Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
"Ο εχων δυο χιτωνας να δινει τον εναν"nkarytia είπε:Αυτά τα είχε διπλά![]()
Ούτε εγώ βλέπω κάτι το τρομερά εντυπωσιακό, αλλά δεν παύει να μου αρέσει!Imgema είπε:Χμμμ, με συγχωρείς αλλά δεν βλέπω κάτι εντυπωσιακό σε αυτό. Απλά παίρνει δισκέτες, τις βάζει όλες μαζί την μία δίπλα στην άλλη και ζωγραφίζει επάνω. Ο καθένας που μπορεί να ζωγραφίζει θα μπορούσε να το κάνει.
Sorry για το offtopic αλλά ήθελα να σου πω ότι τα έργα σου είναι λες και βλέπω τα έργα του αδερφού μου! Έχετε παρόμοιο στιλ, σχεδόν ίδιο θα έλεγα, εκείνος τώρα κάνει κάποιες τοιχογραφίες. Του αρέσει να κάνει κάτι σουρεαλιστικά - ψυχεδελικά (στιλ Dali). Εγώ δεν θεωρώ τον εαυτό μου ζωγράφο γιατί δεν έχω ασχοληθεί όσο θα έπρεπε (ειδικά με το χρώμα), αλλά κάνω κάποια σχέδια σε χαρτί, μπλούζες κλπ. Έχω κάνει κι ένα account στο devianart (το link στο sign μου δηλαδή).jimdemer είπε:Για του λόγου το αληθές...https://www.facebook.com/group.php?gid=17991293947)
Προς θεού, συζήτηση κάνουμε. Δε χρίσαμε το λεβέντη και Πικάσο, αλλά σίγουρα καταφέρνει καλύτερα να πρωτοτυπίσει καλυτεχνικά από τους περισσότερους εδώ. Είναι ενδιαφέρον, όχι θεϊκόImgema είπε:Μην με παρεξηγήσετε παιδιά, ...