Καλωσόρισμα!

@Blue Max Συνάδελφε programmer FTL σε θυμάμαι! Χρόνια και ζαμάνια!

Καλωσόρισες πίσω!
 
Να πω κι εγώ ένα "καλώς σας βρήκα".
Είμαι ο FalconAddict, φιλος κυριως των Atari, κρυφοκοιταζω τις Amiga και κατοχος 3 Falcon030, 2 Amiga 1200, 2 Atari 1040STE, 2 TT030, 1 MegaSTE. Θα διαβασω λιγο τα φορα στο ομορφο site και θα αρχισω να ποσταρω σιγα-σιγα.
 
Wally said:
Paidia congratulations!!!!

efxomai poli sintoma na exoume tin pliri seira skanarismeni!!!!
Φίλε Wally, απαγορεύονται τα greeklish.

Γειας σας κύριοι.

Είμαι σίγουρος ότι είστε όλοι τουλάχιστον 30+. Μπαίνω ανελλιπώς στο φορουμ του περιοδικού ΜΟΤΟ, στο οποίο όπως οι περισσότεροι ίσως γνωρίζετε εργάζεται και ο Αντώνης Λεκόπουλος. Το εδώ φορουμ το έμαθα εντελώς τυχαία από ένα ποστάκι ενός συναδέλφου μοτοσυκλετιστή στο εκεί φόρουμ και πρέπει να ομολογήσω ότι τα μάτια μου απέκτησαν μέγεθος αερόστατου. Αμέσως μπήκα, και φυσικά κατέβασα όσα πιξελ είχε σκανάρει ο αγαπητός φίλος, ο οποίος έχει κάνει καταπληκτική δουλειά. Αγόραζα το πιξελ από το 1986. Το 88 αγόρασα έναν 6128 ο οποίος πουλήθηκε το 90 για 50 χιλιάρικα και αντικαταστάθηκε από μία Α500. Το μεγαλύτερο λάθος που έχω κάνει ποτέ στον τομέα της πληροφορικής, με την οποία ασχολούμαι επαγγελματικά από το 93, δεν είναι που καμιά φορά ξεχνάω να αλλάξω ταινίες ή αμελώ κάποια πράγματα. Είναι που δεν κατάφερα να κρατήσω τον 6128 και την Α500. Το λέω από τα βάθης της καρδιάς μου. Γι'αυτό τώρα τελευταία το σκέφτομαι να αγοράσω από UK μία ανακατασκευασμένη Α1200 με διάφορα καλούδια σε κόστη που φτάνουν τα 400+ ευρώ. Θα μου πει κανείς ότι ίσω δε χρειάζεται, κυρίως λόγω Winuae. Μίας και είμαι μοτοσυκλετιστής, μία τέτοια κίνηση θα ήταν για μένα αντίστοιχη μίας αγοράς μιας αντίκας BMW δεκαετίας του 50/60 (καθότι είμαι οπαδός της BMW στο θέμα μοτοσυκλέτα).

Χαίρομαι πολύ που γίνονται τέτοιες κινήσεις. Δυστυχώς και εγώ , αλλά, όπως διάβασα και σε άλλα ποστς, και άλλοι συνάδελφοι εδώ μέσα, δεν κατάφερα να κρατήσω κανένα από αυτά, λόγω αποθηκευτικής... βίας. Για να είμαι και ειλικρινής, σκέφτηκα ότι δε τα χρειαζόμουν ποτέ. Φευ!

Το νικ μου, Rygar, ξέρετε τί σημαίνει. Σκέφτηκα το Karnov, αλλά το Rygar εκτός του ότι μου είχε προκαλέσει εθισμό, είχε και καταπληκτική μουσική.

Καλως σας βρήκα.
Ωχ! Ειχα γράπσει κι εγώ! Δεν το θυμάμαι καν. Δυστυχώς πολλά από τα παιδιά των αρχικών ποστς έχουν εξαφανιστεί. Ελπίζω να είναι καλά.
 
Χαχαχα! Δεν έχεις αλλάξει καθόλου απο τότε φίλτατε Νίκο!
 
Γεια σου Steve. Welcome.
 
Χαιρετω και εγω ολη την παρεα εδω!
Ειμαι μελος εδω και καποιο διαστημα ομως ειναι η πρωτη φορα που γραφω..
Καλη χρονια σε ολους!
 
Χαιρετω και εγω ολη την παρεα εδω!
Ειμαι μελος εδω και καποιο διαστημα ομως ειναι η πρωτη φορα που γραφω..
Καλη χρονια σε ολους!

Καλωσόρισες και επίσημα στη παρέα μας!
 
Πίσω
Μπλουζα