Καλύτερη ενζενί ερμηνεία vol.2

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Billious17
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Καλύτερη ενζενί ερμηνεία (μέρος 2ο)

• Σμαρούλα Γιούλη - Το Σωφερακι

Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • Γκέλυ Μαυροπούλου - Η ωραία των Αθηνών

Ψηφοφορίες: 2 40,0%
  • Νίκη Λινάρδου - Όταν λείπει η γατα

Ψηφοφορίες: 4 80,0%
  • Μπέτυ Λιβανού - Ζητείται Επειγόντως Γαμπρός

• Τόνια Καζιάνη - Ο Μάγκας με το τρικυκλο

• Βιβετα Τσιούνη - Μικροί και Μεγάλοι εν δράσει

Ψηφοφορίες: 1 20,0%
  • Λίλιαν Μηνιάτη - Αν έχεις τυχη

Ψηφοφορίες: 2 40,0%
  • Μαριάννα Κουρακου- Ο Εξυπνακιας

• Ντίνα Τριάντη - Της κακομοιρας

• Μίρκα Καλαντζοπούλου - Ο γαμπρός μου ο δικηγόρος

• Συνολικοί ψηφοφόροι
    5
  • Η δημοσκόπηση ολοκληρώθηκε .
Την εχεις δει ποτε στην ταινια "Λολίτες της Αθηνας"; πλαϊ στον Δημητρη Μυρατ; Τελειως διαφορετικος ρολος και με πολυ τολμηρες εμφανισεις. Η Μίρκα στον ρολο νεαρά που ξεμυαλίζει παντρεμένο. Μια γυναικα με φλογερο ταμπεραμεντο και υπουλο χαρακτηρα.
Πρεπει να την έχω δει μπαμπι μετά που την είχες αναφέρει κάποια φορά θέλω επανάληψη ομως

Εδώ η Νίκη Λινάρδου πήρε την νίκη με 80%. 40% η Λίλιαν Μηνιάτη και Γκέλυ Μαυροπούλου.
Μια ψήφος και στη Βιβετα Τσιούνη

Βλέπω τις λολιτες της αθηνας πολύ τολμηρό για την εποχή σε κάποια στιγμή η ροζυ κάνει την μπεμπέ στην αλήθεια γυμνή στο κρεβάτι, θα επανερθω

Βλέπω τις λολιτες της αθηνας πολύ τολμηρό για την εποχή σε κάποια στιγμή η ροζυ κάνει την μπεμπέ στην αλήθεια γυμνή στο κρεβάτι, θα επανερθω

Τολμηροτατο σιγουρα. Θα σοκαρε ακομα και σημερα. Εκτος απο την Μιρκα παιζει στην ταινια και η Ζετα Αποστολου κανοντας αυτο που ηξερε παντα καλα: Τσιτσιδωμα. :D

Τολμηροτατο σιγουρα. Θα σοκαρε ακομα και σημερα. Εκτος απο την Μιρκα παιζει στην ταινια και η Ζετα Αποστολου κανοντας αυτο που ηξερε παντα καλα: Τσιτσιδωμα. :D
Βλέπουμε πολλά και διάφορα θέλει δικό της θρεντ η ταινια αυτή. Ναι και διεκδικούν και οι δυο τον ίδιο άνδρα, τον τζιμι

Ναι, υπαρχει οντως τετοια ταινια, αν και δεν την εχω δει ποτε.

Τι ειπες τώρα! Ξεμυαλίζει Τιτο;;;;
Κι εμεις παραμενουμε ψυχραιμες;
Πάντως στις λολιτες ξελογιοζει η μιρκα τον Μυράτ δηλ.μεγαλο κακό του κάνει, τυφλό τον αφήνει, ταπεινωμενο και κατηγορούμενο, για φόνο όλα τα καλά μαζί. Δεν μπορεί στον Τίτο να έκαναν περισσότερα

Την έχω δει, αλλά παλιά.
Ναι, τον Τίτο μας!! Και μην το δεις τον ταλαίπωρο τι του κάνει!!! Ντροπή της!!!
Από ότι κάνει η φονσου στην βιβετα τσιουνη στην οργή αποκλείεται να κάνει περισσότερα στον Τίτο. Και η μιρκα στον Μυράτ όπως προείπα, τυφλό τον αφήνει τον άνθρωπο στα κρατητήρια με υποληψη τσακισμενη σε όλη την κοινωνία.

