spirtoulis
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 218
Ταξίδι στο κέντρο της γης. Υπεροχο μυθιστόρημα.
Αν και πέρασαν πέντε χρόνια από τότε που έκανες την ερώτησή σου, μπορώ να σου πω ότι το βιβλίο αυτό ήταν το "Ένα δράμα στη Λιβονία". Εδώ στην Ελλάδα έχει κυκλοφορήσει και με τον τίτλο "Το μυστηριώδες έγκλημα" από τις εκδόσεις Αστήρ και Άγκυρα.αριαδνη είπε:ψήφισα την σφίγγα των πάγων( είναι οι εμπειρίες του Αρθουρου Πυμ, η ίδια του η ζωή), αν και τώρα που το σκέφτομαι και το ταξίδι στο κέντρο της γης είναι απίστευτο( μια τέτοια περιπέτεια δεν γίνεται να ζήσω!!), υπήρχε και ένα άλλο που δεν το βλέπω στην λίστα με ένα εξόριστο , αντικαθεστωτικό νεαρο άνδρα που γυρνούσε κατηγορούμενος στις κρύες στέπες της Ρωσίας το χειμώνα ενώ η αγαπημένη του και ο πατέρας του τον περίμεναν σπίτι! θυμόσαστε τίτλο;
Ο Φαρος στην Ακρη του Κοσμου με τον Κιρκ Νταγκλας, ε? Ακομα θυμαμαι το παραξενο μουσικο οργανο παρολο που εχουν περασει καμια 30αρια χρονια απο οταν την ειδαThor είπε:@ Domniki: Δεν ξέρω αν την έχεις δει. Προσωπικά μου άρεσε αρκετά, στην εποχή της δεν θεωρήθηκε και τόσο επιτυχημένη (και μόνο για τους πρωταγωνιστές πάντως αξίζει)
Δεν την έχω δειWally είπε:Ο Φαρος στην Ακρη του Κοσμου με τον Κιρκ Νταγκλας, ε? Ακομα θυμαμαι το παραξενο μουσικο οργανο παρολο που εχουν περασει καμια 30αρια χρονια απο οταν την ειδα![]()
Ωραια ταινια και το εχω στο προγραμμα να την ξαναδω
Όταν το είχα διαβάσει πρώτη φορά (από τις εκδόσεις Νέοι Παλμοί αν θυμάμαι καλά) δεν με είχε ενθουσιάσει, αργότερα που το ξαναείδα το βρήκα καλύτερο. Θεωρείται όμως ότι δεν είναι 100% γραμμένο από τον Βερνdomniki είπε:Δεν την έχω δειΔεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί πουθενά, αλλά από τα αγαπημένα μου βιβλία του Βερν είναι "Τα 500 εκατομμύρια της Μπεγκούμ"
Διαβάστε το, αν δεν το έχετε ήδη διαβάσει. Μου φάνηκε πολύ διαφορετικό από τα άλλα βιβλία του.
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Begum%27s_Fortune
https://en.wikipedia.org/wiki/Begum
Το διάβασα στην wiki :Thor είπε:Θεωρείται όμως ότι δεν είναι 100% γραμμένο από τον Βερν