Καλό Καλοκαίρι 2013

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.794
Αντιδράσεις
4.282
Εδώ και κανα τριήμερο παρατηρείται μεγάλη ηλιακή δραστηριότητα και πτώση της συμμετοχής στο πολύπαθο RetroManiaX, γεγονός που αποτελεί την ετησια σπιθα (την σπίθα λέγω) για να ξεκινήσουμε την παραδοσιακή φορουμική ραστώνη. Για να προλάβω παρεξηγήσεις...όχι δεν το κλείνουμε για διακοπες. Απλά κάθε χρόνο τέτοια εποχή, είμαστε λίγο πιο χαλαροί, βάζουμε τον μπαλντά στο WD40 για να είναι αεροδυναμικός το φθινόπωρο, ακούμε CC Catch, Laban, Baltimora και Laszlo (έχει πάει και ο De Maio διακοπές, δεν κινδυνεύουμε) και κάνουμε και καμια τεχνική δουλειά για να συμορφώσουμε το προσωρινό έκτρωμα (ε Αντωνηηηη?).

Σιγά-σιγά και η διαχειριστική ομάδα θα πάει τις καθιερωμένες διακοπες...αλλά η λιτότητα έχει σφίξει τις συνήθειες της. Ναι καλά καταλάβατε, για πέμπτο ή έκτο έτος θα λουστείτε κείμενο για τις αποδράσεις των admins ενεργών και επίτιμων..(λιγότερο οδυνηρό απο το να μασάς αλουμινόχαρτο πάντως) .

Για πρώτη φορά ο Αντώνης δεν θα αλλάξει ημισφαίριο για διακοπές! [Οταν διορθωσει το skin] Θα τη βγάλει σ' αυτά τα μισοβυθισμένα βραχονήσια σε σχήμα καρδιάς (ή πιπεριάς?) στο κατακαημένο και βασανισμένο απο τον αμείλικτο ήλιο Ντουμπάι. Ζεεεέστη, αεροσυνοδοί ντυμένες με ζιβαααααααάγκο, τιμόνι δεξιααααά, φαγητά όλο αλαααααάτια, βαρετές ευθείες λεωφοοοοόροι, αφορολόοογητα. Ζει μια δοκιμασία ο άνθρωπος! (που να μην διορθώσει και το skin...)

Ο Ηρακλής (ο επίτιμος) είναι μπρός σε δίλλημα μιάς και φέτος μπορεί να φιλοξενήσει μόνο ΜΙΑ εθνική ομάδα μπικίνι! Δύσκολη απόφαση. Ενα καλοκαίρι...μια επιλογή. Ποιά εθνικότητα να προτιμήσει? Διότι δεν είναι μόνο θέμα προσωπικού γούστου πλέον. Εδώ που φτάσαμε, ο γεωπολιτικος παράγοντας είναι σημαίνουσας αξίας. Πέρσι δεν φιλοξένησε την Βουλγαρική ομάδα και τον χάσαμε τον αγωγό Μπουργκάς Αλεξανδρούπολη.

Η Νάταλι τελειώνει επιτέλους το τεστ των 16 εκατομυρίων ζουμπηγμάτων για να αποφασίσει ποιά μπουτόν θα φορέσει στη νέα καμπίνα. Ελα Νάταλι. Δεκαπέντε εκατομύρια εξακόσιες δεκαπέντε χιλιάδες εκατον τριαντα δύο. Δεκαπέντε εκατομύρια εξακόσιες δεκαπέντε χιλιάδες εκατον τριαντα τρία. Δεκαπέντε εκατομύρια εξακόσιες δεκαπέντε χιλιάδες εκατον τριαντα τέσσερα. Όλοι μαζί! Μέσα στους καπνούς ξεπροβάλουν και οι πεντάκις διαλυμένοι Scorpions να εμψυχώσουν την διαχειρίστρια. Βγάλτε αναπτήρες. Let me take you far awaaaayyy...σνορφ σνορφ

Η Μαριάννα το νέο αίμα (first blood part two) δίνει το παράδειγμα της εγκράτειας. Αφού έκανε δώρο την arcade καμπινα Outrun που κάποτε άνηκε στον Michael Jackson, στους μοναχούς της Μονης Εσφιγμένου (το πιάσατε το λογοπαίγνιο?), πήρε τη κιθάρα της και ως νέος Μπόμπ Σφουγγαράκης διασκευάζει τη γνωστη επιτυχία των Beach Boys - σε Surfing Επανομή. Τα τρελά κέρδη του e-single καταφέρνουν και καλύπτουν τα έξοδα εννέα ολόκληρων ωρών του server μας! Μπράβο Μαριάννα και του χρόνου στο Θέατρο Βράχων...όλοι οι βράχοι ανυπομονούν!

