Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Χειμωνιάτικη και με κασκόλ. Πολύ καλή,FORD231 είπε:Αναγγελία προγράμματος από την
τηλεπαρουσιάστρια της ΕΡΤ
Κέλλυ Σακάκου το 1984
[video=youtube_share;yTNsrJHA0Q8]
ΚΟΥΚΛΑ!! Πολυαγαπημένη!! Τι άλλο να πει κανείς;FORD231 είπε:Αναγγελία προγράμματος από την
τηλεπαρουσιάστρια της ΕΡΤ
Κέλλυ Σακάκου το 1984
Πράγματι!!stakovios είπε:Χειμωνιάτικη και με κασκόλ. Πολύ καλή,
Ακριβώς...την άκουσα και εγώ χτες τυχαία. Η χροιά της φωνής της σχεδόν αναλλοίωτη. Γενικά αυτή η γυναίκα αποπνέει κάτι απίστευτα αρχοντικό και φινετσάτο - και μάλιστα χωρίς τη σνομπίστικη έννοια του όρου. Πολύ την χαίρομαι που είναι ακόμα δραστήρια και ενεργή τόσο με το blog της (αξίζει να το επισκεφθείτε πραγματικά www.kellysakakou.gr) όσο και με την -έστω σποραδική- της παρουσία σε ραδιόφωνο και τηλεόρασηmanos311 είπε:Η Κέλλυ Σακάκου ακούγεται αυτές τις μέρες στα trailers της ραδιοφωνικής εκπομπής Breakfast στα FM, στον Athens Deejay.
Και ένα από τα αρκετά trailers που έχουν ανέβει στο Youtube στο κανάλι του σταθμού. Η φωνή της Κέλλυς Σακάκου ακούγεται στα πρώτα 15'' και στα τελευταία 25''.manos311 είπε:Η Κέλλυ Σακάκου ακούγεται αυτές τις μέρες στα trailers της ραδιοφωνικής εκπομπής Breakfast στα FM, στον Athens Deejay.
Σε ευχαριστούμε πολύ για το link φίλε manos311!manos311 είπε:Και ένα από τα αρκετά trailers που έχουν ανέβει στο Youtube στο κανάλι του σταθμού. Η φωνή της Κέλλυς Σακάκου ακούγεται στα πρώτα 15'' και στα τελευταία 25''.
Πραγματικά!! Πανέμορφη και με μοναδική φινέτσα!bambinella 100 είπε:Για μενα η Κελλυ Σακακου ηταν η ομορφοτερη εκφωνητρια που περασε ποτε απο την ελληνικη τηλοραση.Πανεμορφη γυναικα!
Την οποία φινέτσα έχει ακόμα και σήμερα...bernard.c είπε:Πραγματικά!! Πανέμορφη και με μοναδική φινέτσα!