Gordon
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 4.954
Για κάποιο λόγο μου θύμισε τη Χαραλαμπούδη.
Μα είναι πολύ φυσική και αυθόρμητη!
Για κάποιο λόγο μου θύμισε τη Χαραλαμπούδη.
Αυτή η γυναίκα, μια χαρά ήταν, σαν τα κρύα τα νερά,
Συγγνώμη για την ασχετοσύνη μου, αλλά ποια είναι η Χαραλαμπούδη;Για κάποιο λόγο μου θύμισε τη Χαραλαμπούδη.
Νομίζω μια κωμικός που κάνει κάτι βίντεο στο FB, με τον Τσουβέλα ( αλλος κωμικός).Συγγνώμη για την ασχετοσύνη μου, αλλά ποια είναι η Χαραλαμπούδη;
Ευχαριστώ! Γηράσκω αεί διδασκόμενος. Τον Τσουβέλα τον ξέρω, τη Χαραλαμπούδη την ήξερα φυσιογνωμικώς, τώρα έμαθα και το όνομά της.Νομίζω μια κωμικός που κάνει κάτι βίντεο στο FB, με τον Τσουβέλα ( αλλος κωμικός).
εχμ.... συγγνώμη αλλά θα διαφωνίσω κάθετα και οριζόντια....Πολύ ωραίο σώμα η Άννα και πολύ πιο πικάντικη σε σχέση με τις γνωστές ξανθιές του ελληνικού κινηματογράφου. Η μόνη ξανθιά που βγάζει αυτό το πικάντικο είναι η Μέμα Σταθοπούλου.
Δεν ξέρω, αλλά η Μπεάτα μου έβγαζε πάντα κάτι άκρως, πώς να το πω, "kinky", είχε κάτι...... θα μου επιτρέψετε να το χοντρύνω λίγο ακόμα ....
Τα ίδια, αλλά και με λίγη δόση κακίας, δολιότητας & πονηριάς μόνιμα καρφωμένη στο βλέμμα, μου έβγαζε η Μπεάτα Ασημακοπούλου, που είναι στην πρηγούμενη σελίδα του θρεντ.
Προφανώς αναφέρομαι στους ρόλους που την γνωρίσαμε..... ΟΚ?