Θελετε να δειτε ασυρματα χειρηστηρια υψηλης ποιοτητας στο dreamcast; Διαβαστε εδω!

Getta Robo

RetroNuts!
Joined
27 Οκτ 2007
Μηνύματα
2.280
Αντιδράσεις
400
Πριν μπω στο κυριως θεμα, μια μικρη εισαγωγη.

Η Messiah Entertainment ( http://www.playmessiah.com/products/ ) ειναι μια αρκετα προσφατη, οικογενειακη επιχειρηση η οποια δραστηριοποιειται κυριως, στην υψηλης ποιοτητας περιεφεριακα και κονσολες, retro και οχι μονο.

Δυο απο τις γνωστερες δημιουργιες τους ειναι ενας πανεμορφος nes/famicom κλωνος, με ασυρματα χειρηστηρια και τεραστια συμβατοτητα:

MyGeneratinNex.jpg


nex_front.jpg


wireless_nexc00.jpg


nexstick_large.jpg


Προσφατα, η εταιρια εδειξε ενδιαφερoν για την δημιουργια ασυρματων χειρηστηριων για dreamcast / saturn , υψηλοτατης ποιοτητας αντιστοιχα με το wavebird (για οσους δεν το γνωριζουν ειναι αυτο εδω http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/ce/WaveBird.jpg http://www.firingsquad.com/hardware/wavebird/images/04.jpg, και θεωρητε απο τα καλυτερα χειρηστηρια που εχουν φτιαχτει ποτε).

Με τα παρων δεδομενα, η εταιρια εχει λαβει πολυ σοβαρα υποψην την δημιουργια τετοιων χειρηστηριων για saturn / dreamcast :)loveyou::inlove::lotsofolove::heart: :worship: ) ωστοσο μιας και σαν εταιρια (και μαλιστα μικρη μιας και ειναι οικογενειακη επιχειρηση!) δεν μπορει να παρει το ρισκο για την κατασκευη τους, αν δεν υπαρξει το αντιστοιχο ενδιαφερων, το οποιο μεχρι στιγμης δεν ειναι το απαρετητο :)puzzled:)..

Τον τελευταιο καιρο, υπαρχει μια οργανωμενη κινηση προσπαθια απο ανθρωπους που θα τους ενδιεφερε να δουν μια τετοια αξιολογη προσθηκη στην αγαπημενη τους κονσολα, και αποστελουν emails στην εταιρια δειχνοντας τον ενδιαφερων τους, η και προτεινωντας τους καποιες ιδεες οι οποιες θα μπορουσαν να υλοποιηθουν στο συγκεκριμενο project η και οτι αλλο θελουν.

Τα στοιχεια για να ερθετε σε επικοινωνια με την εταιρια ειναι τα εξεις:

Messiah Entertainment, Inc.

1653 Plum Ln. Unit B

Redlands, CA 92374

contactus@playmessiah.com

Αν θα θελατε να δειτε ενα τοσο απιστευτο προιον για τις αγαπημενες σας κονσολες, δωστε 3 λεπτα απο το χρονο σας και στειλτε ενα email!

Καλη τυχη και μακαρι να ειμαστε ολοι συντομα με τετραδες απο το καθενα χειρηστηριο!
 
Μακαρι.

Χρονια κυνηγαω Sega ασυρματα για το Saturn (υπαρχουν και κατι αλλα που ομως ειναι για πεταμα) σε λογικη τιμη αλλα παντα "κλεινουν" σε τιμες που θα αγοραζα 4 saturn consoles.

Επισης με εχει χαλασει πολυ η ανυπαρξια ασυρματου pad στο DC.

Μακαρι φιλε Getta να ολοκληρωθει το project και να "ασυρματωσω" και τα δυο ;)
 
Δεν δουλεύει το δεύτερο link:mad:είχα δεί μια φορα σε ένα site ασύρματα pad for dreamcast αλλα δεν ενδιαφέρθηκα τότε.Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ τώρα?
 
GrInDin είπε:
Δεν δουλεύει το δεύτερο link:mad:είχα δεί μια φορα σε ένα site ασύρματα pad for dreamcast αλλα δεν ενδιαφέρθηκα τότε.Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ τώρα?
συχνα πυκνα θα τα βρεις ebay σε αλμυρες τιμες. Δεν αξιζουν τα χρηματα τους παντος, παραειναι μετριοτατης ποιοτητας.

Διορθωσα τα παραπανω links.
 
Getta Robo είπε:
συχνα πυκνα θα τα βρεις ebay σε αλμυρες τιμες. Δεν αξιζουν τα χρηματα τους παντος, παραειναι μετριοτατης ποιοτητας.Διορθωσα τα παραπανω links.
Μάλιστα.Το έχεισ διαπιστώσει προσωπικά αυτό ή το διάβασες σε review?σε σχέση με το wavebird ασ πούμε τι λέει?προσωπικά είμαι πολυ ευχαριστημένος με το wavebird.
 
GrInDin είπε:
Μάλιστα.Το έχεισ διαπιστώσει προσωπικά αυτό ή το διάβασες σε review?σε σχέση με το wavebird ασ πούμε τι λέει?προσωπικά είμαι πολυ ευχαριστημένος με το wavebird.
Τα παλια τα ειχα δοκιμασει σε καταστημα και δεν μου αρεσαν καθολου. Και σαν ποιοτητα, και απο σημα. Απλα ειναι τα μοναδικα ασυρματα χειρηστηρια αυτη την στιγμη στο εμποριο. Για την τωρινη αξια τους παντος δεν αξιζουν με την καμια.

Τα wavebird ειναι δωρο των θεων πανω στη γη και τα αγαπω. Ελπιζω να μπορεσει να φτιαξει κατι αντιστοιχο η messiah entertainment και να τα χαρουμε ολοι :)
 
Πίσω
Μπλουζα