Καλωσόρισμα!

Γειά χαρά σε όλους! Είμαι ο Μάνος, είχα γραφτεί παλιά αλλά είχα πολύ καιρό να μπω!

Έχετε πολύ ωραία θέματα αλλά είναι πολλά και θα μου πάρει καιρό να ξεφυλλίσω όλα...!
 
Γειά χαρά σε όλους! Είμαι ο Μάνος, είχα γραφτεί παλιά αλλά είχα πολύ καιρό να μπω!

Έχετε πολύ ωραία θέματα αλλά είναι πολλά και θα μου πάρει καιρό να ξεφυλλίσω όλα...!
Γεια σου Μάνο λεβέντη και μερακλή!
 
Καλορίζικο λοιπόν στη νέα του μορφή και "καλοτάξιδο"...
Αν και όλη μου η ενασχόληση και η γνώση μου γύρω από το ρετρό εξαντλείται στους home computers (εξού και η αποκλειστική μου συμμετοχή στο iamretro) εντούτοις βλέπω αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα εδώ και συνεπώς θα ρίχνω συχνές ματιές και σε αυτή τη "γειτονιά"!

Καλώς σας βρήκα!
 
Καλώς ήρθες και από εδώ Δημήτρη. Σε ευχαριστούμε!
 
Καλησπέρα σας μετά από τόσα χρόνια ως επισκέπτης αποφάσισα να δημιουργήσω λογαριασμό όλα τα μέλη έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά και με το νέο λογισμικό το site πετάει μπράβο στους διαχειριστές που επανέφεραν το site σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα
 
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά! :)

Μετά από πάρα πολύ καιρό απουσίας, είπα να κάνω μια βόλτα στα παλιά λημέρια,
διαπιστώνω όμως πάρα πολλές αλλαγές! :eek:

Αλλαγές τόσο στο φόρουμ και στην πλατφόρμα, η οποία για να πω την μαύρη αλήθεια - αν και συνηθισμένος πλέον στις αλλαγές του retromaniax κατά το παρελθόν - με δυσκόλεψαν αρκετά :confused:, όσο και στην Διοικητική/Διαχειριστική Ομάδα. :oops:

Πρώτον: εύχομαι από καρδιάς, καλό ξεκίνημα και μακροημέρευση μέσα στον χρόνο
για το "νέο" retromaniax. :)

Δεύτερον: τις καλύτερες ευχές μου στη νέα Δ.Ο., γιατί έχουν να φέρουν εις πέρας ένα δύσκολο έργο και χρειάζονται όσο το δυνατόν περισσότερη θετική ενέργεια. :)

Τρίτον: δυστυχώς λόγω έλλειψης χρόνου και πιεσμένου καθημερινού προγράμματος, πολλά έχουν αλλάξει από την τελευταία φορά που ήμουν πιο ενεργός εδώ μέσα στο φόρουμ, δεν θα μπορέσω να συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντα μου ως moderator :( και εκ των πραγμάτων, θα ζητήσω από την Δ.Ο. να με αφησει απλό μέλος. :)

Τέταρτον και τελευταίο: ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη του retromaniax, παλιά και νέα, που ανέχτηκαν την τρέλα μου όλα αυτά τα χρόνια. Ελπίζω, με την συμμετοχή μου, να πρόσθεσα ένα μικρο λιθαράκι σε αυτό το υπέροχο διαδικτυακό στέκι που λέγεται retromaniax. :)

Θα σας παρακολουθώ σιωπηλά, εις βάθος χρόνου. ;)


Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία και ό, τι καλύτερο εύχομαι! :thumbup:

Σταύρος.
 
Συγγνώμη κιόλας λόγω των ημερών αλλα..

Γιατί σιωπηλά βρε Σταύρο; Όλο το παλιό crew του φόρουμ εξαφανίστηκε έτσι σιωπηλά. Δεν υπάρχει έχθρα απο κανέναν, μονο ηρεμία και χαλαρή ρετρό συζήτηση για τα αγαπημένα μας ρετρό, ήμαστε πια και μετρημένοι στα δάχτυλα όσοι ασχολούμαστε και γράφουμε σχολια στα διάφορα φόρουμ με ρετρό θεματολογία.

Αυτό βέβαια που αναφέρεις για την έλλειψη χρόνου είναι κατανοητό γιατί όλοι λίγο/πολύ ήμαστε στην ίδια φάση λόγω των υποχρεώσεων και της τρελής καθημερινότητας. :)

Έμπαινα κατά καιρούς και στο blogspot σου και έβλεπα ότι είχες καιρό να δημοσιεύσεις φωτογραφικό υλικό με τα αγαπημένα μας Playmobil.

Ελπίζω κάποια στιγμή να μπορείς να μπαίνεις περισσότερο για να τα λέμε συχνά στα διαφορα ρετρό θέματα.

Καλή Χρονιά και σε εσένα και πάντα με υγεία! :)
 
@stayros O τίτλος του moderator θα παραμείνει αφενός τιμητικά για την εξαιρετικά σημαντική όσο και πλούσια προσφορά σου στην κοινότητα και αφετέρου ως ανοιχτή πρόσκληση να συμμετάσχεις όταν σου ξαναδωθεί εκ νέου η ευκαιρία.

Πολλές ευχές για καλή χρονιά κι από εμένα!
 
@stayros Είσαι γίγαντας βρε...Πάει και τελείωσε. Ελπίζω να είσαι τακτικός και να αφήσεις τα "σιωπηλά" για κάτι πλάσματα του σκότους σαν κι εμένα LOL!

Σοβαρά τώρα, καλή σου δύναμη σε ότι κι αν καταγίνεσαι....Πολύ Καλή σου Επιτυχία φίλε μου...
 
Γεια χαρά,

Είναι η δεύτερη φορά που έκανα εγγραφή. Μπήκα το 2008 με nickname FTL. Απλώς είπα να κάνω ένα fresh restrat. Έχει εξελιχθεί πολύ το forum και βρήκα πολλά ενδιαφέροντα θέματα.

Καλημέρα σε όλους.
 
Γεια χαρά,

Είναι η δεύτερη φορά που έκανα εγγραφή. Μπήκα το 2008 με nickname FTL. Απλώς είπα να κάνω ένα fresh restrat. Έχει εξελιχθεί πολύ το forum και βρήκα πολλά ενδιαφέροντα θέματα.

Καλημέρα σε όλους.
Καλημέρα και καλώς ήρθες ξανά!
 
Πίσω
Μπλουζα