Θα Σε Δω Στο Πλοίο - Αναζήτηση Επεισοδίου

MitAvras

RetroN00b
Joined
5 Ιουλ 2011
Μηνύματα
9
Αντιδράσεις
1
Γεια σας! Ψάχνω το επεισόδιο της Ελληνικής Σειράς "Θα Σε Δω Στο Πλοίο", που είχε τραγουδήσει η Μαντώ. Σίγουρα ήταν στον Α Κύκλο, διότι δεν υπήρχε η Μέλλα (κόρη του Ύπαρχου Χάρη Κανέλου). Μήπως γνωρίζει κάποιος το συγκεκριμένο επεισόδιο;
 
Πολυ φοβαμαι οτι θα κλειθωδει το θεμα απο την διαχειριση... :xm: ...η αναζητηση σου ειναι εκτος χρονολογικων οριων του φορουμ (1995), καθως η σειρα ειναι του 2000. :precry:
 
Δεν πειράζει. Το έχω συνηθίσει. Σε πολλά Forums μου συμβαίνει να πρέπει να μαντέψω τι ερώτηση πρέπει να γράψω, διότι δεν αναφέρεται πουθενά η χρονική περίοδος που υποστηρίζεται. Συγχαρητήρια. Να συνεχίσετε να κρύβετε τις ημερομηνίες μέσα στις οποίες πρέπει να γίνονται οι ερωτήσεις.
 

MitAvras είπε:
Συγχαρητήρια. Να συνεχίσετε να κρύβετε τις ημερομηνίες μέσα στις οποίες πρέπει να γίνονται οι ερωτήσεις.
1@MitAvras[/USER]

Δεν κρυβουμε τιποτα φιλτατε!

Αν εκανες ενα κοπο και διαβαζες πρωτα τους κανονισμους, ιδιαιτερα το κομματι που αναφερει "Τι ορίζουμε ως Ρέτρο",

θα διαπιστωνες οτι αναφερεται ξεκαθαρα οτι το οριο ειναι μεχρι το 1995!

Κατά κανόνα ότι ανήκει στα 80s, κυρίως επειδή εκείνη την περίοδο περάσαμε οι περισσότεροι από εμάς τα παιδικά / εφηβικά μας χρόνια και από εκεί διατηρούμε μερικές από τις πιο όμορφες νοσταλγικές μας αναμνήσεις. Ευπρόσδεκτοι πάντως θεωρούνται και όσοι προέρχονται από τα 70s αλλά από νεώτερες γενιές, καθώς κι αυτές συν τω χρόνω εισέρχονται σταδιακά στο φάσμα του ρετρό.Σε κάθε περίπτωση, η προτεραιότητα και το βάρος δίδεται στα 80s.

Ενώ το χρονολογικό όριο της θεματολογίας στο φόρουμ είναι μέχρι και το έτος 1995


 
Κλειδώνεται και διαγράφετε (εντός ολίγου) για τους παραπάνω λόγους.
 
Πίσω
Μπλουζα