Καλλιτεχνικές φωτογραφίες ηθοποιών

Αυτή η γυναίκα, μια χαρά ήταν, σαν τα κρύα τα νερά,
ως ηθοποιός επίσης μια χαρά ήταν για τους ρόλους που έπαιζε... και σίγουρα έβαζε κάτω πολλές άλλες....
... αλλά πάντα μα πάντα μου έβγαζε μια αντιπάθεια. Τεράστια αντιπάθεια. Ακόμα και στις φωτογραφίες της. Είναι μόνο σε μένα ή και σε άλλους προκαλεί αντίστοιχα συναισθήματα?
.
.
.
.
.
.
.
.
πχ λέγανε για τη Μάρθα Βούρτση, ότι ήταν η Μάρθα Κλάψα και έτσι και αλλιώς. ΟΚ, σε όλες τις Α/Μ ταινίες ήταν κάπως έτσι, αλλά την γνωρίσαμε και σε ποιο ελαφρούς ρόλους και σε ποιό χαρούμενες φάσεις, τελικά μου έμειναν τα πιο ανάλαφρα περάσματά της.
Με την από πάνω... γιοκ..... νάιν... νάδα....

Νομίζω μια κωμικός που κάνει κάτι βίντεο στο FB, με τον Τσουβέλα ( αλλος κωμικός).
Ευχαριστώ! Γηράσκω αεί διδασκόμενος. Τον Τσουβέλα τον ξέρω, τη Χαραλαμπούδη την ήξερα φυσιογνωμικώς, τώρα έμαθα και το όνομά της.

Πολύ ωραίο σώμα η Άννα και πολύ πιο πικάντικη σε σχέση με τις γνωστές ξανθιές του ελληνικού κινηματογράφου. Η μόνη ξανθιά που βγάζει αυτό το πικάντικο είναι η Μέμα Σταθοπούλου.

Πολύ ωραίο σώμα η Άννα και πολύ πιο πικάντικη σε σχέση με τις γνωστές ξανθιές του ελληνικού κινηματογράφου. Η μόνη ξανθιά που βγάζει αυτό το πικάντικο είναι η Μέμα Σταθοπούλου.
εχμ.... συγγνώμη αλλά θα διαφωνίσω κάθετα και οριζόντια....
Μια χαρά καλή και όμορφη η Μέμα Σταθοπούλου, αλλά ποτέ δεν μου έβγαλε κάτι πικάντικο..... Ούτε η φωνή της, ούτε η άρθρωσή της, πόσο μάλλον όλο το ύφος της. Πάντα απόμακρη και δήθεν και "κυρία" με μικρή δόση ξινίλας, μου έβγαζε.

Η Άννα Φόνσου (στις παλιές της ταινίες), μου έβγαζε την τρελλιάρα μεγάλη αδερφή του φίλου μου, που είναι "μμμμΜΜΜΜμμμ!!!!" και "το πάει το γράμμα" ΄'οπως έλεγαν οι παλιοί, αλλά έχει και μια ανέμελη αθωότητα / παιδικότητα ταυτόχρονα.

Τελευταία επεξεργασία:
... θα μου επιτρέψετε να το χοντρύνω λίγο ακόμα ....
Τα ίδια, αλλά και με λίγη δόση κακίας, δολιότητας & πονηριάς μόνιμα καρφωμένη στο βλέμμα, μου έβγαζε η Μπεάτα Ασημακοπούλου, που είναι στην πρηγούμενη σελίδα του θρεντ.
Προφανώς αναφέρομαι στους ρόλους που την γνωρίσαμε..... ΟΚ?

... θα μου επιτρέψετε να το χοντρύνω λίγο ακόμα ....
Τα ίδια, αλλά και με λίγη δόση κακίας, δολιότητας & πονηριάς μόνιμα καρφωμένη στο βλέμμα, μου έβγαζε η Μπεάτα Ασημακοπούλου, που είναι στην πρηγούμενη σελίδα του θρεντ.
Προφανώς αναφέρομαι στους ρόλους που την γνωρίσαμε..... ΟΚ?
Δεν ξέρω, αλλά η Μπεάτα μου έβγαζε πάντα κάτι άκρως, πώς να το πω, "kinky", είχε κάτι...

Πίσω
Μπλουζα