Εγω...σεμνά και ταπεινά, θα συνεχίσω τον σχεδόν ασκητικό τρόπο διακοπών μου. Θα δώσω ξανά (και ξανά) φωτεινό παράδειγμα αρετής (οχι Αρετή μου δεν εννοώ εσένα), θα γίνω φανός στα σκοτεινά μονοπάτια της καλοκαιρινής ακολασίας (γιεκεγε καμον γιεκεγιεκε), νηφάλιος και διακριτικός (εκτός όταν χώνω το κρουστικό της ομπρέλας), ενα αποκούμπι ωριμότητας και σοφίας (οχι εσυ ρε Σοφία...δεν με λένε και Αλέξη άλλωστε), πραγματικό πρότυπο για τη νεολαία. Δοξάστε με (και όπου με δειτε κεράστε με κιόλας καμιά εγχώρια μπύρα).

Εσυ, εσένα λέω, που άντεξες και διάβασες μέχρι εδω...χωριό δεν έχεις? (γιατί γούστο και να είχες, το απώλεσες μετά την δεύτερη παράγραφο) Βούτα το τεύχος 24 του Pixel για να σου ανέβει η καλοκαιρινή διάθεση και ξεκίνα για παραλία (προτιμησε με WiFi, αυτή τη περίοδο το Mobile skin μας είναι καλύτερο απο το κανονικό - σημεία των καιρών)!

Pixel_issue_24_cover.jpg


Για να πούμε και κανά χιουμοριστικό τώρα. Εδω και κάποιους μήνες περνούσαμε κάποιες εσωτερικές τρικυμίες (προσπαθώντας ταυτόχρονα να μην περάσουν στη κοινότητα και την αποσυντονισουν), εξ ου και η περιορισμένη συμμετοχή, τα λιγότερα projects, οι λιγοτερες συναντήσεις. Φαίνεται να ξεπερνάμε τον κάβο (είναι της μόδας η έκφραση) και απο Σεπτέμβρη ξεκινάμε με αρκετές εκπλήξεις θέλω να πιστεύω.

Καλό καλοκαίρι 2013 ρετρομανιακοί!!! Να περνάτε καλά!!!

http://www.youtube.com/watch?v=gGioDGJ86Cg
 
Καλο Καλοκαιρι και Καλες Διακοπες σε ολους , καλα να περασετε! :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δεκαπέντε εκατομμύρια εξακόσιες δεκαπέντε χιλιάδες εκατόν τριάντα πέντε....

Καλό καλοκαίρι σε όλους :D

Δεκαπέντε εκατομμύρια εξακόσιες δεκαπέντε χιλιάδες εκατόν τριάντα έξη, Δεκαπέντε εκατομμύρια εξακόσιες δεκαπέντε χιλιάδες εκατόν τριάντα επτά.....
 
Και λιγος ηχος απο καλοκαιρινα βραδια 30 χρονια πριν.



Καλο καλοκαιρι σε ολους!
 
Εγώ θα σας δω εκεί...


The sun is out and I want some


Its not hard, not far to reach,



we can hitch a ride to Rockaway Beach
 
Kαλο καλοκαιρι παιδια...

αυτο το καλοκαιρι θελω να παω εκει που εκανα διακοπες μικρος, και τα μεσημερια να παιρνω τα κομικς διπλα μου και να διαβαζω με βυσιναδα

Ποπαυ, περιπετεια, μικυ μαους, spiderman, αγορι...

Mιχαλης 34
 
Η επιδρομη σε ψιλικατζιδικα στους τοπους διακοπων ειναι must. Να βρισκεις κοψοχρονια μια Περιπετεια που δεν εχεις διαβασει ειναι priceless :)
 
Καλές Διακοπές καί Καλή Ξεκούραση...

