Wally είπε:
Με μεγαλη χαρα επεσε μολις τωρα το ματι μου στον αριθμο των εγγεγραμμενων μελων. Μαζευτηκαμε 4500 ρετρομανιακοι. Ξεπερασαμε δηλαδη τα αριθμητικα ορια της ρετρο-συμμοριας και πλησιαζουμε αυτα της ρετρο-στρατιας!
Και επειδη πολλοι εχουμε στατιστικομανια:
Νοεμβρης 2007 - 1000 μελη
Σεπτεμβρης 2008 - 2500 μελη
Ιουνης 2009 - 4500 μελη
Για retrospect λογους μπορειτε να διαβασετε και το
πρoηγουμενο αντιστοιχο thread...
Ευχαριστουμε πολυ! Nα περναμε καλα, εν ρετρω αδερφιαααααααααα!
-------------
@
Maddog wrote: Χωρίς να θέλω να μειώσω
........
------------
Αγαπητέ Maddog
Δεν βλεπω κατι απο τα λεγομενα σου να μπορει να μειωσει το φορουμ μας...
Ενα φορουμ το οποιο ειναι η μεγαλυτερη DB της Ελληνικης TV και με θεματολογια και Ιστορικα αποσπασματα που δεν υπαρχουν αλλου,
αλλα και με συνεργασια με το αρχειο της ΕΡΤ και με τοση αγαπη απο προσωπικότητες που εχουν δωσει συνεντεύξεις εδω
αλλα και τοσα μελη που μας σέβονται και συνεισφέρουν ενεργα εδώ σε ολους τους τομεις οπως απο ρετρο υπολογιστες μεχρι αναμνησεις
και τροπος ζωης στα 80's και 90's εως τα παιδικα μας παιχνιδια με εκατονταδες ενοτητες νοσταλγικων θεματων και οχι μονο....
Χωρίς να θέλω να μειώσω και εγώ τα λεγόμενά σου μιας και ίσως ξέρεις καλύτερα τον τρόπο που λειτουργεί το φόρουμ
επειδή εισαι και "Παλιός" αλλά και Ηonoured User που σημαίνει οτι σέβεσαι και αγαπάς τον χώρο τούτο αλλά και έχεις προσφέρει αρκετά ως προς την Θετική του πορεία μεσα στα χρόνια λειτουργίας του.Για αυτο θα ηθελα να σου αναφερω με ολο το σεβασμο οτι..
Το θετικό "μεγάλωμα" του φόρουμ μας δεν οφείλεται πιστεύω μονο στα καθημερινά ενεργά μας μελή αλλά γενικά στο σύνολο των χρηστών απο τότε που ξεκίνησε -είτε ειναι ενεργά ειτε όχι- ο καθένας που έχει εγγραφεί εδώ τουλάχιστον έχει κάνει ενα ποστ είτε ενα θρεντ είτε συμπλήρωσε κατι σε ένα θέμα απο τις δικές του αναμνήσεις/ρετρό εμπειρίες κάνοντας αλλά μελή να απαντήσουν και να συνεχίζεται μια συζήτηση σε ένα θέμα
(δηλαδή υπαρχει κινητικότητα στους χρηστές ώστε να δινει ερέθισμα σε νεους χρηστες για εγγραφή και σε παλιούς να είναι ενεργά μέσα σε συζητήσεις και να γίνεται όλο και πιο ενεργή συζητηση σε παροδο χρονου με ολο και νεα post/threads).
Το τονιζω αυτο γιατι και εγω ειμαι μελος απο τις αρχες του 2008 αλλα μπηκα για πρωτη το 2009 και εκανα posts.
Σιγουρα θα με ειχε κανει count ολο αυτο το διαστημα σαν μη ενεργο μελος αλλα ελα που εγω εδω ειμαι ενεργος και με νεα θεματα και πολλα
να συζητησω και να ποσταρω..
Επίσης σιγουρα θα παίζει ρολό αναλογα με το ποσοστο των posts που γινεται αυτοματα η αξιολογιση των ενεργών χρηστών και οχι απο το ποσες φορες κανει login ο χρηστης.
(Δες παλι τα στατιστικα οπου λενε Θέματα 16.261 Μηνύματα 273.998 και πες μου εαν ειναι δυνατον απο το 2006 τα 957 μελή να κάνουν ΜΟΝΟΙ τους τόσα θέματα και τόσα μηνύματα)
Πιστεύω δηλαδή οτι το ποσοστό θεμάτων και μηνυμάτων παιζουν μεγαλύτερο ρολο και επίσης το ποσταρισμα καθημερινά και άνοιγμα θεματων συντελεί στο να γίνεται συζήτηση ειτε με 957 ειτε με 10 οι οποιοι μπορουν να προσφερουν παρα πολλά
θετικά και όχι μειωτικά σχόλια.
Έτσι μεγαλώνει και η Θεματολογία αλλα και τα μηνύματα που δινουν "τροφή"για τα μελη που μελλοντικά θα γραφτούν αλλα και σε αυτα που ήδη ειναι μελη χρονιά.
Να σου πω την αλήθεια με έβαλες σε σκέψεις λιγο με το post σου μηπως αθελα σου παρανοησες την ουσια του ολου θρεντ γενικά
με αποτελεσμα να δωθει λαθος μήνυμα προς αυτούς που το διαβάζουν.
Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη περι του θεματος που σου παρεθεσα αλλα και ανάλυσα για να διαβαστει και απο τα μελη που μας διαβαζουν.
Πάντως σου παραθέτω στην αρχή του ποστ αυτού και το αρχικο μηνυμα του Wally και σου εχω υπογραμμισει τα λεγομενα του
που αναφερεται σε Εγγεγραμμενα μελή.
Ας δώσουμε λοιπόν θετική ενεργεία μιας και είτε το θέλουμε είτε όχι απλα συντελούμε σε αυτή την μηχανή του χρόνου
που λέγεται RETROMANIAX ώστε να αναπτύσσεται και να μην σταματάει ποτε να δουλεύει και να αγκαλιάζει τα μελή του με σεβασμό!
Φιλικα
circleag