Καλησπερα απο Θεσσαλονικη!

georgeplaymo

RetroN00b
Joined
24 Απρ 2015
Μηνύματα
17
Αντιδράσεις
9
Καλησπέρα σε ολους!!

Οναμαζομαι Γιωργος, είμαι 43 χρονων, παντρεμένος με δυο παιδια, (κοριτσακια και τα δυο) 3 και 4,5 χρονων! Καταγομαι από Θεσσαλονικη αλλα ζω και μεγαλωσα στην Χαλκηδονα δυτικα της Θεσσαλονικης. Επαγγελματικα διατηρω ένα μικρο καφε στην πλατεια του χωριου.

Αυτό που με οδηγησε στο Retromaniax είναι το παθος μου για ένα παιχνιδι που το γνωρισα από τα παιδικα μου χρονια και ποτε μα ποτε δεν το εβγαλα από μεσα μου!

Ένα παιχνιδι παγκόσμιας εμβελειας που εμεις εδώ στην Ελλαδα το γνωρίσαμε από την Paymobil Lyra!! Ειμαι λοιπον λατρης του συγκεκριμενου παιχνιδιού και το συλλεγω από το 1998. Τις παιδικες μου συλλογες τις χαρισα στα ανηψια μου και αργοτερα αγοραζοντας για αυτά δωρα στις γιορτες, κολλησα το μικροβιο! Αυτή τη στιγμη εχω μια αρκετα μεγαλη συλλογη και αυτό που μου αρεσει να κανω, είναι να δημιουργω διοράματα με διαφορα θεματα και παντα στο πνευμα που μας διδαξε η playmobil!! Δεν είμαι συλλεκτης με την καθ'αυτην εννοια της λεξεως, δηλαδή δεν συλλεγω κουτια και ποτε δεν τα κρατω κλειστα. Απλα συλλεγω και παιζω!! Εχω πολλες φωτογραφιες να σας δειξω και θα το κανω μολις μαθω πως μπορω να ανεβασω τις φωτος στο φορουμ. Καποιοι από εσας μαλλον με γνωρίζετε ηδη και χαιρομαι που βρισκομαι κοντα σας. Το ονειρο μου είναι καποια στιγμη μαζι με αλλους συλλεκτες και φιλους του playmobil να κανουμε μια μικρη εκθεση με διοράματα και να δειξουμε στον κοσμο τις δημιουργιες μας. Ευχομαι εδώ στο φορουμ να βρω κι αλλους συμπαραστάτες και να κανουμε το ονειρο πραγματικοτητα ξεκινώντας από την ομορφη Θεσσαλονικη που διαθετει αρκετους fans του συγκεκριμενου παιχνιδιού!! Να ειστε ολοι καλα!

Φιλικα,

Γιωργος (georgeplaymo).
 
georgeplaymo είπε:
... Δεν είμαι συλλεκτης με την καθ'αυτην εννοια της λεξεως, δηλαδή δεν συλλεγω κουτια και ποτε δεν τα κρατω κλειστα. Απλα συλλεγω και παιζω!! Εχω πολλες φωτογραφιες να σας δειξω και θα το κανω μολις μαθω πως μπορω να ανεβασω τις φωτος στο φορουμ. ...
Για του λόγου το αληθές http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?28802-%D3%F5%ED%DC%ED%F4%E7%F3%E7-%D3%DC%E2%E2%E1%F4%EF-27-%D3%E5%F0%F4%E5%EC%E2%F1%DF%EF%F5-2014-(%C8%E5%F3%F3%E1%EB%EF%ED%DF%EA%E7)&p=488159&viewfull=1#post488159 :D

Καλώς ήρθες (και επίσημα) στην παρέα μας Γιώργο.

Έφερα και γλυκάκι 900x900px-LL-81b3107a_modulescopperminealbumsuserpics21937100_0745.jpeg πηγή
 
Καλώς ήρθες Γιώργο και χρόνια πολλά για χθες.
 
Καλώς ήλθες! :)
 
Καλως ορισες φιλαρακι!!!!! :sta2
 
Kαλως ηλθες και απο εμενα!
 
Καλωσηρθες κι επισημα λοιπον! :)
 
Καλώς ήρθες στην παρέα!
 
Σας ευχαριστω πολύ ολους για το καλωσόρισμα!!

Kambia ευχαριστω για το γλυκακι, φανταστικη η τουρτα!! Οσο για το κουτι εκει στην προηγουμενη συναντηση το πεταξα κι ολας γιατι μυριζε πολύ ασχημα!! χαχαχα!

Παντως σεβομαι τις ειπολες του κάθε συλλεκτη. Τα κουτια εχουν κι αυτά μεγαλη συλλεκτικη αξια και ειδικα τα παλια. Αν επεφτε καποιο στα χερια μου θα το κρατουσα κι εγω αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να μην το ανοιγα!

Ευχαριστω και παλι παιδια!
 
Κι εγω εχω μετανιωσει που αφησα να μου πεταξουν τα Playmobil καθως και αλλα παιχνιδια /αντικειμενα,τα οποια τωρα αναπολω.
 
Πίσω
Μπλουζα