[ΚΑΡΟΥΖΕΛ] Χελωνονιντζάκια

dean

RetroWannaBe
Joined
12 Ιαν 2011
Μηνύματα
32
Αντιδράσεις
5
ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΧΕΛΩΝΙΤΖΑΚΙΑ (ή Χελωνονιντζάκια ή Χελωνονιτζάκια) ΚΑΡΟΥΖΕΛ

Δεν έχουν δικό τους θέμα εδώ, οπότε ανοίγω ένα.

Χτες πήγα στο πατρικό μου και βρήκα και φωτογράφησα αυτά που έχω εγώ. Το πρώτο πάνω αριστερά έχει την ίδια φωτό που είχε και στο φακελάκι όταν τα αγόραζες. Απ'ότι βλέπω απαρτίζεται από τα αυτοκόλλητα της ιστορίας με νούμερα 1-65 (νομίζω μου λείπουν 2-3 μόνο) και μετά έχει κάτι άλλα αυτοκόλλητα σα μίνι αφίσες με τεράστια νούμερα που δε καταλαβαίνω βέβαια γιατί είναι έτσι, δε νομίζω να υπήρχαν τόσα πολλά διότι είχα αγοράσει τόνους τότε και κυρίως τα 1-65 σου τυχαίνανε, τα άλλα που βλέπετε στη φωτό ήταν πολύ σπάνια. Άλμπουμ δεν είχα αντικρύσει ποτέ μου.

Φωτό

TMNT Album dean.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πολύ όμορφα!!! Τα μάζευα και εγώ, αλλά το άλμπουμ και τα αυτοκόλλητα έχουν καταλήξει εδώ και πάρα πολλά χρόνια χαμένα σε κάποια άλλη διάσταση...

Θυμάμαι πως μου είχε 3-4 φορές κάρτα που έλεγε πως κέρδιζα φιγούρα Χελωνονιντζάκι (νομίζω πάντα μου τύχαινε ο Ραφαέλο). Πήγαινα με αυτήν στον ψιλικατζή αλλά ποτέ δεν έφθανε η φιγούρα... Αυτό συνέβαινε και με άλλα παιδιά. Ή ο ψιλικατζής ήταν άχρηστος (πολύ πιθανό) ή η Καρουζέλ διαφήμιζε δώρα που δεν είχε..!
 
Καλά, τα δώρα (και τα άλμπουμ) ήταν πονεμένη ιστορία στα χαρτάκια συνήθως.

Μερικές σημειώσεις ακόμα:

- Αν υπολογίσω την ηλικία τους, πρέπει να κυκλοφόρησαν μάλλον πριν 18-19 χρόνια.

- Όσον αφορά στο πόσα ήταν συνολικά, μόλις πρόσεξα πως στο Νο1 χαρτάκι γράφει "66 κάρτες και 10 στίκερς", άρα μου φαίνεται πολύ λογικό να είναι 1-66 η ιστορία + 10 αυτοκόλλητα σαν τα διπλανά που φαίνονται στη φωτό.

Η φάση είναι πως βλέπω πως έχω σχεδόν όλη τη συλλογή στην ιστορία (Νο 1-66) και μου λείπουν κανά 5άρι και ψήνομαι να βάλω αγγελία μήπως τα έχει κανένας να τα συμπληρώσω! Γμτ, έχω ψηθεί...

[edit]

Λοιπόν, μου λείπουν τα 9, 30, 42, 50, 63, 66

Αν τα έχετε σκόρπια και δε σας είναι απαράιτητα, ΠΜ...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τα είχα και εγω παλια!!!!! :D
 
Πρόσφατα ανακάλυψα πως υπάρχουν και μπόλικες ταινίες με τα αγαπημένα Χωλονονιτζάκια. Έχουν το γνωστό χελωνοχιούμορ που είχε και η σειρά κινουμένων σχεδίων τότε και φυσικά είναι απόλυτο must για κάθε νοσταλγό. Αν δε τις έχετε δει, έχουν πλακίτσα. Οι τρεις πρώτες είναι κανονικές ταινίες και η τέταρτη είναι 3D animation. Υπότιτλοι ελληνικοί δεν υπάρχουν για όλες (αν βρω ποτέ πολύ χρόνο και όρεξη, ψήνομαι να φτιάξω και για τις 4) αλλά βλέπονται και με τους Αγγλικούς.

