Καλησπέρα και από εμένα

konc

Retro Member
Joined
30 Νοέ 2010
Μηνύματα
193
Αντιδράσεις
169
Καλησπέρα και από εμένα,

αν και εγγεγραμμένος σχεδόν 2 χρόνια μόλις πρόσφατα βρήκα τον χρόνο και την ανάγκη να συμμετάσχω ενεργά.

Δηλώνω εντυπωσιασμένος από το μοναδικό στο είδος του για την Ελλάδα forum και τα τόσα μέλη με ειλικρινή συμμετοχή και προσφορά. Είμαι σίγουρος ότι τέτοιας ποιότητας και ποσότητας υλικό σχετικό με έναν θεματικό χώρο δεν υπάρχει αλλού.

Γεννημένος στην αρχή του '80 (πιο αρχή δεν γίνεται) και όντας τυχερός έχοντας γονείς με δισκοπωλείο, συγγενείς εκπαιδευτικούς, φίλους με μεγαλύτερα αδέρφια και home computers, σχολή-κατάστημα Η/Υ στη γειτονιά που τιμούσα δεόντως και γενικά αληθινή νοσταλγία για εκείνα τα χρόνια, ελπίζω να συμβάλλω και εγώ το λιθαράκι μου με αναμνήσεις ή ίσως υλικό. Αν και δεν βλέπω να σας λείπουν και πολλά είναι η αλήθεια, απ' όσο πρόλαβα να διαβάσω περιγράφετε τα νιάτα μου καλύτερα από εμένα τον ίδιο :)
 
konc είπε:
Αν και δεν βλέπω να σας λείπουν και πολλά είναι η αλήθεια, .................... :)
Ποτέ μην είσαι τόσο σίγουρος ;) ! Πιστεύω ότι το retromaniax είναι ένα βιβλίο που είχε αρχή (μη σου πω μόνο εξώφυλλο και πρόλογο :D ), αλλά δεν θα έχει ποτέ τέλος. Οι αναμνήσεις των μελών του είναι τόσες πολλές που για να χωρέσουν όλες εδώ μέσα θα πάρει αρκετό καιρό. Αλλά και εσύ ο ίδιος το είπες... έγινες μέλος πριν δύο χρόνια, αλλά μόλις τώρα κατάφερες να μοιραστείς τις σκέψεις σου μαζί μας, οπότε φαντάσου πόσοι ακόμα έχουν κάνει ή θα κάνουν το ίδιο.... Οπότε έχουμε πολύ μέλλον.

Καλώς ήρθες και σου εύχομαι καλό...διάβασμα και καλές retroαναμνήσεις από τις καλύτερες δεκαετίες της ζωής μας ;) !!!
 
Καλώς ήρθες konc στην παρέα μας και καλά ποστ :)

Έφερα και μια τούρτα παγωτού για κέρασμα

heavenpremium-22.jpg


heavenpremium-22.jpg
 
Πίσω
Μπλουζα