Θέλω να δω...

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Joined
23 Απρ 2011
Μηνύματα
9.318
Αντιδράσεις
5.880
Χθες καθομουνα σε καποια φαση και σκεφτομουνα πως θα ειναι το καινουργιο Zelda για το Wii και ολες αυτες της εκπληκτικες πληροφοριες που εχουν βγει στην επιφανεια μεχρι τωρα.Οπως επισης σκεφτομουνα πως θα ηταν ενα καινουργιο Zelda η Mario κλπ σε μια κονσολα 2 γεννιες πχ απο την σημερινη.Και γενικα παρα πολλα που θα ηθελα να δω στο Wii U αλλα και γενικα στην βιομηχανεια του Gaming.Eσεις τι θα θελατε να δειτε στα videogames;Καποια ιδεα σας βρε αδερφε που σκεφτεστε μακαρι να μπορουσε να γιννει αυτο και να το βλεπαμε καποια στιγμη θα ηταν πολυ ..... Κατι πχ που δεν ειδατε στην τωρινη γεννια και θα θελατε να το δειτε στην επομενη η μεθεπομενη κλπ ητε εχει σχεση με το Hardware ητε με τα παιχνιδια ητε με οτιδηποτε αλλο εχει σχεση με τον μαγικο κοσμο των Videοgames.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ωραίο θέμα για συζήτηση Βασίλη.

Γενικώς αυτή η γενιά μου άφησε μία άσχημη γεύση στο στόμα κυρίως λόγω όλων των non-gamers που εισέβαλαν στον χώρο και οι developers έκαναν τα περισσότερα παιχνίδια να είναι linear, εύκολα, να σε πιάνουν από το χεράκι, να μην έχουν καν puzzles ή εξερεύνηση κλπ. Οπότε αυτό που θέλω να δω στην επόμενη γενιά είναι παιχνίδια για gamers. Περισσότερα Dark Souls Metroid Primes και Goldeneyes και λιγότερα CoD, OtherM και Ηalos. Να υπάρχουν και τα casual απλά η αναλογία ας είναι 50-50 αυτήν την φορά και όχι 9 στα 10 να είναι casual. Εξάλλου τώρα (μετά από τόσα χρόνια που κράτησε η γενιά) και οι non gamers έγιναν πια gamers, μάθανε να παίζουν και να κρατάνε το pad, καιρός είναι και γι αυτούς να παίξουν κάτι με περισσότερο βάθος.

Θέλω λιγότερο hardware και περισσότερο software. Να φτιάχνουν καλά games άσχετα από το hardware που έχουν στα χέρια τους και όχι ντε και καλά να "αξιοποιούν" την κάθε λειτουργία του κάθε WiiU Pad, WiiMote, Kinect και ένα σωρό άλλα gadgets και στο τέλος να χρησιμοποιούμε τις δυνατότητές τους, όχι για να είναι καλύτερη η εμπειρία του game αλλά απλά και μόνο για να λέμε ότι τα αξιοποιούμε κάπως.

Θέλω τα 60fps να γίνουν το standard.

Να σταματήσουν να βγαίνουν κονσόλες με μηχανικά μέρη και hard disks/optical drives απαρχαιωμένης τεχνολογίας. Να υπάρχουν κάποιες προδιαγραφές σχετικά με την θερμοκρασία και το ρεύμα που θα καταναλώνει ένα μηχάνημα ώστε να μην χαλάνε και να μην κάνουν σαν τουρμπίνες. Και ας έχουν λίγο χειρότερα γραφικά από αυτά που θα είχαν αν έβγαζαν φωτιές, έτσι κι αλλιώς πλέον τα γραφικά έχουν φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο, λίγα πολύγωνα και pixels παραπάνω, λίγα παρακάτω δεν έχει τόση σημασία...

Από παιχνίδια που θέλω να δω, αυτό που μου έρχεται πρώτα στο μυαλό είναι ένα GTA στο μέλλον με ατμόσφαιρα Blade Runner. Το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξα που ήταν κάπως κοντά σε αυτό (ελάχιστα κοντά βασικά) ήταν το Nomad Soul 10+ χρόνια πριν. Με την σημερινή τεχνολογία (ή αυτήν που μας έρχεται) και το ταλέντο της Rockstar θα μπορούσαν να βγάλουν ένα παιχνίδι όπως ακριβώς το έχω στο μυαλό μου...

