αριαδνη candy fan Joined 29 Μάρ 2010 Μηνύματα 18.202 Αντιδράσεις 22.965 9 Οκτ 2013 #1 ακούστε το ισπανικό θεμα της Κάντυ στους τίτλους τέλους είναι μεγαλύτερης διάρκειας από το ελληνικό
darkhado RetroN00b Joined 17 Αύγ 2012 Μηνύματα 600 Αντιδράσεις 1.023 21 Νοέ 2018 #2 Πάρε κάτι απο το ost του αρχείου μου. Με λίγα λόγια τ'αγαπημένα μου κομμάτια. Είναι τα ringtone που ακούω όταν με πέρνει τηλέφωνο η θεία μου. Προβολή συνημμένου 16 - Un bal de rve.mp3 Προβολή συνημμένου 28 - L'adieu En Larmes.mp3 Προβολή συνημμένου 33 - Depart vers le spoir.mp3 Προβολή συνημμένου 37 - Solitude.mp3 Προβολή συνημμένου Argaial Candy Candy Ending, Classical Guitar.mp3 Προβολή συνημμένου Candy 4.mid Προβολή συνημμένου candy candy theme.mid Προβολή συνημμένου candy_ending.mid Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: 21 Νοέ 2018
Πάρε κάτι απο το ost του αρχείου μου. Με λίγα λόγια τ'αγαπημένα μου κομμάτια. Είναι τα ringtone που ακούω όταν με πέρνει τηλέφωνο η θεία μου. Προβολή συνημμένου 16 - Un bal de rve.mp3 Προβολή συνημμένου 28 - L'adieu En Larmes.mp3 Προβολή συνημμένου 33 - Depart vers le spoir.mp3 Προβολή συνημμένου 37 - Solitude.mp3 Προβολή συνημμένου Argaial Candy Candy Ending, Classical Guitar.mp3 Προβολή συνημμένου Candy 4.mid Προβολή συνημμένου candy candy theme.mid Προβολή συνημμένου candy_ending.mid
P petran79 Retro Member Joined 16 Απρ 2008 Μηνύματα 836 Αντιδράσεις 755 15 Οκτ 2022 #3 προσθέτω και τα Αγγλικά, ένα μάλιστα στο οποίο τραγούδισε η Ιαπωνεζα ερμηνεύτρια στα Αγγλικά Παρόλα αυτά στις ΗΠΑ κατακρεουργηθηκε και ξεχάστηκε η σειρά
προσθέτω και τα Αγγλικά, ένα μάλιστα στο οποίο τραγούδισε η Ιαπωνεζα ερμηνεύτρια στα Αγγλικά Παρόλα αυτά στις ΗΠΑ κατακρεουργηθηκε και ξεχάστηκε η σειρά