Θέματα desktop για Enlightenment

rpil

RetroN00b
Joined
29 Νοέ 2008
Μηνύματα
22
Αντιδράσεις
4
Για όσους φίλους ασχολούνται με το πανέμορφο Enlightenment (Ε17), ως επιλογή για το Desktop τους, έχω σχεδιάσει μια σειρά από ενδιαφέροντα θέματα. Μπορείτε να τα βρείτε στην παρακάτω σελίδα:

http://e17-stuff.org/index.php?xcontentmode=7000

Απλά τα κατεβάζετε, τ' αποσυμπιέζετε και τα εγκαθιστάτε μέσω της επιλογής Settings --> Theme.
 
Αααα! Enlightment! Τι μου θύμισες! :)

Από τις πιο όμορφες κι ελαφρές υλοποιήσεις παραθυρικών περιβάλλοντων που έχω δει ποτέ. Το site το γνωρίζω, διότι κάποια στιγμή ψαχνόμουν να βάλω στα Ubuntu μου Enlightment, μολονότι έχω μεγάλο έρωτα για το Γνώμο.

Τελικά δεν θυμάμαι για ποιο λόγο το πάγωσα το project - μάλλον γιατί θα προέκυψε κάτι άλλο ως συνήθως!

Πανέμορφα είναι!
 
Σ' ευχαριστώ! :)

Πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να δώσεις μια νέα ευκαιρία στον Enlightenment. Έχει περάσει πλέον στην έκδοση 19 και είναι πολύ πιο σταθερός και αξιόπιστος απ' ό,τι παλιά. Όταν ξεκίνησα να χρησιμοποιώ αποκλειστικά Linux πριν από 10 περίπου χρόνια, ψαχνόμουν με τα παράγωγα του Ubuntu, που δεν ήταν επίσημες εκδόσεις. Είχα για παράδειγμα Ubuntu Ultimate (σήμερα Ultimate Edition), Fluxbuntu και Geubuntu, μια εκπληκτική διανομή (δεν ξέρω πόσο καιρό είσαι στο linux και αν την γνωρίζεις) βασισμένη σε E17 (σε πειραματικό στάδιο τότε), φτιαγμένη από τον Luca De Marini, έναν τρελό Ιταλό με απίθανο γούστο στα χρώματα! Στη συνέχεια, για λόγους copyright, άλλαξε το όνομα σε OpenGEU και μετά από τρεις εκδόσεις, δυστυχώς, τα παράτησε. Όσο για το Gnome, ήμουν κι εγώ υπερασπιστής του, μέχρι που βγήκε το 3... Τώρα, χρησιμοποιώ βέβαια Gentoo, με Enlightenment και Golem για παραθυρικά.
 
Είμαι αρκετά "χωμένη" στο linux, αν και σε καμία περίπτωση δε με λες γκουρού! :)

Υπάρχουν εδώ άτομα (βλέπε gapan, herco) που ξέρουν και κάνουν παπάδες. Πριν από μερικά χρόνια το γύρισα σε Arch, όπου κι εκεί αναζήτησα το Enlightment, αλλά σε μια κουβέντα που είχα τότε με τον Herco με κατεύθυνε στο Archbang (arch με openbox).

Δυστυχώς με την πάροδο των ετών, ο χρόνος μου περιορίστηκε δραματικά για πειραματισμούς, οπότε έμεινα στο πιστό μου Ubuntu. Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο όμως να αρχίσω να ψάχνομαι πάλι! ;)

Btw η σελίδα που παραπέμπει το link είναι όλα δικά σου θέματα? Αν ναι, έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά! :thumbup:
 
Σούπερ! Είχα για ένα μικρό διάστημα κι εγώ το Archbang, αλλά το ξήλωσα. Η καλύτερη Arch based διανομή που δοκίμασα ήταν το FaunOS, το οποίο δυστυχώς διακόπηκε. Ήταν πανέμορφο και πανάλαφρο.

Τα θέματα που έχουν το γράμμα "R-" πριν από το όνομά τους, είναι δικά μου. :)
 
Άψογος!!! Θα τα αναζητήσω και θα επανέλθω με το αγαπημένο μου! :)

Και πάλι, πολύ καλή δουλειά! :thumbup:
 
Πίσω
Μπλουζα