Teenage Mutant Ninja Turtles (1990)

Teenage Mutant Ninja Turtles II: The Secret of the Ooze (1991)

Teenage Mutant Ninja Turtles III (1993)

TMNT (2007)

καλύτερα να τις πάρετε με τη σειρά αν είναι να τις δείτε
 
Είχα κερδίσει θυμάμαι 2 αφίσες... ήταν φανταστικές... η μία έδειχνε όλη την παρέα να κωπηλατεί σε μια λαστιχένια βάρκα μέσα στον υπόνομο! Είχα τρέλα με αυτή την αφίσα, αλλά φυσικά έχει χαθεί... την αναζητώ χρόνια και δεν μπορώ να βρω ούτε την φωτό στο google... κλαααααψ
 
το ειχα το αλμπουμ και το κατεστρεψα μικρος με ψαλιδι

τωρα τοχω μετανιωσει

αρχες 90 ειχε κυκλοφορησει
 
προσφατα βρηκα το αλμπουμ 2 φορες

αν ξαναπερασω απο κει θα το παρω και θα ανεβασω φωτο
 
Tι μου θύμησες τώρα.'Eίχα όλο το album συμπληρωμένο αν θυμάμαι καλά, κάπου στο πατρικό μου θα είναι πιθανότατα στο πατάρι ή κάποιος το πέταξε (η μαμά).Τα αυτοκόλλητα που έχει στο post ο φίλος ήταν τα πιο σπάνια ειδικά το colouring book και το annual. Θυμάμαι στήναμε τα χαρτάκια σε απόσταση, σε πάκο και πετούσαμε πέτρα από συγκεκριμένη απόσταση όποια έφευγαν από τον πάκο τα κέρδιζες.
 
Αν εχει κανεις ας βαλει να δουμε plzz!!!!
 
Βρεθηκαν και οι φωτο απο το album.... :D

Καρουζελ Χελωνονιντζακια 0.jpg

Καρουζελ Χελωνονιντζακια 1.jpg

Καρουζελ Χελωνονιντζακια 3.jpg

Καρουζελ Χελωνονιντζακια 4.jpg

Καρουζελ Χελωνονιντζακια 2.jpg

Πηγη:ebay
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δεν είχα πολλά άλμπουμ γενικά, δεν πολυασχολήθηκα με αυτά, αλλά αυτό είναι ένα από αυτά που είχα.
 
imperium τι ειχε γινει με το θεμα των 2 αλμπουμ που ειχες βρει καποτε, τα πηρες τελικα?

Επισης, το ειχα βρει κι εγω και τωρα το εχει στην κατοχη του και το χαιρεται ο αγαπητος μου φιλος στον Βολο, atrus42 (αλλος τρελος με ρετρο-συλλογες) :p
 
βρηκες ποστ 4 χρονια πριν!!

ναι το εχω με τα μισα χαρτακια μεσα και αλλη μια φορα αδειο το εχω βρει!!

Καποια στιγμη μπορει να συμπληρωθει αν βρεθει τιποτα ακομα!!! ;)
 
Ηταν ενα απο τα τοτε αλμπουμ που με θυμαμαι να το μαζευω..

Απο τις παιδικες αναμνησεις που εχω ακομα, ωραιο αλμπουμ.

Ειχα κερδισει και καποια δωρα μαλλον τοτε.(ακουστικα με ενσωματωμενο ραδιοφωνο, κοκκινο-μαυρα ηταν και πολυ βαρια - μπαταριες κτλ.)

Επισης, μπαλα ειχα κερδισει επισης, επαιρνα πολλα φακελακια απο Χελωνονιντζακια τοτε θυμαμαι..Ααααχχχ, αναμνησεις!!!
 
Πρέπει να έχω κανα δυο κολλημένα στη παλιά μου βιβλιοθήκη και ίσως μερικά που είχα σώσει σε ένα μάτσο απο διάφορα αυτοκόλλητα.
 
Σε αυτό το άλμπουμ πρέπει να είχα ξοδέψει μια ολόκληρη περιουσία.Είχε διάφορα δώρα και είχα κερδίσει μπόλικα.Βέβαια πολλά ήταν μαϊμούδες όπως πχ μια τσάντα NIKE που έγραψε MIKE...Με χιλιάδες αγορές αλλά και κάποιες φορές με δόλια μέσα (είχα ξεκολλήσει αυτοκόλλητα από άλμπουμ φίλου μου...) είχα συμπληρώσει όλο το άλμπουμ εκτός από ένα χαρτάκι! Αυτό δεν κατάφερα να το βρω ποτέ και ούτε κανένας απ'το σχολείο (δημοτικό).Ο αστικός μύθος που κυκλοφορούσε έλεγε πως κάποιο παιδί από κάποιο αλλο σχολείο και καλά το είχε βρει αλλά δεν το έδειχνε μην του το πάρουν κτλ.Επισης δεν ξέρω αν ήταν αστικός μύθος μεταξύ μας τότε αλλά υποτίθεται πως αν το συμπληρωνες ολόκληρο και το εστελνες στην εταιρεία είχε δώρο αυτοκίνητο...Δεν θυμάμαι τον αριθμό του σπάνιου αυτοκόλλητου... Νομίζω ήταν το 219; Κάποια στιγμή η μάνα μου μου έκοψε το χαρτζιλίκι επειδή έφτασε στα όρια της...Αν το έχει κανείς όλο συμπληρωμένο ας το βγάλει φωτογραφίες να το δω και εγώ πώς έμοιαζε έστω να μου φύγει ο καημός!!
 
Τελευταία επεξεργασία:
Καλησπέρα σας, υπάρχουν αυτοκόλλητα για το συγκεκριμένο άλμπουμ προς πώληση ή ανταλλαγή;
 
Πίσω
Μπλουζα