Τώρα αυτό είναι πρόσωπο γόη;
Εγω τωρα θυμήθηκα μια αλλη συνέντευξη του, που μιλούσε για τα οικονομικά του κι τη σωστή διαχείρηση που είχε κάνει σε συγκριση με αλλους συναδέλφους του που πέθαναν στην ψάθα. Είχε πει ότι σαν νέος φυσικά κι αρεσκόταν στην άνετη ζωή την οποία απολάμβανε στο έπακρο ως εργένης: διασκέδαζε, είχε πάθος με αμάξια, έκανε ταξίδια, όμως φρόντιζε τα έξοδα του να είναι τόσα όσα. Δηλαδή απο αυτά που κέρδιζε, ξόδευε αλλά κι αποταμίευε κάθε φορά ένα ποσό, για "κομπόδεμα" των γηρατειών του. Έβλεπε, όπως είχε πει, τους παλιούς ηθοποιούς ιδίως τους μπουλουξήδες που δεν είχαν ούτε να φάνε κι είχε υποσχεθεί στον εαυτό του ότι δεν θα επιτρέψει να πέσει σε παρόμοια την κατάσταση. Μπορεί να μην ήταν απο τους χρυσοπληρωμένους οπως πχ η Βουγιουκλάκη ή ο Βούτσας με 500.000δρχ την ταινία, αλλά με αυτά που έπαιρνε έκανε μια αξιολογη περιουσία κι έφυγε αξιοπρεπέστατα.Σήμερα διάβασα αυτό και θυμήθηκα το σχόλιο σου. Δεν ήξερα ότι είχε κάνει τόσους πολλούς αρραβώνες!
Πολύ ωραίο και αυτό που είχε γράψει στην αυτοβιογραφία του..
«Έμεινα κι εγώ μόνος, ανύπαντρος, ένας μοναχικός λύκος που φωνάζω τις νύχτες επάνω στις βουνοκορφές τη μοναξιά μου και τη λύπη μου. Λύκος μοναχικός, τι έφταιξε που έμεινα μόνος και δεν παντρεύτηκα μέχρι τώρα; Μ’ έφαγε ο έρωτας, έχω κάνει δεκαεπτά αρραβώνες και κανένα γάμο. Ίσως είναι και το κισμέτ, που λένε οι Άραβες. Είμαι όμως καλά, έχω φιλοσοφήσει τη μοναξιά μου και την έχω κάνει φίλη. Είμαι οικονομικά ανεξάρτητος, έχω φτιάξει μια μεγάλη περιουσία και δοξάζω τον Θεό γι’ αυτά που μου έδωσε»
Βρε τον Αλέκο.. Όντως γόης και θα έλεγα μεγάλος γκομενιαρης!
Ήταν πολύ καλός κωμικός. RIP