Wally
Retired Admin
- Αντιδράσεις
- 4.681
Γιατί φλώρικα; Eπειδή είναι bullet hell (τα οποία έχουν αρκετούς haters και μερικές φορές δικαιολογημένα αν και τα shmups της Cave είναι ποιοτικά) ; :xm:metalcandyman είπε:Προσωπικα παντως εκτος του οτι δεν γουσταρω μια αυτα τα φλωρικα shooters
Φλωρικα λογο των χαρακτηρων τους φιλε με τα γκομενακια της χαζες φωνες κλπVetus είπε:Γιατί φλώρικα; Eπειδή είναι bullet hell (τα οποία έχουν αρκετούς haters και μερικές φορές δικαιολογημένα αν και τα shmups της Cave είναι ποιοτικά) ; :xm:
Ακριβώς αυτό. Εχω κι εγώ σιχαθεί την anime αισθητική σε όλα τα media με τις λολίτες, τo over the top artwork και τις χαριτωμενιές. Aν είναι να παίξω bullet hell προτιμώ να ασχοληθώ με κάτι σαν το MARS MATRIX.metalcandyman είπε:Φλωρικα λογο των χαρακτηρων τους φιλε με τα γκομενακια της χαζες φωνες κλπΦυσικα ειναι προσωπικη αποψη και απο την αλλη τα σεβομαι τα shmups της cave.
To Parodius φίλε μου το πάω με 1000 γιατί μπορεί να έχει και αυτό μία υπερβολική/περίεργη anime αισθητική αλλά είναι καθαρά σατιρικό/αυτοσαρκαστικό. Ειδικά το Sexy Parodius το ευχαριστήθηκα. Πάντως θα ακολουθήσω την συμβουλή σου.Vetus είπε:Αν υπάρχει ένα shmup με χαριτωμένες κοπελίτσες που είναι αίσχος και θα πρέπει ν' αποφύγετε όπως ο διάολος το λιβάνι είναι το Otomedius τ' οποίο πίστευα ότι θα ήταν πνευματική συνέχεια της cult classic σειράς Parodius.