Καλησπέρα retro-buddies.

Αντιδράσεις
11
Ο Κιμούλης στην φώτο προφίλ μπήκε λόγω του ρόλου του στην Ταινία του Νίκου Περράκη, που είναι από τις αγαπημένες μου ταινίες, καθώς σατιρίζει την Πασοκίλα της εποχής, παρόλο που ο ίδιος σαν ηθοποιός είναι καλός, έχει πολλά αρνητικά σαν άνθρωπος, γενικά η φώτο και το banner είναι "Bios και Πολιτεία" Themed.

Στα καθ' ημάς τώρα.

Είμαι ο Μπάμπης, αύριο γίνομαι 21 (Εξού και "Μόλις Κλασσικός") , σπουδάζω Επικοινωνία και Ψηφιακά Μέσα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, και δεν είμαι τόσο εδώ για τα αμιγώς παρελθοντικά στοιχεία όσο για τα στοιχεία του παρελθόντος που διαμόρφωσαν το παρόν και το μέλλον του κόσμου, κυριώς την τεχνολογική πρόοδο, ήτοι: Υπολογιστές, Τηλεπικοινωνίες, Αεροναυπηγική, Αυτοκίνηση και άλλα. Ένα άλλο καλό στοιχείο εκείνων των εποχών είναι οτί η μουσική και ο κινηματογράφος ήταν καλύτερα. Συνολικά, τουλάχιστον τα τέλη της δεκαετίας του '80 και όλη η δεκαετία του '90 βλέπω οτί δημιούργησε τις δύο πιο αισιόδοξες γενιές που πέρασαν από αυτόν τον πλανήτη την γενιά X και τους Millennials, εγώ ως zoomer συνολικά είμαι εδώ για να μαθαίνω το παρελθόν και να σχεδιάζω το μέλλον, άλλα και για να κάνω νέους φίλους.

Λοιπόν Καλώς σας βρήκα και καλή χρονιά να έχουμε! Μπισκοτάκι να κεράσω;

Τελευταία επεξεργασία:
Καλώς ήλθες στο φόρουμ ! :wave:

21;; Black Jack δηλαδή. Καλωσήρθες. Εξαιρετική είσοδος.

Ναι ρε κι εγώ 21 είμαι! Και πάντα κερδίζω στο καζίνο.

Καλώς ήλθες στην παρέα μας και καλά ρετρό ποστ! :)

Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα