Καλά Χριστούγεννα με λίγη κλασσική μουσική (1993)

tolis

RetroActive
Joined
8 Μάρ 2008
Μηνύματα
235
Αντιδράσεις
32
Πολύ ρετρό, αρμόζει στις μερες


[edit] To video δεν υπάρχει [edit].
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αρκετά μελαγχολική και δραματική μουσική. Ανάλογα με την διάθεση που βρίσκεται ο καθένας φέτος τα Χριστούγεννα. Σε κάθε περίπτωση, καλά Χριστούγεννα σε όλους!!
 
Καλή Χρονιά με λίγη κλασική (1995)

Καλη Χρονια με υγεία αισιοδοξία και χαρά

[edit] Ο Λογαριασμός YouTube με τον οποίο σχετίζεται έχει τερματιστεί εξαιτίας πολλαπλών ειδοποιήσεων από τρίτους για παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων. [edit]




χορός των σπαθιών

[video=youtube_share;mUQHGpxrz-8]


William Russo- Μοναδικός συνδυασμός κλασικής και blues band, το 8 είναι Gershwin

[edit] Sorry tolis αλλά παρέθεσες ολόκληρο album. [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Kαλη χρονια σε ολους!
 
Καλη Χρονια!!!! Χρονια Πολλα και Καλα!!!!!

Ευχομαι το 2015 να ειναι μια δημιουργικη χρονια για ολους και να αφησουμε πισω ολα τα ασχημα και τα στραβα....Και να χαλογελατε...γιατι με ενα χαμογελο ξεπερνιονται ολα!!! Υγεια,Ευτυχια,Αγαπη και πολλες ομορφες στιγμες με τους ανθρωπους που αγαπατε και σας αγαπουν και προτιστως με την οικογενεια σας!!!!!

Ευτυχισμενο το 2015!!!!!!! :flower:
 
Καλή χρονιά σε όλους ! Καλή ιδέα ο Χατσατουριάν, να η προτίμησή μου !

 
Καλή Χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους!

Να κινηθώ στο κλίμα του thread και να βάλω και γω έναν της κλασσικής μουσικής...σε άλλη έκδοση :D

 
Χρόνια πολλά, καλή χρονιά σε όλους !!! :)
 
Καλη χρονια.....με υγεια.....και ρετροψαξιματα.... :D
 
Καλή χρονιά σε όλους! Εγώ θα έβαζα την ενάτη του Μπετόβεν, που είναι το αγαπημένο μου κομμάτι κλασικής μουσικής, με το αριστούργημα της γερμανικής ποίησης, την Ωδή στη χαρά του Schiller.
 
Καλη χρονιά κι από μενα! Μιας και κάνει τσουχτερό κρύο, θα αφήσω το Βιβάλντι να σας ζεστάνει με το Winter απόσπασμα του οποίου ακούγεται σε τωρινή τηλεοπτική διαφήμιση

[video=youtube;uC-USAB530A]

Αν καποιου του ξινίζει αυτό το είδος μουσικής, ας ξεκινήσει ακούγοντας τις "4 εποχές" αυτού του καλλιτέχνη, είναι από τα πιο ευκολα ακούσματα για ν'αρχισει. Αν εξακολουθήσει να ξινίζει, τί να πω! :D
 
Καλή χρονιά κι από μένα σε όλους!

Σαν να είστε στο μυαλό μου φαίνεται. Σήμερα εδώ στο φαρ ουεστ της χώρας ενώ είχαμε έναν λαμπερό ήλιο και όλα ήταν ήρεμα και ήσυχα, μόλις έπεσε το φως το απόγευμα άρχισε ένα απίστευτο κρύο που άλλαξε τελείως τη διάθεση της μέρας. Η σκέψη μου πήγε το winter wind του Chopin ή πιο επίσημα στην Etude op.25 No 11. Είναι λίγο βαριά για τέτοιες γιορτινές μέρες όμως νομίζω πως ταιριάζει με την παγωνιά της νύχτας.

Enjoy!

 
Kαλή χρονιά να έχουμε !!

Ας ακούσουμε λίγο Στράους και Γαλάζιο Δούναβη. (...το κομμάτι είναι και αρκετά επίκαιρο αυτή την εποχή για έναν ακόμα λόγο. Ο νοών νοείτω ;) )

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα