Καλλιτεχνικές φωτογραφίες Ξένων Σταρ

πώς τον βγάλανε τον Travolta έτσι!!!! Τρομερό magenta cast και όχι μόνο.
 
σημαίνει ότι η επιδερμίδα του αντί να έχει ροζ χρώμα, έχει εκτυπωθεί με λάθος ρυθμίσεις, με αποτέλεσμα να έχει λάθος χρώμα, ματζέντα δηλ. πορφυρό. την εποχή του φιλμ όλα τα φιλμ που τραβούσαμε και εμφάνιζαν τα φωτογραφεία περνούσαν από αυτόματα μηχανήματα που διορθώναν αυτόματα το όποιο colour cast; ώστε να βγαίνει η φώτο σωστή. στις λεγόμενες καλλιτεχνικές που εκτυπώνονταν στο χέρι, αυτή τη διόρθωση έπρεπε να την κάνει χειροκίνητα ο φωτογράφος,, με την μέθοδο της δοκιμής και του λάθους. δηλ, όταν βγήκε ο Τραβόλτα σαν να 'χε βγάλει τη...μπέμπελη, έπρεπε να συνεχίσει τις δοκιμές και διορθώσεις μέχρι να πετύχει η φωτογραφία. αλλά αυτό έχει κόστος σε χαρτί και χημικά, κόπο και χρόνο. πολύ χρόνο.
 
Αναρωτιέμαι αν η φωτογραφία είναι τμήμα μεγαλύτερης που είχε κάποιο χρώμα να κυριαρχεί και εκτυπώθηκε αυτόματα οπότε πήρε λάθος απόχρωση για να βγει κατά μέσον όρο ΟΚ. Μια φορά είχαμε πάει παραλία και είχαμε μια μεγάλη πορτοκαλιά πετσέτα, κι όλοι βγήκαμε με μια αρρωστιάρικη γαλαζομώβ απόχρωση. Η εκτύπωση των φωτογραφιών γινόταν αυτόματα από μηχάνημα, δεν μεσολαβούσε φωτογράφος.

Όχι ότι είναι δικαιολογία κάτι τέτοιο για επαγγελματική φωτογραφία, δεν ήταν δικαιολογία ούτε για έναν ερασιτέχνη σαν και μένα διότι δεν ςφελεί να καταλαβαίνεις γιατί πήγε κάτι στραβά, το θέμα είναι να το προλαβαίνεις, και είχα διαβάσει ένα σωρό σχετικά βιβλία (δεν ασχολήθηκα ποτέ με εμφάνιση, μόνο με το να τραβάω τουριστικές φωτογραφίες αρχικά και τα μαλλιά μου με το αποτέλεσμα ύστερα).
 
Μου αρεσουν οι καλλιτεχνιδες που παρα το γεγονος οτι ειναι σουπερ σταρ, ντυνονται απλα, λιτα και καταδεκτικα.

Χαχαχα!

Για τις απόκριες μια χαρά είναι αυτό που φοράει στο κεφάλι της!
 
Για τις απόκριες μια χαρά είναι αυτό που φοράει στο κεφάλι της!
Ναι, αν είχε μεταμφιεστεί σε Κάρμεν Μιράντα.

Η Gene Tierney φοράει ποδήρη λευκή εσθήτα σαν αρχάγγελος Γαβριέλλα αλλά το φωτοστέφανο πήγε κι έκατσε πάνω από τη Marilyn Monroe με το κατάμαυρο γουναρικό.
 
Χαχαχα!

Για τις απόκριες μια χαρά είναι αυτό που φοράει στο κεφάλι της!
Το γεγονος επισης οτι ο κυριος λιγο πιο πισω την κοιταζει κι εχει ξεραθει στο γελιο, θα πρεπει να την βαλει σε σκεψεις.
 
Πίσω
Μπλουζα