Ιταλικές ταινίες με κανίβαλους!

Όλα αυτά που είπες τα θυμάμαι και εγώ εκτός απο το πιθηκάκι..Δεν νομίζω να το έσφαξαν..Την έχω δεί πολλές φορές την ταινία...Δεν ξέρω...Όποιος ξέρει ας μας λύσει την απορία..
 
To Oλοκαύτωμα των καννιβάλων αξεπέραστο (δεν νομίζω με το να γυρίσει ριμεικ θα καταφέρει τπτ ο Deodato κάθε πράγμα στον καιρό του)
 
TYMBWRYXOS είπε:
Όλα αυτά που είπες τα θυμάμαι και εγώ εκτός απο το πιθηκάκι..Δεν νομίζω να το έσφαξαν..Την έχω δεί πολλές φορές την ταινία...Δεν ξέρω...Όποιος ξέρει ας μας λύσει την απορία..
Ξέρω, την έχω δει κι εγώ αρκετες φορές την ταινία και μάλιστα πρόσφατα. Δεν ξερω αν είδες καποια έκδοση που να είχε κομμένες σκηνές... πάντως στο wiki αναφέρει όλους τους θανάτους ζώων, κοιτα στην ενότητα "animal cruelty" (μάλιστα σκοτώσαν 2 πιθικάκια για να γυριστεί η σκηνή "σωστα", αυτό δεν το ήξερα... μετά λέει οτι οι ιθαγενεις τα εφαγαν).

http://en.wikipedia.org/wiki/Cannibal_Holocaust

Επεισης και στο trivia του IMDB

http://www.imdb.com/title/tt0078935/trivia
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ε τότε είναι ζώα,είπαμε όχι και για ανα γυρίσουμε μια ταινία να σκοτώσουμε όλο το ζωϊκό βασίλειο..Έλεος!!
 
Η σκηνή με την χελώνα είναι πολύ αποκρουστική(όχι οτι αυτές με τα γουρούνια, πάνε πίσω) και το χειρότερο είναι, οτι οι ηθοποιοί έδειχναν κάτι παραπάνω από άνεση, όταν το έκαναν...
 
Τις συγκεκριμένες ταινίες τις έχω δει πιστεύω τις περισσότερες, και ειδικότερα το Cannibal Holocaust πρέπει να το έχω δει πάνω από 5 φορές, ειδικότερα με φίλους για να βλέπω αντιδράσεις.

Το κόλπο με όλες αυτές τις ταινίες (στρατόπεδα κολασμένων και τα τοιαύτα) είναι να μην τις δει κανείς σαν τέχνη με την ευρεία έννοια του όρου αλλά σαν ντοκουμέντα συμβάντων που άνετα θα μπορούσαν να έχουν συμβεί.

Με τη δολοφονία της χελώνας (η οποία φυσικά και μου φαίνεται αποκρουστική-αλλά στο κάτω κάτω της γραφής αυτό δεν θέλει να πετύχει ο σκηνοθέτης; ) φυσικά και διαφωνώ. Όταν το πρωτοείδα ήθελα να πιστέψω ότι είναι μούφα, αλλά δυστυχώς είναι αληθινό.
 
Χθες πέθανε ο Ουμπέρτο Λέντζι που είχε γεννηθεί το 1931 και είχε σκηνοθετήσει μερικές από τις κλασσικότερες ταινίες του είδους όπως το Man fron deep river το Eaten alive και το Cannibal ferox. Η πρώτη του ταινία ήταν το Μια Ιταλίδα στην Ελλάδα (1958) με τον Ανδρέα Μπάρκουλη και την Wandisa Guida
 
Πίσω
Μπλουζα