(Ιδιαίτερα, στούς Admins καί Mods,για να έχουν περισσότερη ΟΡΕΞΗ τον Σεπτέμβρη,

για 'νέα' "ρετροπράγματα"...)
 
καλο καλοκαιρι σε ολους καλα να περασετε και γεμιστε μπαταριες για τον επομενο χειμωνα

 
Ακομα εδω ειστε?
 
Για 2 ημέρες ακόμα...τελευταίες παραστάσεις! :p
 
Μόλις γυρίσετε, θα ευχηθώ σε όλους καλό χειμώνα :diablotin: και εγώ θα την κάνω στις 2 του Σεπτέμβρη...
 
Τα τελευταια χρονια οποιος μου λεει καλο χειμωνα με το που μπει ο Σεπτεμβρης εχω την εντυπωση οτι με δουλευει χοντρα.Πολυ χοντρα ομως...........
 
decadence είπε:
...αυτο το καλοκαιρι θελω να παω εκει που εκανα διακοπες μικρος, και τα μεσημερια να παιρνω τα κομικς διπλα μου και να διαβαζω με βυσιναδα
Ποπαυ, περιπετεια, μικυ μαους, spiderman, αγορι...
Εγώ το κατόρθωσα αυτό το καλοκαίρι μετά από 20 ολόκληρα χρόνια, από το 1993 (εντός των χρονολογικών ορίων του φόρουμ :D )!!! Πήγα στο χωριό (τρόπος του λέγειν...) της μάνας μου, στο παλιό σπίτι με τεράστια αυλή (τα παιδιά τρελλάθηκαν να παίζουν, βρήκαν και 2 κουταβάκια και καταλαβαίνετε...), έκανα κάθε μέρα μπάνιο στην εκπληκτική παραλία που έκανα από μικρός έως έφηβος, είδα συγγενείς και φίλους μετά από 20 χρόνια (φοβερό συναίσθημα να τους βλέπεις πλεόν με οικογένεια, κουτσούβελα κλπ.), επισκέφτηκα το λύκειο όπου μαθήτευσα :xm: , η μόνη μου επαφή με την τεχνολογία ήταν μια παλιά τηλεόραση και το παλιό μου κινητό, έκανα βόλτες στον πεζόδρομο που όργωνα τότε, με ελάχιστα μαγαζιά να σώζονται από εκείνη την εποχή :( και γενικά ένοιωσα για πρώτη φορά φέτος μια παράξενη και πρωτόγνωρη αίσθηση που με ξεκούρασε πολύ...

Και σίγουρα (βοηθούμενος και από την καταραμένη κρίση...) θα το ξανακάνω και του χρόνου!!!

Καλό καλοκαίρι σε όλους (και σ' αυτούς που πήγαν και γύρισαν όπως εγώ και σ' αυτούς που ήδη κολυμπάνε αλλά και σ' εκείνους που μετράνε αντίστροφα για να φύγουν.... Και όσοι δεν καταφέρουν να φύγουν καθόλου δεν πειράζει... :) θα το πετύχουν του χρόνου!!!
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πωπω πάνε 10 χρόνια απ' την δημοσίευση και γενικά απ' το καλοκαίρι του 2013 ε; Αυτό το καλοκαίρι το θυμάμαι έντονα ήταν και όμορφο αλλά και πολύ στενάχωρο μαζί. Στενάχωρο ήταν γιατί είχα προσληφθεί από μια μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων (δεν λέω ονομασία για προφανείς λόγους) και λίγο πριν ξεκινήσει να λειτουργεί αρχές Ιουνίου προσέλαβαν άλλους δια παραθύρου. Αλλά απ' την άλλη υπήρξαν πολλές όμορφες στιγμές εκείνο το καλοκαίρι
 
Δεν βρήκα νεώτερο θρεντ.

Προβολή συνημμένου 265589

Καλό καλοκαίρι.
Φτιάξε ένα.


Δηλαδή, θέλει ένας να γράψει κάτι για το Θεοδωρακη και το γραφει στο κηδειοθρεντ, το έτος είναι 2034, μπαίνω στο φόρουμ και βλέπω θρεντ "Έφυγε ο τεράστιος Μίκης Θεοδωράκης"......σουρεαλ!
 
Πίσω
Μπλουζα