Ναι και ηταν μεγαλη αποτυχια!Dominion είπε:Έγινε ριμέικ με τον μπουλά μέσα 90ς![]()
Καλησπέρα Diakotakis και Καλώς Ήρθες στο forum!Diakotakis είπε:Καλησπέρα ..... το θυμάμαι το παιχνίδι αυτό άλλα πολύ άχνα.... Είχε πάρει μέρος και ο πατέρας μου εκεί και είχε φέρει το μηχάνημα μαλλί της γριάς και ποπ κόρν και έδειχνε στους καλεσμένους το πώς φτιάχνεται ... αν κάποιος θυμάται αυτή την εκπομπή και εχει στα αρχεία του την ταινία αυτή παρακαλώ να μου πει ... Ευχαριστώ
Χμ, νομίζω ότι ο Diakotakis αναφέρεται στην κλασική πρώτη μετάδοση του παιχνιδιού με παρουσιάστρια την Μαρία Αλιφέρη...Rakeesh είπε:Ειχε παιχτει και το 93-94 απο τον Αντ1 με παρουσιαστη τον Μπουλά
Θα είναι τώρα υπερβολικό να σας χαρακτήριζα και τους δύο ως ρετρο-λαγωνικά;bernard.c είπε:(* Τη συγκεκριμένη πληροφορία την έχουμε διασταυρώσει με τον ChristosM)
Τον ChristosM πρώτον από όλους!stakovios είπε:Θα είναι τώρα υπερβολικό να σας χαρακτήριζα και τους δύο ως ρετρο-λαγωνικά;
Καλως ηρθες και απο μενα. Κριμα που δεν εχετε σωσει αυτη την εκπομπη. (Την θυμαμαι αμυδρα). Θα ηταν χαρα για ολους. Ισως εχετε καποιες φωτογραφιες απο την συμμετοχη του πατερα σου, οι οποιες θα μας φρεσκαρουν την μνημη.Diakotakis είπε:Καλησπέρα ..... το θυμάμαι το παιχνίδι αυτό άλλα πολύ άχνα.... Είχε πάρει μέρος και ο πατέρας μου εκεί και είχε φέρει το μηχάνημα μαλλί της γριάς και ποπ κόρν και έδειχνε στους καλεσμένους το πώς φτιάχνεται ... αν κάποιος θυμάται αυτή την εκπομπή και εχει στα αρχεία του την ταινία αυτή παρακαλώ να μου πει ... Ευχαριστώ
Ναι και ηταν μια αθλιοτητα.Rakeesh είπε:Ειχε παιχτει και το 93-94 απο τον Αντ1 με παρουσιαστη τον Μπουλά
Τωρα μας μπερδεψες παρα πολυ. Μιλας για το ριμεικ του παιχνιδιου στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστη τον Σακη Μπουλα? Εκει ειχε παει ο πατερας σου? Διοτι αν ειναι ετσι, τοτε το γεγονος οτι η ερτ εχει σβησει το αυθεντικο "Κανε ο,τι κανω" δεν θα πρεπει να σε απασχολει. Ο ΑΝΤ1, οπως και τα υπολοιπα ιδιωτικα καναλια, κρατουν αρχειο.Diakotakis είπε:Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα και για τα άμεσα reply σας...!!!! Δυστυχώς ο πατέρας μου δεν βρίσκεται εν ζωή για να μας δώσει κάποια περαιτέρω πληροφορία για το τότε . :-( Την είχε γράψει ο αδερφός μου αυτή την εκπομπή αλλά από την πολυκαιρία χάλασε η κασέτα .... (Ήταν πάντως επί εποχή Σάκη Μπουλά).. Κρίμα πάντως που τα διέγραψε από τα αρχεία της η ΕΡΤ . Και πάλι ένα Ευχαριστώ στα παιδιά που απάντησαν![]()
Δεν χάνεις τίποτα να προσπαθήσεις - τα στοιχεία επικοινωνίας του ΑΝΤ1 μπορείς να τα βρεις εδώ:Diakotakis είπε:Ναι με τον Μπουλά ξέρω οτι ήταν... άν στην περίπτωση το έχει ο ΑΝΤ1 λές να μπορώ να το ζητήσω?