Θέλω να αγοράσω βιντεοκάμερα......

Μια και αναφέρθηκε η Canon HV30:

Τον περασμένο μήνα ήμουν στην Αμερική και αγόρασα από εκεί την Canon HV30 ($600 -> 475 Ευρώ!).

Μόλις πριν λίγο τη σύνδεσα στην τηλεόραση να δω αυτά που τράβηξα (στο πακέτο έχει component καλώδιο, με αυτό τη σύνδεσα. Πληροφοριακά, έχει και υποδοχή HDMI) και πραγματικά εντυπωσιάστηκα από την ποιότητα της εικόνας.

Η προηγούμενή μου videocamera βέβαια ήταν μια Canon [πιο] φτηνιάρικη (800.000 pixels ανάλυση όπως οι περισσότερες φτηνιάρικες, ετούτη έχει 2,96Mp), πιθανόν και γι'αυτό να εντυπωσιάστηκα τόσο.

Πάντως, και μόνο με αυτό που είδα θεωρώ πως ήταν μια πολύ καλή αγορά.

Χριστίνα τί αγόρασες τελικά;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εγώ πάντως έχασα μια sony pd170 μεταχειρισμένη για 1400 ευρώ ΜΟΝΟ. Τώρα βρήκε, που είναι όλα δύσκολα;
 
Λοιπόν... παρήγγειλα την CANON HV30 με τιμή 695ε. Δυστυχώς, θα την έχω το καλοκαίρι, επειδή θα έρθει απο Ιταλία ( ένας φίλος την θα την φέρει που σπουδάζει εκεί και θα έρθει το καλοκαίρι)

όταν την έχω στα χέρια μου , με το καλό, θα σας πω εντυπώσεις
 
Άντε και καλές λήψεις Χριστίνα μόλις την παραλάβεις, και να μας πεις και τις εντυπώσεις σου.
 
ΧΡΙΣΤΙΝΑ είπε:
Λοιπόν... παρήγγειλα την CANON HV30 με τιμή 695ε. Δυστυχώς, θα την έχω το καλοκαίρι, επειδή θα έρθει απο Ιταλία ( ένας φίλος την θα την φέρει που σπουδάζει εκεί και θα έρθει το καλοκαίρι)όταν την έχω στα χέρια μου , με το καλό, θα σας πω εντυπώσεις
Την έχεις ήδη αγοράσει ή θα την αγοράσει ο φίλος σου το καλοκαίρι πριν έρθει Ελλάδα;

Αν είναι να αργήσεις τόσο να την παραλάβεις μήπως να την αγόραζες από εδώ; 735 Ευρώ έχει π.χ. στον Κατερέλο (http://www.skroutz.gr/s/38927/Canon-HV30.html), όχι και τόσο σημαντική διαφορά δηλαδή αν συνυπολογίσεις το ότι θα την έχεις στα χέρια σου 3 μήνες νωρίτερα.

Επίσης, τον Απρίλιο βγαίνει η HV40 που με μια γρήγορη ματιά που έριξα δεν θα έχει κάποιο συνταρακτικό νέο feature, όμως λογικά η κυκλοφορία της θα σημάνει κάποια μικρή μείωση της τιμής της HV30.

Θα πρότεινα λοιπόν αν δεν έχει γίνει η αγορά ακόμα είτε να την αγοράσεις από εδώ είτε να περιμένεις και να αγοραστεί το καλοκαίρι πριν έρθει ο φίλος σου στην Ελλάδα.

Όπως και να'χει πιστεύω πως δεν θα σε δυσαρεστήσει η HV30, από το λίγο που τη δούλεψα νομίζω ότι κάναμε πολύ καλή επιλογή.

Καλές λήψεις λοιπόν!
 
'Οταν λέω παράγγειλα, εννούσα στον φίλο μου, όταν με ενημέρωσε πως σε ένα ιταλικό site, που ψωνίζει και αυτός,την βρήκε 695ε. Εννοείται πως θα την πάρει λίγο πριν έρθει στην Ελλάδα, γιατί μπορεί στο μεσοδιάστημα, να πέσει και άλλο η τιμή της.

Έτσι και αλλιως, δεν με νοιάζει που θα αργήσει, επειδή θέλω να την κάνω δώρο στον άντρα μου, που έχει γεννέθλια το καλοκαίρι.
 
Πίσω
Μπλουζα