Καλημέρα και καλή χρονιά!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας killerado
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

killerado

RetroN00b
Αντιδράσεις
1
Χαιρετώ την όμορφη παρέα σας!

Πρόσφατα αποφάσισα κι εγώ με τη σειρά μου να κάνω εγγραφή,

αν και για να είμαι ειλικρινής ρίχνω "κρυφές" ματιές στις συζητήσεις σας τα τελευταία δύο χρόνια... :D

Παρά το ότι είμαι γεννημένος στα μέσα της δεκαετίας του '80, τα παιδικά μου χρόνια επηρεάστηκαν σε μεγάλο βαθμό

από τον τρόπο ζωής των κατά 10 χρόνια μεγαλύτερων ξάδερφών μου, τους οποίους είχα και ως πρότυπο.

Παλιές κονσόλες (amiga, atari, gameboy,...), παλιά επιτραπέζια (heroquest, "κάστρα και πολιορκητές, monopoly,...),

άλλα παιχνίδια (φιγούρες, κυρίως marvel και wrestling), καθώς και comics γέμιζαν τις ώρες παιχνιδιού και διασκέδασης!

Η μύηση μου στο χώρο της rock και metal μουσικής έγινε από πολύ μικρή ηλικία (πρέπει να ήμουν τρίτη δημοτικού

όταν άκουσα για πρώτη φορά το Seventh Son οf a Seventh Son των Iron Maiden ολόκληρο!)

Διαβάζοντας κατά καιρούς συζητήσεις σας, ξύπνησαν παλιά βιώματα και αναμνήσεις που λειτούργησαν ως

αφορμή να ξεκινήσω κι εγώ τις "ανασκαφές" μου σε πατάρια, αποθήκες, ξεχασμένες κούτες στο εξοχικό, κτλ,

για παιχνίδια, ρούχα, παλιές κασσέτες, φωτογραφίες από παιδικά χρόνια, κτλ

Σας ευχαριστώ για τα συναισθήματα που με κάνατε να νιώσω, δίχως καν να είμαι μέλος της παρέας σας. #)

Συγχαρητήρια σε όσους είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία αυτής της διαδικτυακής κοινότητας, καθώς

και σε όσους βάζουν το λιθαράκι τους για να παραμείνει ζωντανή...

Καλώς όρισες στην παρέα, καλη χρονιά να έχεις και περιμενουμε εναγωνίως τα αποτελεσματα των ανασκαφών σου...

[h=2][/h]

welcome%20RD7.gif
w.gif

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
lordraiden είπε:
Καλώς όρισες στην παρέα, καλη χρονιά να έχεις και περιμενουμε εναγωνίως τα αποτελεσματα των ανασκαφών σου...
Η δουλειά έχει ήδη γίνει εδώ και καιρό!

Δυστυχώς πολλά, μα πάρα πολλά έχουν πέσει θύμα της όρεξης της μαμάς για ξεκαθάρισμα, της υγρασίας, της ελλιπούς προστασίας (το ένα πάνω στο άλλο), κτλ...

Πιο πολύ στεναχωρήθηκα πάντως για κάποιες φωτογραφίες με γονείς νέους, εμένα και τα αδέρφια μου μωρά, κτλ που έχουν κολλήσει μεταξύ τους από την υγρασία :cry:

Ό,τι έχει απομείνει πάντως από παιχνίδια και άλλα αντικείμενα θα μπει σιγά σιγά στα κατάλληλα θέματα!

Καλώς ήρθες στην παρέα!!!

καλώς ήλθες και από εδώ λοιπόν... :)

Καλώς τον! :)

Καλά ρετροποσταρίσματα!

Καλώς όρισμα χωρίς κέρασμα δε γίνεται :)

DOTA-Cake_DOTA-Logo_DOTA-2_Defense-of-the-Ancients_Geeky-Cake_Geek_Gaming_Gamer.jpg

πηγή

Καλως ηρθες....αναμενουμε νεα απο τις ανασκαφες σου.. :byebye:

Κατ'αρχάς σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, η τουρτίτσα φαίνεται εξαιρετική και γευστικά!

Όσο για το σχήμα, απλά είσαι πολύ μεγάλος! (μπορεί να κάνω εν τέλει κάποια παραγγελία ;) )

pardalotzatziki είπε:
Καλως ηρθες....αναμενουμε νεα απο τις ανασκαφες σου.. :byebye:
Με αφορμή το avatar σου, αν και πέρασαν οι γιορτές, παραθέτω μερικές φωτογραφίες από το δέντρο μας, με στολίδια

αγορασμένα κυρίως τη δεκαετία του '80(δουλειά της μητέρας μου).

Christmas tree 2.jpg

στολίδι δέντρου.jpg

christmas tree.jpg

Πίσω
Μπλουζα