Η GameBoy συλλογή μου!!

Πολύ όμορφη συλλογή ! Οι συσκευασίες των παιχνιδιών του Game Boy είναι από τις αγαπημένες μου. H πλαστική θηκούλα, το μάνουαλ και το κουτί με το stripe του gameboy logo στα αριστερά !
 
Εξαιρετικη συλογη :thumbup: Γενικα οι συσκευασιες των παιχνιδιων του πολυαγαπημενου ηταν ολα τα λεφτα.Δυστηχως ενω εχω πολυ πραμα απο κασσετες και στο σπιτι και δανεικες απο κουτια δεν εχω τιποτα.Και που κρατησα της πλαστικες θηκες πολυ ειναι :D
 
Πολυ ωραιο το update της συλλογης, ολα σε πολυ καλη κατασταση. Μπραβο και για αυτη την συλλογη!
 
Σας ευχαριστώ φίλοι μου!! Η αλήθεια είναι ότι έχω παρατήσει κάπως τη συλλογή μου τους τελευταίους μήνες αλλά όταν βρίσκω ευκαιρίες, δεν τις αφήνω!! :D
 
Μπράβο Γιώργο. Συνέχισε έτσι. Με βάζεις στην πρίζα σε λίγο καιρό να ανεβάσω και τη δική μου μόλις τελειώσω με αυτά που θέλω βέβαια. Και πάλι συγχαρητήρια καθώς βλέπω πολύ πράμα από Ελλάδα που σημαίνει είτε ότι τα έχεις από την εποχή που κυκλοφόρησαν είτε ότι έχεις γυρίσει όλη τη χώρα για να τα βρεις που σημαίνει ότι αγαπάς αυτό που κάνεις!!! :thumbup: :thumbup: :thumbup:
 
Σε ευχαριστώ Johnny!! Σήμερα, προσθέτω 2 ακόμη παιγνίδια που έψαχνα. Η έκδοση classics είναι αυτή που θεωρείται πιο συλλεκτική καθώς εμφανίζεται πάρα πολύ σπάνια προς πώληση.

Kirby's Dreamland 2 Classics

[edit] Dead imageshack images [edit]

Kirby's Dreamland 2

[edit] Dead imageshack images [edit]
 
Ωραίες κι αυτές οι προσθήκες. Ποτέ δεν μου άρεσαν οι επανεκδόσεις όπως αυτή η Classic Series. Προτιμώ το original κουτί και τις αποφεύγω όσο μπορώ! Εσύ έχεις και τις 2 οπότε είσαι μια χαρά.
 
Οι πολύ ωραίες φωτογραφίες του geo χάθηκαν πάλι στο 1ο πόστ :( .
 
johnny19818 είπε:
Οι πολύ ωραίες φωτογραφίες του geo χάθηκαν πάλι στο 1ο πόστ :( .
Δυστυχως το imageshack μου διεγραψε ολες τις φωτο. Θα ανανεωσω συντομα με ανεβασμα στο σαιτ.
 
Πίσω
Μπλουζα