spirtoulis
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 221
Πάνω στη βιασύνη μου το έγραψα λάθος,Thor είπε:γιατί όποιος δεν του αρέσει ο Ντίκενς; Τον παρουσιάζει αρνητικά; (δεν έχω δει την ταινία γι αυτό ρωτάω)

Πάνω στη βιασύνη μου το έγραψα λάθος,Thor είπε:γιατί όποιος δεν του αρέσει ο Ντίκενς; Τον παρουσιάζει αρνητικά; (δεν έχω δει την ταινία γι αυτό ρωτάω)
Είμαι ο uriah heep!! Ε λογικό, πάντα μου άρεσε αυτό το συγκρότημααριαδνη είπε:http://blog.oxforddictionaries.com/2014/02/charles-dickens-character-quiz/ποιος χαρακτηρας εισαι από ολόκληρο τον ντικενς;
αριαδνη είπε:με επίπεδο λοουερ και διάβασες τις μεγάλες προσδοκίες;;; μα είναι πολύ δυσκολο σαν βιβλίο ακομα και στα ελληνικά, όχι στα αγγλικατον ηρωα που σου βγήκε δεν τον ξέρω, από ποιο βιβλίο να΄ναι/ οσο για μένα
Esther Summerson
from Bleak House. Modest, kind, and good, youʼre also cleverer than you think
και παλι δυσκολη επιλογή θα μπορουσε να΄ναι η χριστουγεννιατικη ιστορια, μα ετσι ηταν παντα σου βαζανε πολύ πιο δυσκολα από το επίπεδο σου γιατι αραγε, πλεονεξία μαθησης, εκαναν κακό παρα καλό!butch_cassidy είπε:Uriah heep από το Ντείβιντ Κόπερφιλντ αν κι εγώ δεν τον θυμάμαι...
You 're very keen to seem modest, but be careful greed doesn't lead you down a dangerous path
Miss Havisham from Great Expectations. You've suffered disappointments, but it's time to brush yourself down and try again? Maybe try some light dusting.
καλε δεν σε ειχα για μις χαβισαμ με τιποτα, γιατι σε θεωρω δυναμικη και πως δεν σε πτοουν οι απογοητεύσεις της ζωηςperlastar είπε:Το δικό μου αποτέλεσμα:
Βασικά μάλλον έχω στοιχεία κι από τις δύο, όχι τόσο από τη Havisham που είναι λίγο psycho, αλλά έστω κάτι αναγνώρισε κι από κει το τεστ, κι έχει εν μέρει δίκιο. H Dorrit που σωστά σκέφτηκες νομίζω ότι μου ταιριάζει περισσότερο, μόνο που δεν είμαι τόσο θύμα όσο εκείνη, και θα έδινα μεγαλύτερη βάση στο συμφέρον μουαριαδνη είπε:καλε δεν σε ειχα για μις χαβισαμ με τιποτα, γιατι σε θεωρω δυναμικη και πως δεν σε πτοουν οι απογοητεύσεις της ζωηςτωρα για ποια ηρωιδα του ντικενς σε εχω , να το σκεφτω πρωτα μαλλον για την μικρουλα ντορριτ
You are Della or Jim from The Gift of the Magi: You are a true romantic, the kind of person who will make huge personal sacrifices for your loved ones. You may not have much in terms of material wealth but youʼve won the jackpot when it comes to love. Itʼs Christmas every single day in your heart.