Ιστορία και δόξα της δυναστείας των Ντακ

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Aardvark πολυ ομορφα τα τευχη της συλλογης σου!!!!!!

stayros ενδιαφερον το γενεαλογικο δεντρο των Ντακ!!!ηταν μεγαλο σόι :)

δεν ηξερα οτι ο Σκρουτζ ειχε 2 αδερφες

βρηκα τυχαια ενα βιντεο με το γενεαλογικο δεντρο των Ντακ :

Έχω κάπου μια φωτογραφία μου άρρωστος στο κρεβάττι να διαβάζω Την "Ιστορία και δόξα" (το αυθεντικό με το άσπρο εξώφυλλο). Δυστυχώς όλα μας τα κόμικς τα χαρίσαμε, ελάχιστα μου έχουν μείνει.

Σειρά μου να ζηλέψω αγαπητέ Μυρμηγκοφάγε!

Αντικείμενο πόθου και αξίας, των Ελλήνων κομικσοσυλλεκτών.

Το είχα και εγώ, αλλά... :cry:

Αμυδρότατα :Έχει μέσα μια ιστορία με τίτλο "Ο Δον Άλντο Ντακ και η ατυχία του βασιλιά της αρένας" , "παιγμένη" στην Ισπανία;

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
DINO είπε:
Σειρά μου να ζηλέψω αγαπητέ Μυρμηγκοφάγε!Αντικείμενο πόθου και αξίας, των Ελλήνων κομικσοσυλλεκτών.

Το είχα και εγώ, αλλά... :cry:
H αληθεια ειναι οτι κομικς δεν εχω ζηλεψει aπο κανεναν,οτι ηθελα να εχω και διαβαζα το εχω σε ποσοτητες. :D

Εγώ ζηλεύω το συγκεκριμένο, τα επετειακά 500, 1000 και φυσικά το Νο1 του Μίκυ Μάους... :cry:

Χαχαχα,το συγκεκριμενο ναι.

Στην Ιταλια παντως κυκλοφορησε σχετικα προσφατα μια συλλεκτικη εκδοση παρεα με νομισματα με τους ηρωες της ιστοριας ,οπως ξερουμε τα νομισματα που τριβουν οι ηρωες εχουν κεντρικο ρολο στην ιστορια!

413ytj0a9rL._SL500_AA300_.jpg

monete_topolino_1.jpg

topolino_disney_topolino-gadget-2-monete-storia-e-gloria-dinastia-paperi-1970.jpg

Aardvark είπε:
Χαχαχα,το συγκεκριμενο ναι.
Στην Ιταλια παντως κυκλοφορησε σχετικα προσφατα μια συλλεκτικη εκδοση παρεα με νομισματα με τους ηρωες της ιστοριας ,οπως ξερουμε τα νομισματα που τριβουν οι ηρωες εχουν κεντρικο ρολο στην ιστορια!

413ytj0a9rL._SL500_AA300_.jpg

monete_topolino_1.jpg

topolino_disney_topolino-gadget-2-monete-storia-e-gloria-dinastia-paperi-1970.jpg

Γκασπ!!!! Κατάλαβα, πάλι θα με φάει το ebay να ψάχνω να το βρω....!

Πόσο πρόσφατα; Δηλαδή μπορεί κανείς να το βρει στην Ιταλία τώρα;

Να επαναδιατυπωσω ,η συλλεκτικη εκδοση ειναι προσφατη,κατα 99%τα νομισματα κυκλοφορησαν το 70,ενα σε καθε τευχος του ιταλικου μικυ μαους,που περιειχε την ιστορια.

Βρισκονται σε δημοπρασιες βλεπω 20 ευρω εκαστο.

Απ'ότι είδα στο ebay η έκδοση αυτή είναι του Νοεμβρίου του 2003. Τα νομίσματα όντως κυκλοφόρησαν με τα Topolino τη δεκαετία του 70 όπως αναφέρει ο φίλος Aardvark

Έχει κυκλοφορήσει και προγενέστερα στην Ιταλία το 1977 σε κασετίνα με δυο τομάκια μέσα, και αργότερα σε χοντρόδετη έκδοση το 1987 (την οποία έχω, χεχε!)

[edit] copyrights [edit]

Και το εξώφυλλο είναι αυτό :

Dinastia_front.jpg

Κυκλοφορει σημερα η τριτη επανεκδοση μετα το 80 ,το 2003 και σημερα,ευκαιρια για οποιον το λιγουρευοταν.

971772_590496950980749_833440996_n.jpg

Πιθανόν μάλιστα, να χτυπηθεί και δυο φορές!!! Συλλεκτικό πράμα μιλάμε!

Να θυμίσουμε και δω ότι η δημοσίευση της σειράς ξεκίνησε στο τέυχος 270 του Μικυ Μάους το 1971 και για άλλα 7 στη συνέχεια, ως το τεύχος 277. Ανεβάζω και γω μια φωτό απο την ιταλική έκδοση του 1987 που κατέχω. Η αγορά έγινε σε πολυ χαμηλότερη τιμή απο την αντίστοιχη ελληνική που προ 10 ετών τη βρήκα σε παλαιοπωλείο της Θεσσαλονίκης στα 70?!

Προβολή συνημμένου 118451

P42308681.jpg

Λοιπον,το παρκαρω εδω, και αν δεν ταιριαζει....το παμε αλλου! #)

[h=2]Η μαγεία της Disney σε συλλεκτικό κουτί[/h]

Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ DISNEY β Το best seller των τελευταίων ετών

Δοκιμασμένοι στον χρόνο και αγαπημένοι από γενιές και γενιές σε όλο τον κόσμο, οι ήρωες της Ντίσνεϊ παραμένουν στο προσκήνιο και συνεχίζουν να σκορπούν χαμόγελα με τις περιπέτειές τους. Μετά την πρόσφατη ολοκλήρωση της κυκλοφορίας των 16 πρώτων τόμων της Μεγάλης Βιβλιοθήκης Disney με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της Κυριακής, δημιουργήσαμε το Disney Box και το διαθέτουμε προς πώληση σε επιλεγμένα σημεία.

attachment.php

Περισσοτερα ΕΔΩ ;)

Πίσω
Μπλουζα