαρακτηριστική ανδρική φωνή των διαφημίσεων των παιδικών μου χρόνων

Ψήφισα Κατράκη και Φέρτη.

Ο Κατράκης έχει την πλέον επιβλητική φωνή που έχω ακούσει. Άριστη!
Ο Φέρτης από την άλλη διαθέτει γλυκύτατη και πανέμορφη χροιά στη φωνή του.

Θα αναφέρω και τις δύο αδυναμίες μου. Ο Νότης Περγιάλης και ο Παντελής Ζερβός. Λατρεύω να τους ακούω κι ας διαβάζουν την λίστα με τα ψώνια για το σούπερ μάρκετ.

Υ.Γ.1 Πολύ ωραία η ιδέα σου, Βιβή!
Υ.Γ.2 Και για ξένους ηθοποιούς θα είναι ωραίο θέμα.

Πίσω
Μπλουζα