Αυτά έχω στο μυαλό μου σαν αρχή... αν σκεφτώ/θυμηθώ και άλλα, σε επόμενο post.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φωτορεαλιστικα γραφικα.

Μηδενικοι χρονοι αποκρισης των χειριστηριων και των control gadgets.

Να ξυπνησουν οι Ιαπωνες game developers.
 
Δεν ξερω ακριβως, αλλα θα συμφωνισω στο να σταματισουν να βγαινουν τα παιχνιδια σε dvd, blueray, αλλα σε κατι αλλο οπως ειναι οι καρτουλες για τα handhelds.. ωστε οι κονσολες να κρατανε περισσοτερο χωρις βλαβες.. Αλλα με τιποτα να μην σταματησουν οι retail κυκλοφοριες!! αν και κατα εκει παει το πραγμα.. :(

Και πανω απο ολα παιχνιδια ποιοτηκα! που θα κρατανε στο χρονο δεν μπορεις να δινεις τα 60ευρα για 10ωρες παιχνιδι....
 
Εγώ θέλω να δω το Miyamoto να ξανά ασχολείται με τη σειρά Zelda διότι από το Majora κι έπειτα την έχει αφήσει σε λάθος χέρια (Aonuma). Επίσης, θα ήθελα να δω ένα Donkey Kong Country για το Wii U με αντιπάλους κροκόδειλους αυτή τη φορά και τον K. Rool τελευταίο boss. Τέλος, θα επιθυμούσα τη διάλυση της Square-Enix σε Squaresoft και Enix για να δούμε κανένα Final Fantasy της προκοπής. Αυτά...ζητάω πολλά???
 
συμφωνω με ολα τα παιδια απο πανω και επισεις παιχνίδια στρατηγικής ιδικα σε 2D στυλ stronghold .. την θαψανε αυτη τη κατηγορια τελείως και θα ηθελα να τα δω και σε κονσολες οχι μονο σε πισι.. ακομα race simulators οπως need for speed underground .. ελεος με τα νεα need for speed τα ιδια και τα ιδια.. και επιτελους να γινει το ονειρο πραγματικοτα.. VIRTUAL REALITY γερασα να περιμενω

virtual-reality-helmut.jpg
 
Ξέχασα το πιο σημαντικό ίσως......να ξανά γυρίζουν στα χάρτινα κουτάκια διότι οι θήκες τύπου DVD είναι για τα σκουπίδια.
 
geo2004z είπε:
Ξέχασα το πιο σημαντικό ίσως......να ξανά γυρίζουν στα χάρτινα κουτάκια διότι οι θήκες τύπου DVD είναι για τα σκουπίδια.
+1000 αυτο ακριβως :thumbup:
 
geo2004z είπε:
Ξέχασα το πιο σημαντικό ίσως......να ξανά γυρίζουν στα χάρτινα κουτάκια διότι οι θήκες τύπου DVD είναι για τα σκουπίδια.
Και να συμπεριλαμβάνουν τα καλούδια που είχαν κάποτε...
 
Εγώ θέλω να δω καινούρια games που να μας προσφέρουν κάτι καινούριο στο gameplay που να μην αναμασάνε τις κλασσικές ιδέες και να μην αντιγράφουν τις ιδέες που εισήγαγε ο αντίπαλος τους . Οι κλασσικές σειρές να μην είναι μια καλύτερη συνέχεια του παλιού τίτλου, να κρατάνε τα στοιχειά που αγαπάνε οι fans και μην τους κοροιδεύουν με τεχνάσματα για να φέρουν καινούριους παίχτες.
 
Amigos είπε:
και επιτελους να γινει το ονειρο πραγματικοτα.. VIRTUAL REALITY γερασα να περιμενω
Μην φοβάσαι, ο Carmack για σένα δουλεύει τώρα ;)
 
Πίσω
Μπλουζα