Καινουργιο Controller για το 360

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Joined
26 Σεπ 2006
Μηνύματα
14.887
Αντιδράσεις
3.887
Το Dpad τρανσφορμαρετε και μεταμορφωνεται!!!

9 Νοεμβρη κυκλοφορει στα 65$

Απο αυτο σε αυτο

0871.dpad_5F00_up_5F00_thumb_5F00_18F6408A.jpg
2538.dpad_5F00_down_5F00_thumb_5F00_5853F41A.jpg


New Xbox 360 Wireless controller featuring a transforming D-Pad
 
τρομερή αλλαγή .. στο επόμενο θα μακρύνουν το καλώδιο 10 πόντους..
 
65 με τον φορτιστη

Επιτελους να διορθωθει διοτι ηταν πολυ εκνευριστικο.
 
γιατί ρε παιδιά ποιος χρησιμοποιεί το σταυρό?
 
Παρών!

Απο τότε που βγήκε το joystick στα pads, χαθηκαν τα beat 'em ups.
 
Την επόμενη φορά θα έχει και μπλε αντί πράσινα φωτάκια.

Δεν με ενοχλούσε ο σταυρός, τον χρησιμοποιώ μόνο για επιλογή κάποιων μενού.

Ούτε έχω και κανένα πρόβλημα με οτιδήποτε αναλογικό πάνω του. Θεωρώ, συμφωνώντας με το Wally, ότι το χειριστήριο του 360 είναι πραγματικό χειρουργικό εργαλείο, το τελειότερο χειριστήριο κονσόλας ever.

Το ίδιο χρησιμοποιώ και στο pc. Ούτε ρυθμίσεις, ούτε τίποτε. Ακόμα και τα σύμβολα στα κουμπιά του βγαίνουν αυτόματα στα παιχνίδια. Αυτό θα πει "Μ$ powa" !!!!!!!!!!!
 
Saulot είπε:
Παρών!Απο τότε που βγήκε το joystick στα pads, χαθηκαν τα beat 'em ups.
Τα (σοβαρά) fighting είναι φτιαγμένα για να παίζονται με arcade stick. Το pad είναι ημίμετρο, όσο καλό και να είναι.
 
Παιδιά όσο κι αν το κοροιδεύετε, όλοι χρησιμοποιούμε ακόμα το D-pad. Πώς αλλιώς θα αλλάζαμε όπλα στα Shoot em ups; Ξέρετε πόσες φορές έχω βρεθεί με άλλα ντ' άλλων όπλο την πιο κρίσιμη; Το ίδιο και στο Shank που είναι sidescroller beat em up που πρέπει να εναλλάσονται τα όπλα, βρίσκομαι αντί να αλλάζω τα melee (κάθετα) να αλλάζω τα guns (οριζόντια) χωρίς να θέλω.
 
Για σοβαρο dpad σε λογικη τιμη, δειτε το Hori Pad EX 2 with Turbo.

Απλα το καλυτερο κρατημα και καλυτερος σταυρος σε 360.

HRIX345.jpg
 
Παντως το παρακατω hybrid τα σπαει :)

Το καλυτερο dpad (Saturn) με arcade buttons!!!

3779af48.jpg


4011b39b.jpg


Πηγη
 
Καλή η αλλαγή στο dpad. Αυτή η "αναβάθμιση" κάνει το καλύτερο controller αυτή τη στιγμή ακόμα καλύτερο.

Δεν μου άρεσε όμως που βγάλαν τα χρώματα από τα κουμπιά. Ήταν αρκετά βολικά. Έπεφτε με τη μία το μάτι πάνω τους και επίσης όταν ήθελες να εξηγήσεις σε κάποιον τον χειρισμό ενός παιχνιδιού του έλεγες "πάτα κόκκινο" και ξεμπέρδευες.

btw, ελπίζω άμα δεν έχει αλλάξει τίποτα σημαντικό εσωτερικά στο controller, να μπορούμε να τσιμπήσουμε κάνα kitάκι και να βάλουμε στα παλιά μας controllers το νέο dpad.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τι μετάλλαξη είναι αυτή;; Δύστροπο στην χρήση μου φαίνεται. Αλλα αν δεν το πιάσεις στα χέρια σου, δεν ξέρεις....
 
