Καλλιτεχνικές φωτογραφίες ηθοποιών

Αυτήν την ιστορία πολύ θα ήθελα να την ακούσω μιας που η Βουγιουκλάκη διέδιδε πως οι Άγγλοι είχαν πάθει ντελίριο ενθουσιασμού με τη Νατάσα και μάλιστα ήταν η αφορμή να της δώσουν τα δικαιώματα για την Εβίτα που ανέβασε στο θέατρο. Αλλά απ ότι καταλαβαίνω, μαλλον υπερεβαλε ολίγον τι :)

Η Αλικη πάντοτε υπερέβαλε στα λεγόμενα της. Κι σε συνέντευξη της (αν θυμάμαι καλά στο Ν.Χατζηνικολάου) είχε πει οτι στην αρχή της καριέρας της την ζητούσαν στο εξωτερικό αλλά ο Φίνος δεν την άφησε να φύγει, φοβούμενος μη χάσει το βαρύ πυροβολικό του.
Η πραγματικότητα ομως, από ότι λέγεται, ήταν ότι εκείνη πίεζε το Φίνο για μια "διεθνή" ταινία προκειμένου να βγει στην ξένη αγορά. Ετσι έγινε το "Aliki my love", το οποίο πήγε άπατο.
Ήταν τέτοιο το φιάσκο που πάθανε (συν ότι ο Φίνος είχε ξόδεψει περίπου 9.000.000 δρχ, αστρονομικό για την εποχή ποσό) που ο ίδιος ο παραγωγός μετά την πρώτη προβολή της ταινίας, επεδίωξε να την κρατήσει στην αφάνεια. Παρόλο αυτά η Α.Β. στον Ν.Χατζηνικολάου είχε πει ότι η ταινία δεν είχε επιτυχία γιατί απλά ήταν μια κακή αντιγραφή της "Μανταλένας"....
 
Τι να πει; Ότι πήγαινε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη; Ότι γύρισε με την ουρά στα σκέλια; Θα έκανε βαβά ο μύθος της σταρ.
 
Δεν ξέρω αλλά εγώ αγοράζω κρεμμύδια με τέτοια συσκευασία
primary_6a982076-88a4-4cea-96fd-3e4bce93d0b1.jpg
 
Η φωτογραφία είναι τόσο overexposed (Πώς το λέτε εσείς εκεί?) που κοντεύω να σκεφτώ ότι έγινε επίτηδες επί το καλλιτεχνικότερον. Μοιάζει να έχει ασβεστωμένο πρόσωπο ο δύστυχος.

Βέβαια ευτυχώς που έτσι μας αποσπούν την προσοχή από το σακκάκι.
 
υπερεκτειθεμένη. αν τον είχαν τραβήξει με ψηφιακή μηχανή το σχέδιο του σακακιού θα προκαλούσε σίγουρα moire. burned out highlights επί το πιο συγκεκριμένο.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ασε το βελο για καμια αλλη, βρε Αλικη. Ξερω μια συναδελφο σου ονοματι Μιμη που της πανε καλυτερα κατι τετοια.
 
Πίσω
Μπλουζα