Η Bibi-Bo πάει στην πόλη (Ηχητικό υλικό)

κατερινακ μου....χιλια συγνωμη τωρα το ειδα το μηνυμα σου!!...απ οτι ξερω ναι υπηρχε κασσετα της bibibo και οι rockers,και πωλειτο μαζι με τις κουκλες αλλα νομιζω και μαζι με το σετ πυ ειχε κιθαρες ντραμς κλπ.επειδη δεν την ειχα ομως δε ξερω αν ειχε ενα τραγουδι μεσα η πολλα.δεν ξερω καθολου το περιεχομενο της.αν γνωριζει καποιος ελπιζω να μας πει! ειμαι και γω περιεργη να δω τι ειχε! :)
 
lollipopmerenta είπε:
κατερινακ μου....χιλια συγνωμη τωρα το ειδα το μηνυμα σου!!...απ οτι ξερω ναι υπηρχε κασσετα της bibibo και οι rockers,και πωλειτο μαζι με τις κουκλες αλλα νομιζω και μαζι με το σετ πυ ειχε κιθαρες ντραμς κλπ.επειδη δεν την ειχα ομως δε ξερω αν ειχε ενα τραγουδι μεσα η πολλα.δεν ξερω καθολου το περιεχομενο της.αν γνωριζει καποιος ελπιζω να μας πει! ειμαι και γω περιεργη να δω τι ειχε! :)
σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση lollipopmerenta,μακαρι καποιος να γνωριζει περισσοτερες λεπτομερειες :)
 
Ευχαριστούμε για αυτό το τόσο σπάνιο υλικό!

Μήπως γράφει πάνω στην κασέτα ή στο βιβλίο ποιας είναι η φωνή που διηγείται;;
 
H Bibibo πάει στην εξοχή την είχα,χωρίς βιβλίο!Δεν θυμάμαι αν είχε.Πάντως ήταν 15λεπτη και είχε την ίδια ιστορία ακριβώς και από τις 2 πλευρές!Μακάρι να βρεθεί!
 
μακαρι κατερινακ μου!!μακαρι!! :)

ζουζου μου στην κασσετα δεν γραφει τιποτα γιατι την εχω ακομα και το τσεκαρα μολις τωρα.στο βιβλιαρακι δεν ξερω γιατι δυστυχως δεν το εχω πια! :(
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
H κασσέτα Bibi-bo και οι Rockers είχε μέσα 2 τραγούδια επαναλαμβανόμενα. Το δεύτερο τραγούδι ήταν το

αλλά με αλλαγμένους στίχους στα ελληνικά με θέμα τους Rockers. Θυμάμαι ξεκίναγε ως "οι-οι-οι rockers-οι rockers" με ακριβώς τον ίδιο ρυθμό 'όπως του Notorious. Το πρώτο τραγούδι ήταν επίσης bibibo-ποιημένη version κάποιου ξένου γνωστού τραγουδιού αλλά δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή ποιου! Ήταν όμορφα τραγουδάκια όμως!
Επίσης, πριν μερικά χρόνια είχα ψηφιοποιήσει την κασέτα μου από το "Η Bibi-bo στην εξοχή". Αφού πλέον δεν υπάρχουν προβλήματα copyright, πώς θα μπορούσε να ανέβει;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
QueenofHearts είπε:
H κασσέτα Bibi-bo και οι Rockers είχε μέσα 2 τραγούδια επαναλαμβανόμενα. Το δεύτερο τραγούδι ήταν το
σ ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες σου QueenofHearts !!

αυτο σημαινει οτι και σε περιπτωση που βρεθει καποια στιγμη η συγκεκριμενη κασσετα δε θα μπορει να προστεθει εδω αφου περιεχει τη μουσικη του τραγουδιου που αναφερεις η οποια μαλλον θα ειναι προστατευμενη απο πνευματικα δικαιωματα
 
katerinak είπε:
σ ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες σου QueenofHearts !!αυτο σημαινει οτι και σε περιπτωση που βρεθει καποια στιγμη η συγκεκριμενη κασσετα δε θα μπορει να προστεθει εδω αφου περιεχει τη μουσικη του τραγουδιου που αναφερεις η οποια μαλλον θα ειναι προστατευμενη απο πνευματικα δικαιωματα
Ναι, νομίζω και η ίδια η εταιρία θα είχε πρόβλημα έτσι και έβγαινε αυτή η κασέτα. Τουλάχιστον όμως μπορούμε να μοιραστούμε την Βibi-bo στην εξοχή, που μόλις ξαναβρήκα στον σκληρό μου και την ακούω. Πόσα βράδια είχα κοιμηθεί με το να την ακούω! :heartcloud:
 
Κατά το Πάσχα κάναμε μια προσπάθεια να επικοινωνήσουμε με την Hasbro αλλά λόγω ημερών δεν καταφέραμε κάτι.

Το αρχείο το ψηφιοποίησα και γω εκ νέου για να μπορέσουμε να τους το δώσουμε για έλεγχο και τελικό ΟΚ.

