Καινουργιο Ps3 slim

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Joined
26 Σεπ 2006
Μηνύματα
14.853
Αντιδράσεις
3.778
23-3-07 ανοιξα θεμα για το καινουργιο μου first day ps3 fat εδω μεσα και 21-1-11 αφησε την τελευταια του πνοη με πιο πιθανη διαγνωση το ylod. :(

Rip κ.τ.λ και παμε για αλλα και συγκεκριμενα για slim ,δεν με νοιαζουν τα achievments ,ουτε τα saves ουτε κανα 2 downloads που ειχα απο το store ,με νοιαζει που δεν θα παιζω πια τα ps2 Παιχνιδακια μου που με κοπο ειχα μαζεψει στο καινουργιο μοντελο.

Ξερετε απο τιμες τι παιζει την συγκεκριμενη περιοδο ,απο μια ψακτικη που εκανα βρηκα το 160gb slim στον Γερμανο στα 250 ευρω,αυτο ειναι το καλυτερο.

Επισης ευτυχως θυμαμαι pass και username ,με αυτα τι σωζουμαι απο τα παραπανω;

Το backup και το data transfer που με κονσολα που δεν αναβει (αναβει για 3") δεν μπορω να κανω τι θα γλυτωνα; μονο τα saves;
 
αν αλλάξεις τον σκληρό απο το ενα μηχάνημα στο αλλο?
 
Για επισκευη δεν το σκεφτεσαι?Το επαθα και εγω λιγο πριν τα Χριστουγεννα και μου το εφτιαξε ενας δικος μου ασχετα αν πηρα και αλλο.Ενα μηνα μετα παντως παιζει μια χαρα.
 
Πάρε το νέο slim και άλλαξε το δίσκο που φοράει με αυτόν από το παλιό σου μηχάνημα.

Δεν το έχω κάνει βέβαια ποτέ, αλλά δεν έχεις να χάσεις και τίποτε! Βέβαια ο σκληρός στο slim αλλάζει χωρίς να χάσεις εγγύηση.

Όταν και αν το κάνεις περιμένουμε αποτελέσματα και εντυπώσεις.

250 ευρώ που το βρήκες είναι πολύ καλή τιμή όντως.
 
Για επισκευη δεν το σκεφτομαι προς το παρον μιας και εχει βαβουρα παστες,πιστολακια και προσωρινο αποτελεσμα,θελω να ξεμπλεγω απο αυτο το βασανο το συντομοτερο.

Ναι αυτη η σκεψη του να βαλω τον παλιο δισκο στον καινουργιο και να το κανω απο εκει backup περασε απο το μυαλο μου ,αλλα με παραξενευει που δεν το εχω δει πουθενα γραμμενο σαν λυση ,ολοι μιλανε για επαναφορα της ylod κονσολας να προλαβεις εστω και λιγο για να κανεις backup και επισης λενε και για αυτο data transfer utility http://uk.playstation.com/ps3/support/network/detail/item250047/Use-the-data-transfer-utility/ κανεις δεν μιλαει για αλλαγη δισκου παλιο-καινουργιο ,μπας και υπαρχει καμμια ασυμβατοτητα; :xm:

Eπισης ξερει κανεις γιατι πρεπει σωνει και καλα να κανω deactivate το account στο παλιο;

Και ναι 250 οντως ειναι καλη τιμη και ευτυχως στο ψυχολογικο οριο που ειμαι διαθετειμενος να δωσω.http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=54837&selectedCategoryId=622
 
δεν γίνετα να αλλάξεις δίσκους και να κρατήσεις τα δεδομένα δυστυχώς (ο λόγος δίοτι τα δεδομένα του δίσκου είναι κρυπτογραφημένα για κάθε κοσνόλα....), το psn account είναι άσχετο με την κονσόλα, απλά κάνε login με τα στοιχεία σου.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ηδη ειμαι κατοχος ενος 160gb slim μοντελου στην τιμη που αναφερθηκε παραπανω ,μια χαρα αν σκεφτεις οτι το dsiXL κυμαινεται στα 200ε και στο 1/3 της τιμης που ειχα παρει το προηγουμενο.

Πλεονεκτηματα εναντι του προηγουμενου μοντελου ,λιγοτερη καταναλωση μικροτερο μεγεθος,μεγαλυτερος HDD χωρος και και και επιτελους θα κουνιεται το pad μου. :happyjump: :D

Βye bye στο ps2 upscaling smoothing emulation και δυστυχως για να παιζω τα της last gen θα πρεπει να επαναφερω το Ps2 slim απο την αχρηστια.

Τhanks keropi για την ενδιαφερουσα πληροφορια.

Σκεφτομαι αν οι photos και τα divx Που ειχα περασμενα στο παλιο, μηπως δεν ειναι κρυπτογραφημενα αυτα και μπορεσω να τα μεταφερω αν βαλω τον δισκο του σε θηκη εξωτερικου και κανω δουλεια με το Pc.
 
Μα καλά κανένας δεν παίρνει ένα backup τη σήμερον ημέρα? !
 
Lol,εχω κανει backup κανα 3αρι εξωτερικους σκληρους,την καρτα του κινητου ,το laptop ,κονσολα οχι δεν το σκεφτηκα.

Ειχα υποψην να κανω backup αν χαλαγε αμεσως μετα ,που να φανταστω οτι δεν θα αναβε ουτε για ενα goodbye ,ενα farewell ,ενα καλα περασαμε,μπαμ και κατω μας αφησε.

Ευτυχως προλαβε και βγηκε το red dead απο μεσα γιατι θα το εκλαιγα και αυτο.

Πρωτη κονσολα που μου χαλαει και γενικα το πρωτο σοβαρο μηχανημα μου που παθαινει hardware failure.