Για όσους έμαθαν να ρίχνουν ξύλο τις παλιές καλές εποχές (SNES) το καλύτερο είναι [ame=http://www.amazon.com/Xbox-360-Street-Fighter-IV-FightPad/dp/B001M22WMO/ref=dp_cp_ob_vg_title_3]αυτό , και δουλευει αψογα. Το analog stick είναι ενα hype που ξεκίνησε η sony για να πουλάει ακριβα χειριστήρια.

Συμφωνω για το arcade stick, είναι πράγματι πολύ καλο αλλα απευθύνεται σε μια άλλη σχολή gamers.
 
Το καλυτερο pad ειναι αυτο του ps2-ps3 ... fact!! Ιδιως για fighting games. Tου Saturn επισης ΤΡΟΜΕΡΑ καλο για την εποχη του.

Jedah μερικοι επαγγελματιες παιχτες παιζουν με pad ... οι περισσοτεροι βεβαια παιζουν με στικ γιατι ετσι εμαθαν αλλα το ΚΑΛΟ pad ειναι επισης super για high level play

Ευτυχως που αλλαζουν το pad γιατι ηταν πραγματικα απαραδεχτο ... οσοι παιζουν Tekken 6 ξερουν
 
Daytime επανελαβε...οβερ

Δεν σε λαμβανω καθαρα...οβερ

Επαναλαβε το ορθον...οβερ

:)
 
Saulot είπε:
Για όσους έμαθαν να ρίχνουν ξύλο τις παλιές καλές εποχές (SNES) το καλύτερο είναι αυτό, και δουλευει αψογα. Το analog stick είναι ενα hype που ξεκίνησε η sony για να πουλάει ακριβα χειριστήρια.Συμφωνω για το arcade stick, είναι πράγματι πολύ καλο αλλα απευθύνεται σε μια άλλη σχολή gamers.
Διαφωνώ.

Στα driving games που παίζω ωσάν ανώμαλος, το στρίψιμο, φρενάρισμα, γκάζι στη στροφή, γίνεται χειρουργικά με ένα pad, ειδικά του 360 που έχει αναλογικές σκανδάλες για γκάζι και φρένο.

Όχι ότι του PS2 - PS3 τα χειριστήρια είναι απαράδεκτα, αλλά το feeling του 360 pad δεν το φτάνουν με τίποτε.
 
Παιδες εγω μιλαω για το d-pad ... directional pad. Pooky ελπιζω να λες για το αναλογικο του 360 , το οποιο ναι ειναι λιγο καλυτερο. Οσο αφορα τα Driving games μονο με τιμονιερα πλεον ...

Μερικοι απο τους καλυτερους παιχτες στο Soul Calibur στο κοσμο οπως πχ ο ditto (Αλεξανδρος) που μενει 5 λεπτα με τα ποδια απο το σπιτι μου παιζει με το pad του ps3. Τιποτε αλλο δεν τον βολευει. Και στο SC4 τουρνουα στις Καννες που ειχε παει μας ειχε πει οτι πολλοι παιζανε με το ps3 pad

Αν μπειτε στο greekdojo το οποιο ειναι ενα φορουμ με την αφροκρεμα των παιχτων των fighting games στην Ελλαδα (και μερικοι απο αυτους πανε εξωτερικο σε τουρνουα) , θα δειτε οτι το 60% τις εκατο παιζει με ps3 pad και το υπολοιπο 40% με stick η με κανα madcatz pad. To d-pad του xbox το σιχαινονται τρελα. Τυχαιο? Δεν νομιζω! ... Για quick execution και ακριβεια ειναι οτι χειροτερο ...
 
α για το d-pad μόνο μιλάς. Σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι μετά από αυτό το update το d-pad του xbox controller θα το προτιμούν ακόμα και αυτοί στο greekdojo :p
 
ΟΚ για το d-pad μέσα κι εγώ. Νόμιζα ότι μιλάς γενικά.

Αλλά μισώ τα fighting games ωσάν πανώλη. Οπότε......

Είπαν ότι έχει βελτιωθεί πολύ και το αναλογικό κομμάτι, αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, θα είναι πολύ ενδιαφέρον ένα καλό test drive στο κοντρολεράκι!!!!!!
 
Πίσω
Μπλουζα