Μόλις έχουμε την έγκρισή τους θα ανέβει και αυτό ;)
 
Σε ευχαριστούμε πολύ kambia το περιμένουμε πώς και πώς :thanx2: :thanx2:
 
queenofhearts μου σ ευχαριστουμε πολυ πολυ για τις πληροφοριες!!!..τι κριμα...χαθηκε η ελπιδα να την ακουσω την κασσετα των ροκερς,μιας και δεν την ειχα ποτε! ηλπιζα οτι θα καταφερουμε να την ακουσουμε εδω αν καποιος την ειχε και την ανεβαζε αλλα δεν ηξερα οτι εχει τοσο γνωστα κομματια μεσα ,οποτε λογω δικαιωματων ειναι αδυνατο. :( :( kambia μου επισης σε ευχαριστουμε!! μακαρι να εχουμε συντομα νεοτερα!!!
 
Την κασέτα την έχω και λειτουργεί αλλά δεν την είχα μετατρέψει σε mp3 πριν φύγω. Αν δεν έχει ήδη βρεθεί μέχρι να ξαναπάω στην Ελλάδα όπως έγινε με την Bibibo στην εξοχή, τότε θα την μετατρέψω αλλά δεν γίνεται να την μοιραστούμε εδώ δημόσια. Θα προσπαθήσω να σκανάρω και το βιβλιαράκι της Bibi-bo στην εξοχή αλλά έχει επάνω τις καλλιτεχνικές μου επεμβάσεις!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μιας και είχαμε κάνει εδώ την κουβέντα για την Bibibo και τους Rockers, είπα να σας δείξω την κασέτα μιας και κατάφερα να τη βρω. Όμορφη δεν είναι; Με τα τυπικά Rockers χρώματα!

bibiborockers_zps88facd85.jpg
 
αν δεν κανω λαθος αυτο το τευχος το ειχαμε(ελπιζω να μη μου το πεταξαν)τα περισσοτερα κοριτσακια,την ειχα "λιωσει" την κασσετα και η περιγραφη ηταν τοσο ζωντανη που εφτιαχνα εικονες στο μυαλο μου (με τη βοηθεια και του βιβλιου) κι ας μην ειχα(ουτε εχω) παει ποτε στα μερη που επισκεφτηκε η bibi bo.Θυμαμαι ακομα τις ζωγραφιες με τη bibi bo που ειχα στο μπλοκ ζωγραφικης μου,τις ξεπατικωνα απ το βιβλιαρακι και μετα τις χρωματιζα στο μπλοκ

Αγαπημενες μου σελιδες που χρησιμοποιουσα για το ξεπατικωμα ηταν αυτες οι δυο

attachment.php


bibibo8.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αυτή η εικονογράφιση είναι τόσο όμορφη! Οπως η αφήγηση, έχει κάτι από την αθωότητα των παιδικών μας χρόνων. Αλήθεια, βρήκαμε πώς λέγεται η κοπέλα που αφηγείται?

Μακάρι να στο έχουν φυλάξει Κατερίνα, είναι τόσο ωραίο να βρίσκουμε πράγματα από το παρελθόν μας!
 
mytinyworld είπε:
Αυτή η εικονογράφιση είναι τόσο όμορφη! Οπως η αφήγηση, έχει κάτι από την αθωότητα των παιδικών μας χρόνων. Αλήθεια, βρήκαμε πώς λέγεται η κοπέλα που αφηγείται?Μακάρι να στο έχουν φυλάξει Κατερίνα, είναι τόσο ωραίο να βρίσκουμε πράγματα από το παρελθόν μας!
mytinyworld δε νομιζω να βρεθηκε ακομα το ονομα της αφηγητριας(σ αυτη την περιπτωση θα ειχαμε καποια ενημερωση),αυτη η φωνη εχει "στοιχειωσει" με την καλη εννοια τα παιδικα μας χρονια κι ελπιζω να μαθουμε σε ποια ηθοποιο ανηκει :flower:
 
και πηρα μια χαρα οτι θα ακουσω το τραγουδι των ροκερς... bibi-bo ειναι η καλυτερη ειναι η ποιο ομορφη bibi-bo ετσι δεν πηγαινε? χαχαχα με ειχε πρηξει η ξαδερφη μου το βαζε συνεχεια και μετα μου χαρισε και την κασσετα την εχω αλλα δυστιχως ειναι γραμενη απο πανω βλεπετε ειχαμε την μανια να κανουμε "εκπομπες" τοτε και να γραφουμε πανω στις κασσετες και η κασσετα της bibi-bo επεσε στην μαχη πφφφφ και τι δεν θα δινα να το ξανακουσω! τουλαχιστον οποιος την εχει ας γραψει τους στιχους!χαχαχα :p
 
δεν μπορουμε να έχουμε και τους rockers να τους ακουσουμε ?
 
Αν υπάρχει η κασέτα, αν ψηφιοποιηθεί και κυρίως αν μας δώσει η Hasbro Hellas την άδεια να το ανεβάσουμε τότε θα το έχετε και αυτό :)
 
Πίσω
Μπλουζα