Γενικα σε αυτο αισθανομαι τυχερος. :)
 
Όχι Αντώνη, και δυστυχώς, αυτό δεν περιορίζεται στις κονσόλες.

Που να δεις με τους υπολογιστές τι γίνεται. Βέβαια γι' αυτό εταιρείες ανάκτησης δεδομένων κάνουν χρυσές δουλειές. Και να σκεφτείς ότι είναι κόπος....... :( :(
 
Επόμενη αγορά για μένα είναι ένας μεγάλος εξωτερικός σκληρός να πάρω backup το ps3 και ότι άλλο σύστημα έχω.

@Aardvark : Με γιές το νέο ps3 slim.
 
Τhnx man,I mean Περιμενεις οταν ειναι να χαλασει κατι να σου δωσει καποια σημαδια πρωτα να προλαβεις να κανεις καποια ενεργεια.

Οχι ντουπ και κατω.

Τα κλαιω τα saves μου που απο οτι καταλαβα μονο αυτα θα χασω οριστικα, αλλα ευκαιρια να ξαναπαιξω μερικα.

Επισης στα εξοδα βαλτε και ενα πιστολακι μαλλιων ,πανω στον πανικο και στην παραπληροφορηση του νετ επιασα ενα σεσουαρ και το εβαλα στον εξαερισμο,δεν προλαβα ,μεσα σε 5" παει και αυτο,μυρισε καμμενο,lol. :D
 
Καλορίζικο και από εμένα AArd. Είναι άλλο μηχάνημα σε σχέση με το phat.

Αλλά, ρε συ, μη πιάσεις τίποτε άλλο στα χέρια σου για τις επόμενες 24 ώρες. Έχεις γίνει δημόσιος κίνδυνος!!!!!!!!!!!! :p
 
Nαι ναι,lol.

Παντως ευτυχως που ειναι redesigned μοντελο το slim,δεν θα αντεχα να επαιρνα για 2η φορα την ιδια κονσολα επειδη χαλασε. :(
 
divined είπε:
Επόμενη αγορά για μένα είναι ένας μεγάλος εξωτερικός σκληρός να πάρω backup το ps3 και ότι άλλο σύστημα έχω.
Nope. Ένας αντίστοιχης χωρητικότητας για το PS3 και ένας άλλος/οι για ότι άλλο θέλεις.

Το PS3 γράφει σε FAT32 οπότε θα πάει τσάμπα ο μεγάλος δίσκος.
 
Ενας 320αρης ειναι enough αλλα απο την αλλη αν το θες για media center με Mp3 ,divx κ.τ.λ κ.τ.λ δεν φτανει ουτε 500αρης.
 
Aardvark , δυστυχώς ΟΛO το filesystem είναι κρυπτογραφημένο και custom για το ps3, προς το παρόν δεν μπορείς να διαβάσεις το περιεχόμενο σε άλλο μηχάνημα εκτός από το ίδιο το ps3 που θα τρέχει unsigned code...

edit: προσοχή σε τί μεγάλο δίσκο βάζετε στο ps3... προς το παρόν ΔΕΝ δουλεύουν σωστά οι δίσκοι με "advanced format" ή αλλιώς "4kb clusters" ... Άρα έχουμε όριο τα 640GB σε 2.5" (σειρά ΒEVT της western digital πχ) και από αυτά τo PS3 μας αφήνει προς χρήση ~510GB. Τα άλλα τα δεσμεύει.

Δίσκοι με advanced format παίζουν - αλλά με τρισάθλιες επιδόσεις.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Aardvark επειδη εχω μια εμπειρια και εγω απο ylod στο fat ps3 μου ακριβως πριν 1 χρονο το account σου θα λειτουργει κανονικοτατα οπως σου ανεφεραν και παραπανω οπως και τα trophies.Τα downloads που ειχες κανει θα τα βρεις αφου κανεις login στο slim στο accounts management>downloads,εχεις το δικαιωμα να τα ξανακατεβασεις μεχρι 5 φορες αν θυμαμαι καλα!Δυστυχως αν στα ειχε τιναξει το Δεκεμβριο εβρισκες το 320αρι με ενα joypad 269euro αλλα η προσφορα επειδη κοιταξα μολις,εχει ληξει.Oσο γαι το πιστολακι το ιδιο εκανα και εγω και εκαψα το πλαστικο απο το πλαι οποτε και εγω ειμαι μαλλον δημοσιος κινδυνος!!χαχαχα!!!!
 
Lol ...

Tα trophies τα βρηκα αυτο που ψαχνω ειναι τα saves μου που δεν προκεται να βρω ,οπως και μου λειπουν κανα 2 usb ports και κανα 4αρι ολων των ειδων εσοχες για ολες τις memory stick που και παλι δεν προκεται να ξαναβρω.

Κατα τα αλλα sexy as hell το μηχανακι παρολες τις ελειψεις του.

Επισης βρηκα και τα downloads ,αυτα που ειχα κατεβασει και πληρωσει εγω ,αυτα που δεν βρηκα ειναι αυτα μου ειχαν δωσει μεσω sharing καποιοι friends και μεσα σε αυτα ηταν και το outrun που τωρα δεν το βρισκεις δυστυχως. :(
 
Τελικά αυτό το ylod πρόβλημα πόσο συχνό είναι; Είχα διαβάσει παλαιότερα ότι τα ps3 έχουν λιγότερα προβλήματα απο το xbox360. Φαίνεται ότι ίσως είναι θέμα χρόνου, μέχρι να αρχίσει να βγάζει προβλήματα. Εγώ έχω ένα ps3 fat 80GB απο Σεπ. 2008 και παίζει κανονικά μέχρι στιγμής!!

Μην το ματιάσω!! hehe
 
Πίσω
Μπλουζα