Από ότι κάνει η φονσου στην βιβετα τσιουνη στην οργή αποκλείεται να κάνει περισσότερα στον Τίτο. Και η μιρκα στον Μυράτ όπως προείπα, τυφλό τον αφήνει τον άνθρωπο στα κρατητήρια με υποληψη τσακισμενη σε όλη την κοινωνία.
Η Φόνσου νομίζω στην Οργή έδωσε την ερμηνεία της καριέρας της στο σινεμά. Και ενώ μέχρι τότε έπαιζε σε ανάλαφρες κομεντί που μερικώς πατούσε και πάνω στην Αλίκη εκεί το αποτινάξει όλο αυτό.

Συμφωνώ ότι ήταν light η εκδοχή της Καλατζοπούλου στις Λολιτες αν και η Μίρκα ήταν φανταστική. Την οποία παρεπιπτόντως την προτιμώ στις κωμωδίες. Ήταν τέλεια ως ενζενί

Η Φόνσου νομίζω στην Οργή έδωσε την ερμηνεία της καριέρας της στο σινεμά. Και ενώ μέχρι τότε έπαιζε σε ανάλαφρες κομεντί που μερικώς πατούσε και πάνω στην Αλίκη εκεί το αποτινάξει όλο αυτό.

Συμφωνώ ότι ήταν light η εκδοχή της Καλατζοπούλου στις Λολιτες αν και η Μίρκα ήταν φανταστική. Την οποία παρεπιπτόντως την προτιμώ στις κωμωδίες. Ήταν τέλεια ως ενζενί
Συμφωνώ με την φονσου στην οργή έδωσε την καλύτερη δραματική της ερμηνεια

Η Νίκη Λινάρδου νικήτρια εδώ για το Όταν λείπει η γάτα με 80%.
1724354957336.png

Τελευταία επεξεργασία:
Ισοψηφία στη δεύτερη θέση με 2 ψήφους και 40% για τις:
Γκέλυ Μαυροπούλου ( Η ωραία τών Αθηνών)
1724354771831.png

κάι τη Λίλιαν Μηνιάτη ( Αν έχεις τύχη)
1724354888216.png

Τελευταία επεξεργασία:
Τρίτη με 20% η Βιβετα Τσιούνη (Μικροί και Μεγάλοι εν δράσει)
1724357845851.png

Τελευταία επεξεργασία:
Οι υπόλοιπες:
Σμαρούλα Γιούλη ( Το Σωφερακι)
1724358030345.png
Μπέτυ Λιβανού ( Ζητείται Επειγόντως Γαμπρός)
1724358515893.png
Τόνια Καζιάνη ( Ο Μάγκας με το τρικυκλο)
1724360173038.png
Μαριάννα Κουράκου ( Ο Εξυπνάκιας)

1724360765752.png
Ντίνα Τριάντη ( Της Κακομοιρας)
1724367041939.png

Μίρκα Καλατζοπούλου ( Ο γαμπρός μου ο δικηγόρος)
1724361380111.png

Τελευταία επεξεργασία:
Ρε παιδιά έβλεπα τη ταινία της νύχτας τα καμώματα, με επίσημο έτος προβολής 1957. Σε αυτή τη ταινία έπαιζε η Μίρκα Καλαντζόπουλου η οποία ήταν δεν ήταν 10 ετών. 5 χρόνια αργότερα σύμφωνα με τη Wikipedia γυρίστηκε το κορόιδο γαμπρέ όπου συμπρωταγωνιστεί. Στη τελευταία ταινία δε φαίνεται για 15 χρονών αλλά για μια νεαρή κοπέλα στα 20. Μπορεί κάποιος να μου λύσει την απορία;

Ρε παιδιά έβλεπα τη ταινία της νύχτας τα καμώματα, με επίσημο έτος προβολής 1957. Σε αυτή τη ταινία έπαιζε η Μίρκα Καλαντζόπουλου η οποία ήταν δεν ήταν 10 ετών. 5 χρόνια αργότερα σύμφωνα με τη Wikipedia γυρίστηκε το κορόιδο γαμπρέ όπου συμπρωταγωνιστεί. Στη τελευταία ταινία δε φαίνεται για 15 χρονών αλλά για μια νεαρή κοπέλα στα 20. Μπορεί κάποιος να μου λύσει την απορία;
Ίσως ήταν η αλλαγή στο μαλλί τής;

Νομίζω ότι η ταινία είναι του 1955. Έτσι την έγραφαν παλιά. Δεν ξέρω, γιατί μετά το άλλαξαν σε 1957.

Πίσω
Μπλουζα