BETTY BOOP
Official *GOD* of RetRo
- Αντιδράσεις
- 8.170
Θυμάμαι στην Δ' τάξη, στην αίθουσα τα θρανία ήταν σε 3 σειρές. Στη μεσαία σειρά μπροστά από το πρώτο θρανίο υπήρχε ένα τραπεζάκι, με χαμηλό ύψος απ' ότι τα θρανία, με καρεκλάκι (προφανώς τα είχαμε πάρει από το Νηπιαγωγείο που συστεγαζόταν με το Δημοτικό) και σε αυτό το τραπεζάκι καθόταν κάποιος μαθητής άτακτος (ήμουν και σε εκείνο το θρανίο ένα διάστημα και ένιωθα...σαν στιγματισμένη!). Ετσι η δασκάλα είχε πάντα οπτική επαφή. Αλλο προβλημα στα θρανία ήταν ότι μερικές φορές δεν είχαν θήκη για τα βιβλία από κάτω με αποτέλεσμα να μην έχεις πού να βάλεις τα πράγματά σου (οκ, τα έβαζες στην τσάντα και τα έβγαζες λίγα-λίγα).
Επίσης θυμάμαι στην Α Λυκείου το θρανίο μου ήταν το πρώτο της σειράς, δίπλα σε παράθυρο. Εντάξει θα μου πείτε. Το πρόβλημα ηταν ότι δεν είχε δοκάρι από κάτω για να ακουμπάς τα πόδια και γι' αυτό η θέση ήταν άβολη. Θυμάμαι δεν είχα ζητήσει να αλλάξω θρανίο (!).
Θυμάστε ''προβληματικα'' θρανία στην τάξη σας;
Επίσης θυμάμαι στην Α Λυκείου το θρανίο μου ήταν το πρώτο της σειράς, δίπλα σε παράθυρο. Εντάξει θα μου πείτε. Το πρόβλημα ηταν ότι δεν είχε δοκάρι από κάτω για να ακουμπάς τα πόδια και γι' αυτό η θέση ήταν άβολη. Θυμάμαι δεν είχα ζητήσει να αλλάξω θρανίο (!).
Θυμάστε ''προβληματικα'' θρανία στην τάξη σας;
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: