Καλλιτεχνικές φωτογραφίες Ξένων Σταρ

- Ε, καλα τωρα....Δεν ξερεις πως ειναι οι εξωμες τουαλετες;
- Πως δεν ξερω! Εξωμες. Το λεει και η λεξις. Αλλα αλλο εξω οι ωμοι, αλλο εξω η πλατη και αλλο οσο παμε και πιο κατω.

Μαρω Κοντου - Νικος Σταυριδης, Τα κιτρινα γαντια.
 
Γκρρρ... άλλη μια περίπτωση που ξέχασα να πατήσω το "Post reply" και τώρα αυτό το ποστ (που περίμενε υπομονετικά να το στείλω) αναφέρεται σε φωτό πολλές θέσεις πιο πάνω.

______________________________________________________________________________

Η χαριτόβρυτος κυρία Gaynor με την ταυτόχρονη ακροστασία και επίκυψη (για να θυμηθώ τα παραγγέλματα που μας γαύγιζαν οι γυμναστές στα νιάτα μου) μας κάνει επίδειξη του πώς εννοεί το "Portuguese Bend"?

Από περιέργεια κοίταξα τι θα πει αυτό και δεν έχει καμιά σχέση με κάμψεις και τουρλωτά οπίσθια. Έτσι που είδα σωσίβιο και σταυρό περίμενα ότι θα ήταν κανένα μνημείο για πλοίο που ναυάγησε, αλλά είναι απλώς το όνομα του όρμου της περιοχής (στο Los Angeles) διότι σ' εκείνo το σημείο η ακτογραμμή κάνει καμπή, και οφείλεται λέει σε Πορτογάλους φαλαινοθήρες από τις Αζόρες (τι γυρεύανε στον Ειρηνικό?). Φαντάζομαι τους άρεσε η θέα της περιοχής, ιδιαίτερα μετά από μήνες στη θάλασσα.
 
Διότι μια φορά που πέρναγε έξω από φροντιστήριο αγγλικών ο επιμελητής πήρε το αυτί του ότι το Σ στο τέλος των ονομάτων δείχνει πληθυντικό, και του έμεινε. Και σου λέει, τα κύρια ονόματα δεν έχουν πληθυντικό. Είναι ξύπνιο παιδί αυτός, τι νόμιζες?
 
Πίσω
Μπλουζα